Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

yazılmayacak. çünkü başkalarının acıları varken dalga geçip komikli suratlar koymuyor.

Ne acı şeyler bunlar, kaç aile yıkıldı kaç anne kaç bana kaç eş kaç çocuk hayatları boyu kapatamayacakları yaraların sahibi oldu buna rağmen hala parti kavgaları veriliyor. İnsanlar o yürüyüşe kimsenin ocağına ateş düşmesin diye gittiler, bizim için sizin için oradaydılar. Hala daha orada ölen insanlara terörist muamelesi yapanlar hala daha kendi kendilerini patlatmıştır diyenler var. Ben yorumları okurken bile yaşamaktan utanıyorum insanlar böyle şeyleri nasıl yazabiliyorlar nasıl düşünebiliyorlar aklım almıyor. Bakın şu tweete orada herkes vardı Türk Kürt çoluk çocuk kadın erkek. Böyle acılarda bile vicdana gelemiyorlar. Çok acı çok. https://twitter.com/ve_kahverengi/status/653337737584623616

"Sol gorus daha fazlaymis" kanisina nasil vardin yazinin sonunda bir orayi anlayamadim.

linki üşenir açmazlar, izninizle fotoğrafı açıktan paylaşayım.
Allah rahmet eylesin.

O onu suçluyor, o onu suçluyor; bizler kimin kimin suçlu olduğunu tartışıp ülke kan kaybediyorken onlar ortak amaçlarına ulaşıyor olabilirler mi sence?

Duana içten bir amin diyorum.

kafan bassa senin oradaki gülme smileyi ölünün arkasından değil o şahsın yaptığı yoruma olduğunu anlardın.. ..ben seni zeki sanıyordum tolinn.. şaşırtma beni zeki oll..
benım kafam senın işine gelince oyle işine gelmeyınce böyle yazmalarına cok ıyı basıyo canım meraklanma sen. sen anladın benım ne demek istediğimi

Birde nerde demisim alintila alintila , aaa o yaziyi begeninde ayni zihniyette sasirdim mi ? Hoyorrrrrrlar
ne ka cogaldi yaw

Link verebilir misin ?

Abla tam kimlerdu hatirlamiyorum ama . Son anketleere gore bakarim hdp barajı geciyorsa chp ye veririm yok gecmiyorsa hdp ye veririm diyen birilerini okumustum . Ama tam olarak kimde bilemiyorum .

Bende hatırlamıyorum ama sayfaları sürekli takip edemiyorsun sonuçta..

koca bir liste yapayımmı keleşim aynı cimcimegfb nin dediği sözleri söyleyenn

O onların problemi,ama neden diyede sorarım kendilerine..

ben yukarıda yazdım zaten insanların neden böyle yapma ihtiyacı hissettiğini.
bence gayet mantıklı bir sebep. sadece işe gelmediği için bu kadar olay oluyor.

Abla tam kimlerdu hatirlamiyorum ama . Son anketleere gore bakarim hdp barajı geciyorsa chp ye veririm yok gecmiyorsa hdp ye veririm diyen birilerini okumustum . Ama tam olarak kimde bilemiyorum .

koca bir liste yapayımmı keleşim aynı cimcimegfb nin dediği sözleri söyleyenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…