- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
yazılmayacak. çünkü başkalarının acıları varken dalga geçip komikli suratlar koymuyor.Mesela bu cevap aslında bana göre çok normal. Neyi anlatmak istediğini neye güldüğünü anladım. Ancak biraz once gülme ifadesi koyan kakaoya neler yazıldı.
Şimdi aynı şey yazılacak mı merak ettim.
İşte misilleme yapılıyorsa , yapılırsa 50 tane yapılabilir.
Devamlı bu yapılıyor burada.
"Sol gorus daha fazlaymis" kanisina nasil vardin yazinin sonunda bir orayi anlayamadim.Arkadasim herkesin gorusu farklidir..
Mesela bak senle kakao ayni gorustesiniz Ben kokaoya fotolar icin dedim sende alintilayip hopp ne oluyor???
Herkes foto paylasiyor bir tek onunkilerinimi gordun. Benzeri laf soyledin..
Burdada ayni gorusteki insanlarin birbirlerini tutmalari normal...
Demekki siyasette sol gorus daha fazlaymis..
Arkadas ondan dem vurdu ondan oyle dedim...Sol girus daha fazlaymus kanisina nasil vardin yazinin sonunda bir orayi anlayamadim.
Ne acı şeyler bunlar, kaç aile yıkıldı kaç anne kaç bana kaç eş kaç çocuk hayatları boyu kapatamayacakları yaraların sahibi oldu buna rağmen hala parti kavgaları veriliyor. İnsanlar o yürüyüşe kimsenin ocağına ateş düşmesin diye gittiler, bizim için sizin için oradaydılar. Hala daha orada ölen insanlara terörist muamelesi yapanlar hala daha kendi kendilerini patlatmıştır diyenler var. Ben yorumları okurken bile yaşamaktan utanıyorum insanlar böyle şeyleri nasıl yazabiliyorlar nasıl düşünebiliyorlar aklım almıyor. Bakın şu tweete orada herkes vardı Türk Kürt çoluk çocuk kadın erkek. Böyle acılarda bile vicdana gelemiyorlar. Çok acı çok. https://twitter.com/ve_kahverengi/status/653337737584623616
Ben de kesinlikle ihtimal vermeyenlerdenim.. Pkk aklanıyor , ortak aranıyor, siyaset yapılıyor diye düşünüyorum.
Her kimse , kimlerse , göremediklerimiz kimse Allah kahretsin. Aynı ateş kendi evlerine düşsün her dakika , bizde gözlerimizle görelim.
benım kafam senın işine gelince oyle işine gelmeyınce böyle yazmalarına cok ıyı basıyo canım meraklanma sen. sen anladın benım ne demek istediğimikafan bassa senin oradaki gülme smileyi ölünün arkasından değil o şahsın yaptığı yoruma olduğunu anlardın.. ..ben seni zeki sanıyordum tolinn.. şaşırtma beni zeki oll..
kim kaçtı, 1sen?Ben böyle düşünmüyorum. Yumurta kapıya dayanınca kaçıyor hepsi.
CHP Adana Milletvekili A. Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, ‘’Diğer partilere giden emanet oyları geri alıp iktidar olacağız ’’ dedi. http://muratoztanriover.com.tr/work/murat-oztanriover-emanet-oylari-geri-alip-iktidar-olacagiz/Chp'li olupta hdp'ye kim oy verdiyse çıksın söylesin o zaman..
çok umrumda değil cicim.. kafan istediği yere basabilir..benım kafam senın işine gelince oyle işine gelmeyınce böyle yazmalarına cok ıyı basıyo canım meraklanma sen. sen anladın benım ne demek istediğimi
CHP Adana Milletvekili A. Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, ‘’Diğer partilere giden emanet oyları geri alıp iktidar olacağız ’’ dedi. http://muratoztanriover.com.tr/work/murat-oztanriover-emanet-oylari-geri-alip-iktidar-olacagiz/
Ben partililerden bahsetmedim ama..
Link verebilir misin ?Bakın bu konu oldukça derin. Burada insanlar akp-hdp savunucuları olarak birbirlerine giriyorlar.
Başka bir konuda bir video paylaşım. Onu izleyin biraz fikir sahibi olursunuz kimin kiminle işbirliği içinde olduğuna, neden doğunun ve ülkenin bu kadar karıştığına dair.
koca bir liste yapayımmı keleşim aynıBen partililerden bahsetmedim ama..
Ben de diger mesajinizi alintilayip link istedimlink eklemeyi unutmuşum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cok-sayida-olu-ve-yarali-var.865262/page-148
Abla tam kimlerdu hatirlamiyorum ama . Son anketleere gore bakarim hdp barajı geciyorsa chp ye veririm yok gecmiyorsa hdp ye veririm diyen birilerini okumustum . Ama tam olarak kimde bilemiyorum .
koca bir liste yapayımmı keleşim aynıcimcimegfb nin dediği sözleri söyleyenn
ben yukarıda yazdım zaten insanların neden böyle yapma ihtiyacı hissettiğini.Kakao.
HDP bugün HDP olmadı. HDP'nin PKK ile bağı bugün keşfedilmedi. AKP, PKK ile çözüm yürütürken de PKK, PKK idi, Sırrı'yı İmralı'ya gönderirken de HDP, PKK ile bağlıydı, dün mü fark ettiniz.
biz başından beri farkındayız da ondan dedim.
CHP'den ya da diğer soldan HDP'ye oy verilmesin mi isteniyor? o zaman seçim barajı inecek.
ama şu anki seçim barajıyla, HDP barajı aşamazsa, bölgedeki 2. güçlü parti olduğu doğudan AKP tulum çıkarır, HDP'ye gidecek vekil sayısı AKP'ye gider.
AKP madem bu baraj matematiğini göz önünde bulundurup barajı düşürmüyor, o zaman insanların da bunu görüp bu matematiği bozmak demokratik haklarıdır.
kaldırsınlar seçim barajını, kimin boyu ne kadar görelim.
ha ben oy vermedim, ama verenin neden verdiği ortadayken insanlara Atatürk, Cumhuriyet düşmanı gibi davranmanın manası yok.
Abla tam kimlerdu hatirlamiyorum ama . Son anketleere gore bakarim hdp barajı geciyorsa chp ye veririm yok gecmiyorsa hdp ye veririm diyen birilerini okumustum . Ama tam olarak kimde bilemiyorum .
koca bir liste yapayımmı keleşim aynıcimcimegfb nin dediği sözleri söyleyenn