- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
ben sadece Kakonun bu başlıktaki tavrından bahsetmiyorum. Kakao muhtemelen anlamıştır, ama sen önceki yazışmamızı bilmediğin için tepkimi anlamadın haklı olarak, ben de sana söylemeyi ihmal ettim, konu içinden çıkılmaz bir hal aldı.Tekrar tekrar okudum kakaonun mesajını. Tamamen kişiye kullanmış o ifadeyi.
Nasıl aynı şey değil anlamıyorum, tamamen aynı.
Ha bana göre ikisine takılmakta gereksiz.
Bugun hepimizin evinde yemekler pişiyor, temizlik yapılıyor. Çay içiliyor.
Yarın düğün olsa düğüne katılmak zorundasın. Tatil olsa gideceksin v.s
Lokma dizilir ama yemek yenir.
Konuşup konuşup çok üzgünüz, bugun böyle olmamalı, gülünmemeli v.s denmesi çok yanlıca.
ben sadece Kakonun bu başlıktaki tavrından bahsetmiyorum. Kakao muhtemelen anlamıştır, ama sen önceki yazışmamızı bilmediğin için tepkimi anlamadın haklı olarak, ben de sana söylemeyi ihmal ettim, konu içinden çıkılmaz bir hal aldı.
elbette
yaşamaya devam ediyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz.
yapacağız elbet. ölen biz değiliz, ne kadar olsa o ateş bizim evimize de düşmedi.
hayata devam etmek ve acısını ifade eden insanlarla dalga geçmek, eğlenmek başka şeyler ama.
e bu dediğin şu anki Türiye pratiğinde mümkün değilken evet tek çözüm yolu bu. o dediğin çok uzun vadeli bir olay.Bundan tek cozum hdp ye oy vermek.cikiyor ?
Onun yerine o bolgedeki halk hdp yada akp yerine chp ye verseler keske yada mhp ye . Cunku ne kadar birinci parti olsa da o.hdpkk ya oy vermek.benm mantigm ermiyor . Chp ,mhp yukselsin . Onlar kazansın oradaki kurt secmenleri ne blim yani .
gerektiğinde söyledim, Kakao.bana yakıştırmadıklarını diğerlerinede yakıştıramadınmı monroe..karşıt görüşteki bir arkadaşla alay, dalga ,hakaret edilirkende yakıştıramadığını söyledinmi monroe..sınıfta kalanlar belliydi aman objektif olalım,, güzel olan konuyu kim paylaşırsa paylaşsın beğenelim ,alkışlayalım,, diyen benn.. ne zaman onlar gibi yazmaya başladığımda kendi yüzlerini onlara gösterdiğimde ve kakaodan bunu beklemezdim diyen senn.. aradaki farkı bul monroe..
Taki 7 haziran pardon suruc katliamindan oncesine kadar . Bu kadar siyaset icinde degildim . Siyaset icin arastirmalar makale okumalari . Bilgili arkadaslarla istişare yapmiyordum . Ama her zmn hdp degildi de bdp di sanirim onlarin kurt partisi altinda pkk yi destekledini az cok biliyordum .son olaylardan sonrada hdp nin bu yolda gittini .e bu dediğin şu anki Türiye pratiğinde mümkün değilken evet tek çözüm yolu bu. o dediğin çok uzun vadeli bir olay.
kaldı ki HDP topyekun bir parti olarak seçime girmeye çalışana kadar böyle bir sorun yoktu, AKP'nin de HDP'den sıkıntısı yoktu.
HDP parti olarak girince birden HDPKK lafları dolanmaya başladı.
ben de bunu anlamıyorum işte.
hep soruyorum ama ben de buna cevap alamıyorum.
6 Haziranda mı keşfettiniz HDP'nin PKK ile olan bağını?
gerektiğinde söyledim, Kakao.
kaldı ki senin bana böyle davranmaman için benim sana böyle davranmamam yeterli?
sen bugün bana ne yaptığının, ne dediğinin farkında mısın?
ben sana ne zaman, senin bana bugün davrandığın gibi davrandım? çık de ki, ben sana ciddi ciddi bir şey sordum, sen beni dalgaya aldın.
aldığım son nefes olsun, öyle bir şey varsa özür dilerim.
seni bırak
bana ciddi ciddi meram anlatmaya çalışan kiminle dalga geçmişim? edebiyle konuşan kiminle dalga geçmişim, vicdanıyla konuşan kiminle dalga geçmişim?
ne kadar karşı görüşte olursam olayım, bana hakaret etmeyen, edebiyle konuşan kime edepsizlik yapmışım?
beni ben bağlarım kakao.
ben sana bana terbiyesizlik edenlere takındığım gibi tavır takınmıyorsam, senden de aynı şeyi beklerim.
aradaki fark 7'den fazla kakao ve benim sayasım yok.
sen kımsınkı benı duzelteceksın ya kimsin???ölülerin arkasından kahkaha atan birimi duzeltecek beni heyyyy yavrummm heyyyyybakk olmadı şimdi alınganlık yapma o zaman neymişş cicim gelip bana bu kelimeleri kullanmıyacaksın kullanırsan cevabını anında alırsın ya düzeleceksin tolin ya düzeleceksinn..
sanada mutluluklarr..
Ya bu kadar fotoğraf ne ara düzenlendi internette yayıldı, paralı troll olayına inanıyorum artık
Dunku paylasilan saldiriyla mi ilgili olanlarimi diyorsunuz ... Onlari gordum...benim demek istedigimi galiba siz anlamadiniz...Ben foto paylasmasina bisey demedim.her soruya bazi alakasiz fotolarla cevab vermesine kizdim..
tolin düş yakamdan cicimm.. bakk boş boş şeyler yazıyorsunsen kımsınkı benı duzelteceksın ya kimsin???ölülerin arkasından kahkaha atan birimi duzeltecek beni heyyyy yavrummm heyyyyy
Zat-ı şahane dağdan inin Meclis'e girin siyaseti burada yapın dedi mi? Evet.
Bu olayda alkış yapan akpli vatandaşlar şimdi neye tepkili?
İsteyen versin kime istiyorsa anlamıyorum sürekli hdp üstünden hesap kitap yapılıyor. Sürekli burada insanlara teröristsin imaları vs.
Pkk sempatizanı olmakla suçlamalar vs.
Anlatılıyor kim neden nereye oy vermiş. Gene soruyorsunuz aynı soruları.
Hdp ye oy verecek olanlar imzalarına yapıştırsınlar da her seferinde ilk kez duyar gibi okumasınlar yazılanları.
Sıkıntı geldi gerçekten.
canım ben falcı topıgımlede ugrasırım istersem vajinismus topıgıde acarım ama hıcbır zaman siyasette lafları yedıgım bırının profılıne gıdıpte tolın dığım ginin kitli ossssunnnnn yazmam okeyto bu da sana son cevabımdı!tolin düş yakamdan cicimm.. bakk boş boş şeyler yazıyorsunsen git falcı bacılar topiğinle uğraşsana.
neden dünyanın en refah ülkeleri, tek partiyle değil, koalisyonla yönetiliyor? daha önce yürümedi diye şimdi de yürümemesi için bir sebep yok.
kaldı ki tek parti iktidarı da pek kaostan yoksun sayılmaz hani, iş cinayetleri ayrı yerde, 2013'ten beri şehitler bir yanda, Gezi'de ölen çocuklar başka yanda.
olmaz olur mu 1sen? sırf doğuda PKK'nı kimlik denetimi yapması yetmez mi? adamlar mayın döşemişler yollara. çözüm süreci bitti denmesinin ardından 2 günde döşemediler herhalde.Terör 2013 ' ten beri yok.
Hayırlısı olsun ne diyeyim ?
canım ben falcı topıgımlede ugrasırım istersem vajinismus topıgıde acarım ama hıcbır zaman siyasette lafları yedıgım bırının profılıne gıdıpte tolın dığım ginin kitli ossssunnnnn yazmam okeyto bu da sana son cevabımdı!
ama cicim keşke ayırsaydın hangilerimizden mesaj istiyon hangilerimizden istemiyon..bilgi verseydin..hem bilgi vermiyorsun..hemde seni insan yerine koyup kii..8.o anlarda beni sevmediğini bile bilmiyordum )doğum günü mesajı çektimm.. ben genelde burada mesajlaştığım kişilere iyi dileklerde bulunurum..bir dahakine insanlara haber verki insancıklar iyi dileklerde bulunmasınlarr..dığım ginin kitli ossssunnnnn yazmam
Aptalların ulkesını begenmıyorsan gidebilirsin :)Aptalların ülkesinde yaşıyoruz, asıl terör gözümüzün önünde ama gören yok,kral çıplak,kim fark edecek. tarih yazıyor bunları umuyorum ki bir gün adalet yerini bulacak.
aa elinde türk bayrağımı varmış. bak sennnn.
linki üşenir açmazlar, izninizle fotoğrafı açıktan paylaşayım.
Allah rahmet eylesin.