Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Hanımlar neden didişiyorsunuz ya hu vatanınızı seviyorsanız insanızı seviyorsanız o parti bu parti kavgası yapmamalısınız. Tarihimiz ortada belgeleriyle alenen açık neler olmuş hangi zihniyet neler yapmış bellidir sadece her kaynaktan araştırma yaparak karşılaştırmanız lazım doğrularda ortadadır yanlışlarda. Olan olmuş artık burda sorsanız kimse vatanı için kötü niyetli değildir ama gerçekleride göz ardı etmemek gerek tarafsız bir şekilde canlar gitti gitmeye devama edio etmemeside bizim birliğimize bağlıdır. Levent kırcanın bir sözünde iki kardeş bir çorap için kavga eder birbirine girer ama mahalleden başka bir çocuk birinden birine sataştığında iki kardeşte birlik olur üstesinden gelir. Vatanımızı savunmak için birlik olmak için ülkeyi uzaylılar mı işgal etmesi lazım diyor.

Anlamanızdan yana umudum yok belki görsel zekanız gelişmiştir anlamanızda daha etkili olur diye resim paylaşıyorum..niye resim paylaşıyorum diye kızıyorsunuzki bana
Hı hı zekan teee buraya kadar ulaştı İyice kabak tadı vermeye başlandı, düşünebiliyorum empati kurabiliyorum dilerim bir gün sen de beyninin sağ tarafını kullanabilirsin.

Videoyu kulaklığımı bulunca dinleyeceğim. Evet bekleme surecinde yapılanmışlar denilenlere göre ki öyledir. Yinede en az ölümlerin olduğu zamandır.

Yanlış yazmışım. Terör sadece o zamandan sonra değil. Yıllardir var.

aslında en az şehitin geldiği zaman değil.
en az şehidin geldiği zaman Abdullah Öcalan'ın yakalandığı 99 yılından sonrasına denk gelir.
Öcalan 99'da yakalandı, 99 yılı PKK'nın misillemeleriyle geçti, 2000 yılında 22 şehit, 2001 yılında 20 şehit, 2002 yılında 6 şehit, 2003 yılında 21 şehit var.
2004 yılından sonra PKK yeniden güç kazanmaya başlıyor.
elbette bu tarih orta doğudaki güç savaşının hız kazanmasına da denk düşüyor. PKK'nın küresel olarak desteklenen bir taşeron olduğunu sanırım inkar edemeyiz.
2004 yılından sonra coşan terör 2013 yılına kadar sürdü. 2012 sonundan 2013 ortasına kadar bir şeyler yapılmasına karar verildi ve sonrasını biliyoruz.
elbette 2013 yılından itibaren verilen şehit sayısı azdır, çünkü PKK' nın bu süreçten bir çıkarı vardı, haliyle toplu bir katliam olmadı ama bu otobüs yakmalara, okula molotof atmalara, arada 1- 2 şehit almalarına engel olmadı.
zaten tepki çeken AKP döneminde şehit gelmesi değil. 30 yıldır şehit geliyor bu topraktan. ama anlaşıyoruz diyorsanız, o zaman maddeleri açık yazacaksınız.
sonra geldik 2015'e çözüm süreci bitti ve 16 tane Dağlıca Şehidi. sonrası zaten kan gölü.

Valla hanimlar helal olsun.. Nerden buluyorsunuz bu enerjiyi..
Ulke kan golune dondu.. Siyaset bolumune zaten az girip yaziyordum da iyice seyreldi..
Okuyorum haberleri yazilanlari, bir seyler yazayim diyorum bakiyorum mecalim yok..
Hos mecal olsa ne fayda, herkes birbirine dusman..
Ulkenin su halinde kendimde iki satir yazacak gucu bulamiyorken, herkes birbirine laf atma gucunu nerden buluyor..

Laf soktun sanırım sen şimdi.
Eğlendi isen ne güzel ne Mutlu.

Yok gayet açık söyledim. Oyle çatrafelli işleri pek beceremem
Boşa atıp tuttun biliyorum ne dolu kelimelerle geldiğini.aylardır konuşulan şeyleri gazete bile açsan okusan anlardın.
Amacın birilerini yaftalamak senin.
Boşuna numara yapma. Yemezler.

Boşa atıp tuttun biliyorum ne dolu kelimelerle geldiğini.aylardır konuşulan şeyleri gazete bile açsan okusan anlardın.
Amacın birilerini yaftalamak senin.
Boşuna numara yapma. Yemezler.

Ah cnm bnm gazeete acip okuyorum zaten . Gerekli.araştırmaları da yapiyorum . Amma velakin bazilari gbi su andaki konumu bir zamanlar Atam'in konumu olan Cumhurbaskani'ma terorist , katil yaftasini şaaaakk diye yapistirmiyorum.
Devlet böyle bir patlamada ne elde edebilir ki ? Hic birsey ancak oy kaybeder .
Ama pkk ne elde eder ? Dogudaki secmenlere bakin daha gdip biz batidada insan öldürürüz ayaginizi denk alin oylar Hdp ye die gözdağı verir..

Ha istihbarat saglam olsaydi napiyordu devlet die sorarsan . Miting alani yerinde kesskeee ama kesskeee o toplanan topluluk miting harici yerlerde durmasalardi , orada halay sekmeselerdi . Ne oldu boşa gitti yaptiklari . Bir suru masum can gitti
ve tekrar söylüyorum m bunlari yapan her kimse A yada B ayirt etmeden . Allahin laneti uzerlerine olsun ...

Gerçekten bu söylediğine inanıyor Musun sen?
Batı'da insanları öldürerek ne oyu isteyecekler? Bak öldürürüz yoksa hııııı oylar hdp ye mi?

Zaten insan ayrımı yapmayı bıraktığımız gün birlik olacağız.
Allah rahmet eylesin hepsine.

Gerçekten bu söylediğine inanıyor Musun sen?
Batı'da insanları öldürerek ne oyu isteyecekler? Bak öldürürüz yoksa hııııı oylar hdp ye mi?

Bak arkadsim once yazdim seyi duzgun oku . Ondan sonra yaz yorumunu ki yanlis anlamalarimiz olmasin .

cimcime olur mu öyle şey?
istihbarat sağlam olsaydı o bomba zaten patlamaz, oradaki 2 tane 3 tane 5 tane sivil artık kaç tane lazımsa, bombayı patlatmadan adamı yakalardı.
öyle istihbarat alıp bırakmıyorlar, operasyon yapıp alıyorlar adamı.
tabii bizim ülkede işler pek böyle olmadığından siz de bilmiyorsunuz, haklı olarak.

Zaten insan ayrımı yapmayı bıraktığımız gün birlik olacağız.
Allah rahmet eylesin hepsine.

Cok sukur ben insani ayrimi yapmiyorum sadece PKK denen insan bile demeye dilim varmayan mahlukatlar haric . Bu ulkede turk,kurt,laz,cerkez ,sunni ,alevi demeden yasayan insanlarimizin olumune icim acir .

Bak arkadsim once yazdim seyi duzgun oku . Ondan sonra yaz yorumunu ki yanlis anlamalarimiz olmasin .
'Dogudaki secmenlere bakin daha gdip biz batidada insan öldürürüz ayaginizi denk alin oylar Hdp ye die gözdağı verir..'
Tamam doğuda da Batı'da da oylarını arttıracak hdp diyorsun hem de insanları öldürerek.
Sonuçta bu adamların sadece doğuda seçmeni yok takdir edersin ki. Batı'da da oy alıyor.
Söylediklerin komplo teorisinden öteye giden şeyler değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…