Hı hı zekan teee buraya kadar ulaştıAnlamanızdan yana umudum yok belki görsel zekanız gelişmiştir anlamanızda daha etkili olur diye resim paylaşıyorum..niye resim paylaşıyorum diye kızıyorsunuzki bana
olmaz olur mu 1sen? sırf doğuda PKK'nı kimlik denetimi yapması yetmez mi? adamlar mayın döşemişler yollara. çözüm süreci bitti denmesinin ardından 2 günde döşemediler herhalde.
bak, ne diyor Cem Küçük, bu ekranda bunları dedi diyor, yalanlama da gelmiyor bu lafına.
yani 2013'te terör kesilmedi. sadece görmezden gelindi.
Link verebilir misin ?
Ben de diger mesajinizi alintilayip link istedim
duzeltme var
Ek : bugun surekli yanlis yaziyorum
aslında en az şehitin geldiği zaman değil.Videoyu kulaklığımı bulunca dinleyeceğim. Evet bekleme surecinde yapılanmışlar denilenlere göre ki öyledir. Yinede en az ölümlerin olduğu zamandır.
Yanlış yazmışım. Terör sadece o zamandan sonra değil. Yıllardir var.
Abla veren cikip ben verdim der mi simdiBen partililerden bahsetmedim ama..
Laf soktun sanırım sen şimdi.Bu sozunu.ustume alinarak.diyorum ki sevgili uye .. o tur yorumlari o zmanlar okumadim simdi soruyorum ve sagolsun saygili arkadaslar saygi cercevesinde imalarda bulunmadan guzelce cevap veriyorlar ve karsilikli guzel bir konusma ortami olusturuyoruz gelip karisanlar nifak sokmaya calisanlarda olmasa keskeee ....
Laf soktun sanırım sen şimdi.
Eğlendi isen ne güzel ne Mutlu.
Boşa atıp tuttun biliyorum ne dolu kelimelerle geldiğini.aylardır konuşulan şeyleri gazete bile açsan okusan anlardın.Yok gayet açık söyledim. Oyle çatrafelli işleri pek beceremem
Boşa atıp tuttun biliyorum ne dolu kelimelerle geldiğini.aylardır konuşulan şeyleri gazete bile açsan okusan anlardın.
Amacın birilerini yaftalamak senin.
Boşuna numara yapma. Yemezler.
Ah cnm bnm gazeete acip okuyorum zaten . Gerekli.araştırmaları da yapiyorum . Amma velakin bazilari gbi su andaki konumu bir zamanlar Atam'in konumu olan Cumhurbaskani'ma terorist , katil yaftasini şaaaakk diye yapistirmiyorum.
Devlet böyle bir patlamada ne elde edebilir ki ? Hic birsey ancak oy kaybeder .
Ama pkk ne elde eder ? Dogudaki secmenlere bakin daha gdip biz batidada insan öldürürüz ayaginizi denk alin oylar Hdp ye die gözdağı verir..
Ah cnm bnm gazeete acip okuyorum zaten . Gerekli.araştırmaları da yapiyorum . Amma velakin bazilari gbi su andaki konumu bir zamanlar Atam'in konumu olan Cumhurbaskani'ma terorist , katil yaftasini şaaaakk diye yapistirmiyorum.
Devlet böyle bir patlamada ne elde edebilir ki ? Hic birsey ancak oy kaybeder .
Ama pkk ne elde eder ? Dogudaki secmenlere bakin daha gdip biz batidada insan öldürürüz ayaginizi denk alin oylar Hdp ye die gözdağı verir..
Zaten insan ayrımı yapmayı bıraktığımız gün birlik olacağız.Ha istihbarat saglam olsaydi napiyordu devlet die sorarsan . Miting alani yerinde kesskeee ama kesskeee o toplanan topluluk miting harici yerlerde durmasalardi , orada halay sekmeselerdi . Ne oldu boşa gitti yaptiklari . Bir suru masum can gitti
ve tekrar söylüyorum m bunlari yapan her kimse A yada B ayirt etmeden . Allahin laneti uzerlerine olsun ...
Gerçekten bu söylediğine inanıyor Musun sen?
Batı'da insanları öldürerek ne oyu isteyecekler? Bak öldürürüz yoksa hııııı oylar hdp ye mi?
cimcime olur mu öyle şey?Ha istihbarat saglam olsaydi napiyordu devlet die sorarsan . Miting alani yerinde kesskeee ama kesskeee o toplanan topluluk miting harici yerlerde durmasalardi , orada halay sekmeselerdi . Ne oldu boşa gitti yaptiklari . Bir suru masum can gitti
ve tekrar söylüyorum m bunlari yapan her kimse A yada B ayirt etmeden . Allahin laneti uzerlerine olsun ...
Zaten insan ayrımı yapmayı bıraktığımız gün birlik olacağız.
Allah rahmet eylesin hepsine.
'Dogudaki secmenlere bakin daha gdip biz batidada insan öldürürüz ayaginizi denk alin oylar Hdp ye die gözdağı verir..'Bak arkadsim once yazdim seyi duzgun oku . Ondan sonra yaz yorumunu ki yanlis anlamalarimiz olmasin .
Orası öyle elbette. Olması gereken bu. İnsanlık vazifemiz.Cok sukur ben insani ayrimi yapmiyorum sadece PKK denen insan bile demeye dilim varmayan mahlukatlar haric . Bu ulkede turk,kurt,laz,cerkez ,sunni ,alevi demeden yasayan insanlarimizin olumune icim acir .