Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Burada yapılan bu. Akp yeyse oyun bitmiştir. Değilse dinlenirsin.
Chp ye oy vermezsin ama desteklersin. Bu bilinirse cansındır.

Chp deyince akpliler bu kadar coşmuyor ancak akp deyince chpliler coşuyor.

Arkadasim herkesin gorusu farklidir..
Mesela bak senle kakao ayni gorustesiniz Ben kokaoya fotolar icin dedim sende alintilayip hopp ne oluyor???
Herkes foto paylasiyor bir tek onunkilerinimi gordun. Benzeri laf soyledin..
Burdada ayni gorusteki insanlarin birbirlerini tutmalari normal...
Demekki siyasette sol gorus daha fazlaymis..

31830080.jpg

sen bu fotoğraf işini pek sevdin, al bu da benden. bu ölen küçücük çocuğa bakarak at kahkahalarını kakao.
bu çocuğun yeşil gözleri bir daha açılamayacak. bu çocuğun katili kim olursa olsun, ölümünden üzüntü duymayan herkesin eline bu çocuğun kanı bulaşmıştır.
öldü bu çocuk.
o hep 9 yaşında.
duygu sömürüsü yapma bana monree.o meleği kim öldürdüyse git onlara yap bu duygu sömürüsünü bu meleklerin resimlerini buraya koyarak KATİLLER kimm sorularını aklama banaa....vee benim koyduğum hiç bir resimde çocuk göremessinn..

evet öyle oldu.
çünkü iktidar olan AKP ve AKP'nin Saraydan bağımsız hareket etmediğini hepimiz biliyoruz, değil mi?
CHP iktidarda olsaydı ve sağ görüşlülerin eyleminde böyle bir bomba patlasaydı da sorumlu CHP olacaktı.
sorumluluk iktidarda olanınındır.
bu tabii bir şey.
bu nacizane bir eleştiri: AKP'li yöneticiler de AKP'li seçmenler de iktidarın bütün nimetlerinden faydalanmak isteyip (aman burada seçmenin bir çıkarı varmış gibi olmasın, iktidar bir partinin seçmeni olmanın mutluluğu sadece) ama iktidar olmanın getirdiği sorumlulukları kabul etmek istemiyorlar.

elbette sorumlu AKP'dir ve elbette AKP'nin kendisinden bağımsız hareket etmesine müsaade etmeyen Sayın Cumhurbaşkanı'dır.
Sayın Cumhurbaşkanı, bu sorumluluğu, ben aktif bir cumhurbaşkanı olacağım dediği gün aldı.
iktidar sorumluluktur.
CHP iktidar olursa, ölmez de sağ kalır o günü görürsem :) , bu sefer de sorumluluk CHP'nin olacak.
o bombayı HDP de patlatsa, PKK da patlatsa IŞİD, Ku Klux Klan da patlatsa da sorumluluk iktidarındır.
ve onun alamadığı önlemler yüzünden olmuştur.
twitterda küfreden 13 yaşındaki bebe bile izlenirken, bombacılar ülkede fink atıyorsa, bizim de sorgulama ve hesap sorma hakkımız vardır, diye düşünüyorum.
ama bunu biz vatandaş olarak dile getirebiliriz. siyasi figürler sakinliğe ve itidale davet etmeli, etmek zorundalar.
daha fazla can kaybına tahammülümüz yok çünkü.

Bundan öncede böyleydi. Sadece bu yıkıcı katliam için değil. Her noktada bir tahammülsüzlük var. Ve bunu en çok akp karşıtları yapıyor.
Hayır sorumluluk sadece akp nin değildir. Büyük payı onundur. Meclisteki herkes sorumludur.

Sayıp sövmediğimizi nerden biliyorsun kakako..
Sen bu fotoğrafa sessiz kalırmıydın peki..
her zaman söylüyorum keleşim sana değildir bunlar bu resimler burada akp tek parti olmasın deyip hdp ye oy veren chplilerdir.. hdp ye oy vererek ATATÜRKü korumaya çalışmak isteme şaşkınlarınadır.. ve ben benim nasıl biri olduğumu hala anlamadıysan bişe diyemiyeceğim canım.. senki benim bir cizgim var asla hdp ye oyumu vermem demiştin.. ve verenleride eleştirmiştinn..

Bundan öncede böyleydi. Sadece bu yıkıcı katliam için değil. Her noktada bir tahammülsüzlük var. Ve bunu en çok akp karşıtları yapıyor.
Hayır sorumluluk sadece akp nin değildir. Büyük payı onundur. Meclisteki herkes sorumludur.
hayır, meclisteki herkes sorumlu değildir, 1sen.
CHP sorumlu değil mesela.
Suruçtan sonra Terör Araştırılsın, komisyon kurulsun dedi, CHP kim destek verdi? kim vermedi?
Somadaki maden katliamı için, aylar önce soru önergesi verilmiş? kim dinledi? kim önlem aldı?
evet tahammülsüzlük var.
çünkü ben yaparım, olur diyorlar.
ama olmuyor.
olmayınca da tahammül de bu kadar oluyor.

şu anda çok üzgünüm.kafam dağınık demek istediğini tam anlayamıyorum.
demirtaş ın ne selfisi var görmedim bile.
Ankarada olenlerinlerin yatmis cesetleriyle bir tane selfie cekmis oyle bir foto yapmislar gercekte Yok boyle birsey ....ne kadar igrenc yaa..

Arkadasim herkesin gorusu farklidir..
Mesela bak senle kakao ayni gorustesiniz Ben kokaoya fotolar icin dedim sende alintilayip hopp ne oluyor???
Herkes foto paylasiyor bir tek onunkilerinimi gordun. Benzeri laf soyledin..
Burdada ayni gorusteki insanlarin birbirlerini tutmalari normal...
Demekki siyasette sol gorus daha fazlaymis..

Elbetteki herkesin görüşü farklıdır. Evet kakaoyla aynı partiye oy veriyoruz ama görüşlerimiz farklı.
Ben burada kimseyi desteklemiyorum.
Bazen bana en uzak görüşlü kişinin yazdığını beğeniyorum, haksızlıklıklar karşısında ise gördüğüm kadarıyla müdahale etmeye çalışıyorum görüş fark etmeksizin.

En çok bu ayrımın farkına vardığım zaman ise hiçbir şekilde karşıt görüş olarak görmediğim ve çoğu zaman beğeni yaptığım bi kaç kişinin bana öfke kusmasından sonradır.
İşte o zaman anladım ki burada ayrımcılık yapılıyor.Fikirlere tahammül yok.

Ama bunun yanında tamamen karşıt görüşlü olupta /ne yazarsan yaz edep çerçevesinde tabi/, sana aynı hassasiyetle cevap veren kişiler var. Onlarla konuşmak zevktir.

Şuan bende size yazdım sizde bana güzelce cevap yazdınız.

Nedir bu insanlardaki ofke anlamıyorum.
Kimle dalga geçeyim acaba , kime bel altı yaklaşayım diye fırsat kollayanlar var.

hayır, meclisteki herkes sorumlu değildir, 1sen.
CHP sorumlu değil mesela.
Suruçtan sonra Terör Araştırılsın, komisyon kurulsun dedi, CHP kim destek verdi? kim vermedi?
Somadaki maden katliamı için, aylar önce soru önergesi verilmiş? kim dinledi? kim önlem aldı?
evet tahammülsüzlük var.
çünkü ben yaparım, olur diyorlar.
ama olmuyor.
olmayınca da tahammül de bu kadar oluyor.

Ben böyle düşünmüyorum. Yumurta kapıya dayanınca kaçıyor hepsi.

her zaman söylüyorum keleşim sana değildir bunlar bu resimler burada akp tek parti olmasın deyip hdp ye oy veren chplilerdir.. hdp ye oy vererek ATATÜRKü korumaya çalışmak isteme şaşkınlarınadır.. ve ben benim nasıl biri olduğumu hala anlamadıysan bişe diyemiyeceğim canım.. senki benim bir cizgim var asla hdp ye oyumu vermem demiştin.. ve verenleride eleştirmiştinn..
Kakao.
HDP bugün HDP olmadı. HDP'nin PKK ile bağı bugün keşfedilmedi. AKP, PKK ile çözüm yürütürken de PKK, PKK idi, Sırrı'yı İmralı'ya gönderirken de HDP, PKK ile bağlıydı, dün mü fark ettiniz.
biz başından beri farkındayız da ondan dedim.
CHP'den ya da diğer soldan HDP'ye oy verilmesin mi isteniyor? o zaman seçim barajı inecek.
ama şu anki seçim barajıyla, HDP barajı aşamazsa, bölgedeki 2. güçlü parti olduğu doğudan AKP tulum çıkarır, HDP'ye gidecek vekil sayısı AKP'ye gider.
AKP madem bu baraj matematiğini göz önünde bulundurup barajı düşürmüyor, o zaman insanların da bunu görüp bu matematiği bozmak demokratik haklarıdır.
kaldırsınlar seçim barajını, kimin boyu ne kadar görelim.
ha ben oy vermedim, ama verenin neden verdiği ortadayken insanlara Atatürk, Cumhuriyet düşmanı gibi davranmanın manası yok.

Chpliler mi oy vermis ahahaha guldum canim..
Akpnin oyu azaldi farkindaysan:)
O gunlerde cozum sureci vardi...
Birde kurani reisiniz kurtceye cevirmisti..
Bir cumhurbaskani olarak akpye oy istedi...
Baskanlik istiyordu...
Millette buna dur dedi..
Herkes barisa kostu...
Akpliler (yani siz)bu kadar kit goruslu olmayin yaa..

Kısmen katılıyorum. Belli iki nokta var. İki nokta da uç görüşler olabiliyor.
Halbuki ben AKP ye oy veren bazı kesimlerin bu forumda gözü kapalı ne yaparlarsa yapsınlar alkışladığını düşünüyorum. Her hükümetin eksileri ve artıkları olabilir ama o kesim için AKP ilah gibi. Bu zihniyet bana çok tehlikeli geliyor.

Banada. Bende o şekilde koyu particilikten korkuyorum. Her alanda geçerlidir bu ; körü körüne inanmak.
Hiçkimse hatasız değildir. Dikenlerle dolu partilerin hepsi .

duygu sömürüsü yapma bana monree.o meleği kim öldürdüyse git onlara yap bu duygu sömürüsünü bu meleklerin resimlerini buraya koyarak KATİLLER kimm sorularını aklamabanaa....vee benim koyduğum hiç bir resimde çocuk göremessinn..

duygu sömürüsü değil, Kakao, gerçek.
katil IŞİD ve onu maşa olarak kullanan kimbilir, kimler.
sorumlular bombacıların istihbaratını alamayanlar
bu çocuğun kanı eline bulaşanlar, bu çocuğun ve diğerlerinin ölümüne üzülmeyenler.

neden? çocuklar ölüyor işte. fotoğraflarını koymamamız durumun vehametini hafifletir mi sanıyorsun?

Gozunu seveyim Pelinim.Gosterilere girislerde arama yapilinca lafff haber bomba patlar sonra anmak icin yuruyus yapiliyor guvenlik icin arama yapiliyor lafff
Benim cok asker polis canim var hepsi cani cebinde ne yapsinlar sen soyle Emin ol o zafiyetten yararlanip eylemi planlamislardir.Acaba eylemciler kim.Belki o gruplara uye oldular aylar once dikkat cekmemek icin .Ahh bir bilsek ogrensek dogrulari
Istihbarat denen bir sey var. Zaten arama yapilarak bu bombali saldirilari engelleyemezsin. Istihbarat armut toplamayacak

Chpliler mi oy vermis ahahaha guldum canim..
Akpnin oyu azaldi farkindaysan:)
..

Mesela bu cevap aslında bana göre çok normal. Neyi anlatmak istediğini neye güldüğünü anladım. Ancak biraz once gülme ifadesi koyan kakaoya neler yazıldı.

Şimdi aynı şey yazılacak mı merak ettim.

İşte misilleme yapılıyorsa , yapılırsa 50 tane yapılabilir.
Devamlı bu yapılıyor burada.

pkklıları ülkeye davulla zurnayla sokan,pkk vekillerini de meclise sokan aynı partiyken diğer partileri suçlamak ne ala.

Chp'li olupta hdp'ye kim oy verdiyse çıksın söylesin o zaman..

iyide gerçekleri göstermek hdpyi aklamakmı oldu. yalan haber olduğunu bile bile evet doğru dememizi bekliyorsanız çok beklersiniz
Neden aklımıza ilk HDP gelmiş olabilir acaba????? MHP nin AKP nin CHP nin gözünü Sevim HDP nedir kendinize gelin ya...Onca ananin evladını vurduran terörist taziyesine gitmeyi zorunlu kılan kimm.Kendinize gelin ya.Allah kimsenin başına vermesin ama şuan orda kardesiniz anneniz babaniz olsaydı,askeriniz görevde olsaydı durun bu bizi savunanların kardeşimi diyeceklerdi.Biliyoruz görüyoruz bu katiller birbir öldürüyor dagdakilerle elele yuruyor. Siz daha neyin derdindesiniz.

Mesela bu cevap aslında bana göre çok normal. Neyi anlatmak istediğini neye güldüğünü anladım. Ancak biraz once gülme ifadesi koyan kakaoya neler yazıldı.

Anladim..

işteee kendilerini görmezler ama kendileri gibi davrandığındada üzülmüyormusun, gülüyorsun,seni sevmezdim yorumlarınıda sevmezdim ölülerin arkasındanda gülebiliyorsun.. bol bol laf salataları önce kendinizi düzelticeksiniz.. ve o yüzden onlar gibi olmaya devamm..

X