anlamadım yazdıklarını,ben selfi ile ilgili bir şey yazmadım.yakılan Atatürk büstü için yazdım.ben o resmi eklediğimde bugün tepki verenler o gün sessiz kalmıştı,onu yazdım.Egem , herzaman yapılıyor bu ; yok niye dün ses çıkmıyordu diye ?
Misilleme üstüne misilleme yapılıyor.
Tayyip selfiesine neler neler yazıldı.. Desteklendi. Ellerinize sağlık dendi. Çok komik bulundu
. Peki o zaman şimdi neden bu selfieye aynı şey denilmiyor ?
Herkes kendi penceresinden görüp öyle konuşuyor. Kimseye sormamak lazım beden diye ? Bu çok gereksiz olur. Önce dönüp kendimize bakalım derim ben ?
yok 1sen kızmadım.Severim yazdıklarını, okurumda. Ama şimdi bile bunu kullanarak konuşmuyor muyuz ?
Buda bir siyasettir.
Dünkü konuda onlarca foto paylaşıldı. Yine bunu paylaşıp kızdıysan özrümü dilerim senden.
anlamadım yazdıklarını,ben selfi ile ilgili bir şey yazmadım.yakılan Atatürk büstü için yazdım.ben o resmi eklediğimde bugün tepki verenler o gün sessiz kalmıştı,onu yazdım.
başka bir şey diyorsan da anlamadım çok üzgünüm şimdi.
Ben mi soyledim kime alintila bakim hadi bekliyorum..için daraldıysa bakma cicimm..ama farkettimde başka paylaşılan fotolar için daha yokmu, daha yokmu, diyenlermi söylüyor bu kelimeleri..
yok 1sen kızmadım.
lafım zaten kakao'nun fotoğraf paylaşmasına değil.
işte yeri geldiğinde hepimiz kendimizi daha iyi ifade etmek için görsel kullanıyoruz, o da kullanacak elbette.
fotoğraf paylaşması değil, paylaştığı fotoların üzerinde yazanlar ve ülkenin şimdiye kadar başına gelen en büyük katliamdan bir üzüntü duymamasına, duyuyorsa bile ifade etmemesine tepkim. hepimiz farklı görüşlerdeyiz, ama ölümde bile birlik olamıyorsak, hiç umudumuz kalmamış demektir 1sen.
yoksa elbette isterse arka arkaya onlarca foto paylaşır.
ona lafım yok.
Ben mi soyledim kime alintila bakim hadi bekliyorum..
işte seni ve yorumlarını bu yüzden sevmiyordum bundan sonrada sevmeyecegım çünkü sen ölümün üzerine kahkaha atabilecek kadar samimiyetsizsin!için daraldıysa bakma cicimm..ama farkettimde başka paylaşılan fotolar için daha yokmu, daha yokmu, diyenlermi söylüyor bu kelimeleri..
Dunku paylasilan saldiriyla mi ilgili olanlarimi diyorsunuz ... Onlari gordum...benim demek istedigimi galiba siz anlamadiniz...Ben foto paylasmasina bisey demedim.her soruya bazi alakasiz fotolarla cevab vermesine kizdim..Diğer konuları ya görmediniz ya da görmemezlikten geliyorsunuz. Daha dun onlarca foto paylaşıldı. Ve önceki günler , diğer önceki günler..
Sol gorus???Burada kakao değilde sol görüşlü bir arkadaş fotoğraf paylaşsaydı kimse bu kadar tepki vermezdi , vermedi.
Gormedim..Sen söylememiş olabilirsin ama dün vermedin bu tepkiyi.
Sol gorus???
şu anda çok üzgünüm.kafam dağınık demek istediğini tam anlayamıyorum.Hayır işte sen misilleme yapıyorsun şimdiye bende yapıyorum. Tayyipin şehit cenazesi yanında selfiesi yapılmıştı. Yukarıda yazdıklarım yapılmıştı. O zaman alaya alıp çok eğlenenler , destekleyenler neden şimdi demirtaş üzerinden aynı yorumları yapmıyor ?
Ha bana göre ikiside çirkin ancak görmeyenler vardı bunu.
Bu yüzden " neden sesiniz çıkmıyordu" cümlesi oldukça subjektif
kafan bassa senin oradaki gülme smileyi ölünün arkasından değil o şahsın yaptığı yoruma olduğunu anlardın.. ..ben seni zeki sanıyordum tolinn.. şaşırtma beni zeki oll..işte seni ve yorumlarını bu yüzden sevmiyordum bundan sonrada sevmeyecegım çünkü sen ölümün üzerine kahkaha atabilecek kadar samimiyetsizsin!
evet öyle oldu.Evet umudumuz olmasın zaten.. Daha katliam başlığı atılıp atılmaz ilk yorum saray oldu ve devamı geldi chp v.s diye.
Burada kimse duru değil..
Sayfalarca yazılıp , siyaset yapılıp en alta üzüntü mesajını iletenlerle dolu o konu.
Üzgünüm. Benimde gaflete düştüğüm anlar oluyor engellesemde kendimi. Bu karşındakini eleştiren bir paragraf değil. Kendimde içindeyim.
senle alakası yokkBen mi soyledim kime alintila bakim hadi bekliyorum..
Kısmen katılıyorum. Belli iki nokta var. İki nokta da uç görüşler olabiliyor.Burada yapılan bu. Akp yeyse oyun bitmiştir. Değilse dinlenirsin.
Chp ye oy vermezsin ama desteklersin. Bu bilinirse cansındır.
Chp deyince akpliler bu kadar coşmuyor ancak akp deyince chpliler coşuyor.