• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seksi kadın mı? Güzel Kadın mı?

Erkekler sizce seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?

• Ankete Katılan
    135
Merhaba kızlar...

Merak ettiğim şu ki sizce erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı? Yani bir kadını kadın yapan şey sadece güzellik midir yoksa seksilik olmazsa güzellik beş para etmez mi ? Gercekten bu konu hakkında arkadaş ortamımızda cok tartışma oldu dün ve bende sizin fikrinizi almak istedim. Evet sevgili kadınlar kulubunun güzeller güzeli hanımları sizce bir erkek için önemli olan hangisidir??

Fikirlerinizi bekliyorumm öptümm xxx :KK16:
Erkeklere cevap düşüyor ama bence cilveli kadını tercih edeceklerdir.Güzel ama soğuk kadını ne yapsınlar?

Seksi kadın bence .
Güzel bi kadın görüyorum mesela konustuğu an güzelliği bitiyor sanki .
Çok güzel olmayan bi kadın görüyosun konuşması tavırları onu anında güzelleştiriyor.
Seksilik , çekicilik her zaman daha önemli .

kafam karışık dogru yaşım 22 ee olsun o kadar dimi :) erkek arkadaşım beni sever şükür yani hiç bir zaman kusurlarımı veya isteklerini dile getirmez bu konuda cok şanslı oldugumu düşünüyorum hep kusurlarımıda sevmiştir 4 yıldır birlikteyiz gercekten sevgilimin hakkını yemiyim adamın kabahati yok biz kızlar arasında tartışmıştık ona ayriyetten sordum erkek gözüyle yorumunu merk etmiştim oda sadece bana seksi olmasını tercih ederim falan gibi bir kaç bişey söyledi o kadar :)
17 değilsin bilmem 22 de de ben buyum diyebilmeli insan
Sen güzel ya da seksi olunca karşı taraf asla aldatmaz diye bir kaide de yok
Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri
Erkekler şunu severse şöyle olalımda bizi aldatmasından ziyade kendine yönel sen kendini nasıl daha iyi hissedersin nasıl geliştirirsin gibi
Erkek arkadaşın dört dörtlük dahi olsa birgün değişebilir ve hayat fani kimse her an yanımızda olacak diye birşey yok, o yüzden en çok kendini baz almalısın hayatta

17 değilsin bilmem 22 de de ben buyum diyebilmeli insan
Sen güzel ya da seksi olunca karşı taraf asla aldatmaz diye bir kaide de yok
Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri
Erkekler şunu severse şöyle olalımda bizi aldatmasından ziyade kendine yönel sen kendini nasıl daha iyi hissedersin nasıl geliştirirsin gibi
Erkek arkadaşın dört dörtlük dahi olsa birgün değişebilir ve hayat fani kimse her an yanımızda olacak diye birşey yok, o yüzden en çok kendini baz almalısın hayatta

en cok korktugumda bu zaten DEĞİŞME İHTİMALİ

Seks bombasi derecesinde olmayan seksilik, belirgin bir bolgede toplanmis guzellik.

Ornegin dolgun kalca, dolgun dudak gibi.

bence guzel kadın cunku seksı kadına herkes farklı gözle bakıyor.yanı dırekt cınsel yonden bakıyor.
sızde kendınızden soguyorsunuz.
alakasız bi bayan zekası ile bile etkileyici olur illa cinzellik akla gelmez herkeste durum farklıdır

Seksilik deyince niye işveli cilveli olmak , vamp olmak akla geliyor sadece .Çok sığ bakıyoruz olaya .
Mesela ben erkeklerden yardim istemeden yaşayan , mıymıy nazlı olmayan güçlü kadınları seksi buluyorum . Bi başkası daha farklı düşünür.

bide mesela cok güzel oldugun halde kocan geliyor seni aldatıyor yani o durumada hiç anlam verebilmiş değilim acaba güzellik yetmiyormu diye düşünüyorum.
o erkeklerın doyumsuzlugundan oluyor,.değişik alternatif aradıgından yada kadınları cınsel obje görmesinden.
düşün herhangi bir kadın güzel olması gerekmez.Herhangi bir erkege yaklaşsa(bütün erkekleri kaydetmiyorum)
yüzverse birlikte olur erkek ertesi gun aklına bile gelmez.Yani erkeklerin kadına bakışı farklı bence bizim de erkeklere bakışımız farklı.

Her olay kendi içinde değerlendirilebilir. Güzellik mi- seksilik mi? Kadın erkek ilişkisinin boyutuna göre değişir. Unutmayalım ki erkekler eşlerinde güzellik, zarafet ve ağırbaşlılık ararken, dışarda cinselliğini ön planda tutan seksi kadınların peşinden koşuyorlar. O halde asıl önemli olan bu iki özelliği doğru zamanda taşıyabilen akıllı, zeki kadın olmak.

Seksi kadın bence .
Güzel bi kadın görüyorum mesela konustuğu an güzelliği bitiyor sanki .
Çok güzel olmayan bi kadın görüyosun konuşması tavırları onu anında güzelleştiriyor.
Seksilik , çekicilik her zaman daha önemli .
Güzel olmayan kadın acaba nasıl seksi olabilir. Bacak göstermek, çatalı yükseltmek seksi olmak için yeterli mi?

Her olay kendi içinde değerlendirilebilir. Güzellik mi- seksilik mi? Kadın erkek ilişkisinin boyutuna göre değişir. Unutmayalım ki erkekler eşlerinde güzellik, zarafet ve ağırbaşlılık ararken, dışarda cinselliğini ön planda tutan seksi kadınların peşinden koşuyorlar. O halde asıl önemli olan bu iki özelliği doğru zamanda taşıyabilen akıllı, zeki kadın olmak.

Erkekler bunları arıyor da neden bi dönüp kendilerine bakmıyorlar ki ?

Merhaba kızlar...

Merak ettiğim şu ki sizce erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı? Yani bir kadını kadın yapan şey sadece güzellik midir yoksa seksilik olmazsa güzellik beş para etmez mi ? Gercekten bu konu hakkında arkadaş ortamımızda cok tartışma oldu dün ve bende sizin fikrinizi almak istedim. Evet sevgili kadınlar kulubunun güzeller güzeli hanımları sizce bir erkek için önemli olan hangisidir??

Fikirlerinizi bekliyorumm öptümm xxx :KK16:
tatlım erkekler şu tip kadın beğenir diye bir kesinlik yoktur. hepsinin zevki farklıdır. hepsinin seksi yada güzel anlayışı farklıdır

Back
X