- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
Benim eşim ne der acaba? Akşam bir sorayım merak ettim![]()
sor ve cevabını söyler misin merak ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim ne der acaba? Akşam bir sorayım merak ettim![]()
Tabiki ozel avukatlari varmis. Didik didik arastiriyorlarmis her yeri..hadi canım ciddimi?
acmayacaksın
acılacak gıbı olacak ama acılmayacakben oyle frapan bı kadın degılım yanı goguslerım agzımda gezmıyorum ama mesela ya askım duscek gıbı olsa, ya dugmem cıktı cıkacak
ya degajem acıldı acılacak
yoksa kocam keser benı zaar
Seksi olmak bana göre herşeyi kendine uyarlayıp göze batmayan hale getirmektir. Seks düşüncesi uyandırmak değildir.benim bir kız arkadaşım var ama cok güzeldir kendisi fakat erkek arkadaşı ona seksi olmadıgını biraz cilveli olmasını istemiş konu burdan açılmıştı ve bizde dün arkadaşlarla tartışmıştık bende merak ettiğim için sizlerede tanışmak istedim :)
Cidden soramaz mısın cuteay ben kocama soramam oyle seyler![]()
Seksi olmak bana göre herşeyi kendine uyarlayıp göze batmayan hale getirmektir. Seks düşüncesi uyandırmak değildir.
Cidden soramaz mısın cuteBen soracağım bu soruyu valla.Neler neler soruyorum hayal gücüm çok mu geniş nedir
Kendimden şüphe ettim şuan
![]()
Sen soramazsan bu forumda kimse soramazay ben kocama soramam oyle seyler![]()
Seksi kadin tabi ki
He genelde olgun erkeklerin tercihidir onlar guzellik aramaz
Bi erkek olsam seksi kadinlar ilgimi cekerdi heralde
Macolugu bana dedık ya gecende buarada hafta sonu dugun olduk ve gıtmedı esım onuda soylıyımSen soramazsan bu forumda kimse soramaz![]()
Aptal kadin cekilmez ya ne kdr guzel olursa olsun yada seksibende seksi kadın tercih ederdim erkek olsaydım hem seksi hemde zeki! aptal kadına tahammül edemzdim :)
Merhaba kızlar...
Merak ettiğim şu ki sizce erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı? Yani bir kadını kadın yapan şey sadece güzellik midir yoksa seksilik olmazsa güzellik beş para etmez mi ? Gercekten bu konu hakkında arkadaş ortamımızda cok tartışma oldu dün ve bende sizin fikrinizi almak istedim. Evet sevgili kadınlar kulubunun güzeller güzeli hanımları sizce bir erkek için önemli olan hangisidir??
Fikirlerinizi bekliyorumm öptümm xxx![]()
Macolugu bana dedık ya gecende buarada hafta sonu dugun olduk ve gıtmedı esım onuda soylıyım
sorma konusuna gelınce ya dıkkatını barız bı noktaya cekmek ıstemem sonra bırını gorur aklına benım sordugum gelır
neme lazım
Macolugu bana dedık ya gecende buarada hafta sonu dugun olduk ve gıtmedı esım onuda soylıyım
sorma konusuna gelınce ya dıkkatını barız bı noktaya cekmek ıstemem sonra bırını gorur aklına benım sordugum gelır
neme lazım