• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seksi kadın mı? Güzel Kadın mı?

Erkekler sizce seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?

• Ankete Katılan
    135
bu arada forumdaki yorumlarımdan dolayı artık kendimi nasıl tanıtıyorsam
resmımı goren uyelerın cogunun verdıgı tepkı
ya bız senı cok farklı hayal etmıstık nasıl olur dıyorlar
not : K.ltak değilim zaten yapışmış bi etiket allah muhafaza En Büyük TÜRKİYE

acmayacaksın
acılacak gıbı olacak ama acılmayacak :KK70: ben oyle frapan bı kadın degılım yanı goguslerım agzımda gezmıyorum ama mesela ya askım duscek gıbı olsa, ya dugmem cıktı cıkacak :KK70: ya degajem acıldı acılacak
yoksa kocam keser benı zaar

:KK48::KK48::KK48: benim sözlümde beni keser aynen

benim bir kız arkadaşım var ama cok güzeldir kendisi fakat erkek arkadaşı ona seksi olmadıgını biraz cilveli olmasını istemiş konu burdan açılmıştı ve bizde dün arkadaşlarla tartışmıştık bende merak ettiğim için sizlerede tanışmak istedim :)
Seksi olmak bana göre herşeyi kendine uyarlayıp göze batmayan hale getirmektir. Seks düşüncesi uyandırmak değildir.

Seksi kadin tabi ki
He genelde olgun erkeklerin tercihidir onlar guzellik aramaz
Bi erkek olsam seksi kadinlar ilgimi cekerdi heralde

Cidden soramaz mısın cute :KK45:Ben soracağım bu soruyu valla.Neler neler soruyorum hayal gücüm çok mu geniş nedir:KK48:Kendimden şüphe ettim şuan:KK53:

Gerçekten neden soramıyosunuz valla ben sözlüme günde buna benzer 1000 tane soru soruyorum adam bazen fenalık geçiriyor boş vaktin cok galiba falan diye söyleniyor ama bence boyle sorular önemli verilen cevaplarda adamın karakterini öğreniyorum bi nevi sınav yapıyorum yaniii :-)

Seksi kadin tabi ki
He genelde olgun erkeklerin tercihidir onlar guzellik aramaz
Bi erkek olsam seksi kadinlar ilgimi cekerdi heralde

bende seksi kadın tercih ederdim erkek olsaydım hem seksi hemde zeki! aptal kadına tahammül edemzdim :)

Sen soramazsan bu forumda kimse soramaz :KK70:
Macolugu bana dedık ya gecende buarada hafta sonu dugun olduk ve gıtmedı esım onuda soylıyım
sorma konusuna gelınce ya dıkkatını barız bı noktaya cekmek ıstemem sonra bırını gorur aklına benım sordugum gelır
neme lazım

Bence karizmatik insanlar seksidir ve guzeldir...
Kadini da erkegi de iyi cilve yapar....
kendilerini de oldugundan guzel / yakisikli gostertir....
anlamazsin bile gozunle gordugun halde....
o yuzden ben karizma diyorum...

Merhaba kızlar...

Merak ettiğim şu ki sizce erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı? Yani bir kadını kadın yapan şey sadece güzellik midir yoksa seksilik olmazsa güzellik beş para etmez mi ? Gercekten bu konu hakkında arkadaş ortamımızda cok tartışma oldu dün ve bende sizin fikrinizi almak istedim. Evet sevgili kadınlar kulubunun güzeller güzeli hanımları sizce bir erkek için önemli olan hangisidir??

Fikirlerinizi bekliyorumm öptümm xxx :KK16:

erkekler ne seksi ne güzel kadın tercih eder.. hayatlarını geçirmek için yanında huzur buldukları kadını tercih eder..

ayrıca bir kadını kadın yapan şey diye bir cümleyi de bir kadın olarak asla kabul etmiyorum.. seksi veya güzel değilsek kadın değil miyiz arkadaşım..

kadınlık kafadadır.. bedende değil.. bunu bedene önce biz indirgemeyelim ki erkekler de kalkıp bizde önce seksapelite ya da güzellik aramadan önce kafa arasın..

Macolugu bana dedık ya gecende buarada hafta sonu dugun olduk ve gıtmedı esım onuda soylıyım
sorma konusuna gelınce ya dıkkatını barız bı noktaya cekmek ıstemem sonra bırını gorur aklına benım sordugum gelır
neme lazım

ay sen neleri düşünüyosun böyle hiç gülcem yoktu :KK48:

seksilik ihtiyaç dahilinde adama yada insanların gözüne sokulan bir özellik insanın hayvansı yönü.güzellik insanın yapıısı dış görünüşü itibariyle düzgün olması.kimi zaman zor bulunması

neme lazım

Vay beklemiyordum süper olmuş, demek ki o an gerginlikle büyümüş konu. Neyse ki tatlıya bağlandı

Haa ondan yani bende utanırsın filan sandım ondan şaştım sen soramıyosan kimse soramaz dedim :D

Back
X