• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seksi kadın mı? Güzel Kadın mı?

Erkekler sizce seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?

• Ankete Katılan
    135
Bence seksilik..mesela eva green çok güzel bir kadın değil ama çok seksi ben bile kadın halimle filmlerde onu böyle ağzı açık izliyorum. Yalnız erkekler neyi seçer hiç bilmiyorum.

erkekler ne seksi ne güzel kadın tercih eder.. hayatlarını geçirmek için yanında huzur buldukları kadını tercih eder..

ayrıca bir kadını kadın yapan şey diye bir cümleyi de bir kadın olarak asla kabul etmiyorum.. seksi veya güzel değilsek kadın değil miyiz arkadaşım..

kadınlık kafadadır.. bedende değil.. bunu bedene önce biz indirgemeyelim ki erkekler de kalkıp bizde önce seksapelite ya da güzellik aramadan önce kafa arasın..

cevap için teşekkür ederim mantıklı düşünceleriniz var :)

Bence seksilik..mesela eva green çok güzel bir kadın değil ama çok seksi ben bile kadın halimle filmlerde onu böyle ağzı açık izliyorum. Yalnız erkekler neyi seçer hiç bilmiyorum.

erkekleri erkeklerden daha iyi tanıyor kadınlar canım merak etme :)

Seksi olmak ayrı bişey güzel olmak ayrı . Bayanlar içinde erkekler içinde bence aynı geçerlilikte. Misal bi bayan yüz güzelliği fizik güzelliği var ancak robot gibi yürüyo veya önüne düşük yürüyor itici gelebilir. Ama bi bayan vardır yüz güzelliği normaldir ama bi yürüyüşü vardır çok zarif hoştur etkileyicidir. Şöylede olabilr konuşma tarzı ilede bi bayan veya bay etikleyici seksi olabilir bence yani seksilik güzellikle kıstaslanamaz

Seksi olmak ayrı bişey güzel olmak ayrı . Bayanlar içinde erkekler içinde bence aynı geçerlilikte. Misal bi bayan yüz güzelliği fizik güzelliği var ancak robot gibi yürüyo veya önüne düşük yürüyor itici gelebilir. Ama bi bayan vardır yüz güzelliği normaldir ama bi yürüyüşü vardır çok zarif hoştur etkileyicidir. Şöylede olabilr konuşma tarzı ilede bi bayan veya bay etikleyici seksi olabilir bence yani seksilik güzellikle kıstaslanamaz

cevap için teşekkürler mantıklı :)

bence guzel kadın cunku seksı kadına herkes farklı gözle bakıyor.yanı dırekt cınsel yonden bakıyor.
sızde kendınızden soguyorsunuz.

Konuşma tarzına bende çok önem veririm
Tipi düzgün ama konuşunca kaba biriyse bay bayan fark etmez, soğuyorum gibi oluyo :D
Ne bileyim yerine göre konuşabilmeli en azından insanlar

bence guzel kadın cunku seksı kadına herkes farklı gözle bakıyor.yanı dırekt cınsel yonden bakıyor.
sızde kendınızden soguyorsunuz.

bide mesela cok güzel oldugun halde kocan geliyor seni aldatıyor yani o durumada hiç anlam verebilmiş değilim acaba güzellik yetmiyormu diye düşünüyorum.

En sevmediğim sorular .
Güzel kadın mi seksi kadın mi yok cilveli mi vs vs
Güzel olmayınca olmuyor mu ya da illa seksi mi olmak zorundayız .
Her kadın farklı biridir . Farklı bir ışığı farklı bir enerjisi vardır .
Tabi bizim toplumda yer etmek için illa düş görüşünün güzel olmalı , etiketin iyi olmalı.

Sexi kadin.
Guzellik bir yere kadar goturur, tavirlar gulusler bakislar devam ettirir.
Cok yakisikli ama odun gibi biriyle olmak istemem ben mesela ki erkekler daha da farkli, cilve severler.

bide mesela cok güzel oldugun halde kocan geliyor seni aldatıyor yani o durumada hiç anlam verebilmiş değilim acaba güzellik yetmiyormu diye düşünüyorum.
Acabası mı kalmış
Kimler kimler aldatıldığına göre güzel kadın olmakla iş bitmiyor
Adam gibi adama denk gelmek birinci esas

Kısa, orta ve uzun vadeli ilişki için tercihleri değişebilir bence.
Evlilik için ise güven ve huzur öncelikleri olabilir.

Acabası mı kalmış
Kimler kimler aldatıldığına göre güzel kadın olmakla iş bitmiyor
Adam gibi adama denk gelmek birinci esas

iyide bu devirde adam gibi adamı buldugunu nerden bilceksin :KK48: evlenmeden önce adamın senden baskasını gözü görmüyo bir evlenip cocuk doguruyosun sonra adamın ilgisi azalıyor vs vs vs hep aynı şeyler özellkle burda okuduklarımı görnce iyice emin oldum evlilik aşkı kesinlikle öldürüyor :KK48:

Seksi kadın kazanır.

Geçen gün gerçekten güzel, uzun boylu, sarışın bir kız gördüm. Kız güzel ama baston yutmus gibi bir tip. Tavırları da utangaç.adeta erkek çocuğu gibi. Hiç seksi değil. Bu kız pek çekici gelmez. Ama yaşı 21-22 gibiydi. Belki bir kaç yıl sonra "kadınlaşir".

Erkek bir arkadasim kadınların rahatligina, tavrına ve yürüyüşündeki havaya bakarak onların orgazm olup olmadığının belli olduğunu söylerdi :))
Kaskatı bir kadın görünce "bu hayatında hiç orgazm olmamış. Çok belli" derdi.

iyide bu devirde adam gibi adamı buldugunu nerden bilceksin :KK48: evlenmeden önce adamın senden baskasını gözü görmüyo bir evlenip cocuk doguruyosun sonra adamın ilgisi azalıyor vs vs vs hep aynı şeyler özellkle burda okuduklarımı görnce iyice emin oldum evlilik aşkı kesinlikle öldürüyor :KK48:
Evlilik aşkı öldürmez
Bazı karaktersizler eh köprüyü geçtim diye baya genişler ve aldatır
Evlilikle aşkın bitmesiyle olsa aynı şeyi aldatan adamın karısı da yapardı değil mi ( Aldatan kadınlar da yok değil ama azınlıkta )
Karakter meselesi bu işler

Senin kafan baya karışmış
Erkekler en çok neyi sever diye girmenden anlamıştım zaten
Ne yapacaksın diye bundan sordum
Sevgilin seksi severse seksi olayım mı diyeceksin yapma lütfen, seni sen olduğun için sevmeyeni sen isteme. Olduğun gibi ol her zaman
Seksiler de aldatılır ayrıca, aldatmayı da soruyorsun da bunun seninle ilgisi yok daha çok karşı tarafın karakteriyle ilgisi var
Onu da nasıl bulacağını bilemem , kavun olsa koklayınca anlardın ama değil işte

Seksi kadın kazanır.

Geçen gün gerçekten güzel, uzun boylu, sarışın bir kız gördüm. Kız güzel ama baston yutmus gibi bir tip. Tavırları da utangaç.adeta erkek çocuğu gibi. Hiç seksi değil. Bu kız pek çekici gelmez. Ama yaşı 21-22 gibiydi. Belki bir kaç yıl sonra "kadınlaşir".

Erkek bir arkadasim kadınların rahatligina, tavrına ve yürüyüşündeki havaya bakarak onların orgazm olup olmadığının belli olduğunu söylerdi :))
Kaskatı bir kadın görünce "bu hayatında hiç orgazm olmamış. Çok belli" derdi.

ay okurken güldüm.. mesela cevrem tarafından hep yürüyüşümün çok havalı ve seksi oldugu söylenirdi inş beni görenlerde bu kız orgazm olmuştur belli falan demiyodur töbe ya :KK48:

Evlilik aşkı öldürmez
Bazı karaktersizler eh köprüyü geçtim diye baya genişler ve aldatır
Evlilikle aşkın bitmesiyle olsa aynı şeyi aldatan adamın karısı da yapardı değil mi ( Aldatan kadınlar da yok değil ama azınlıkta )
Karakter meselesi bu işler

Senin kafan baya karışmış
Erkekler en çok neyi sever diye girmenden anlamıştım zaten
Ne yapacaksın diye bundan sordum
Sevgilin seksi severse seksi olayım mı diyeceksin yapma lütfen, seni sen olduğun için sevmeyeni sen isteme. Olduğun gibi ol her zaman
Seksiler de aldatılır ayrıca, aldatmayı da soruyorsun da bunun seninle ilgisi yok daha çok karşı tarafın karakteriyle ilgisi var
Onu da nasıl bulacağını bilemem , kavun olsa koklayınca anlardın ama değil işte

kafam karışık dogru yaşım 22 ee olsun o kadar dimi :) erkek arkadaşım beni sever şükür yani hiç bir zaman kusurlarımı veya isteklerini dile getirmez bu konuda cok şanslı oldugumu düşünüyorum hep kusurlarımıda sevmiştir 4 yıldır birlikteyiz gercekten sevgilimin hakkını yemiyim adamın kabahati yok biz kızlar arasında tartışmıştık ona ayriyetten sordum erkek gözüyle yorumunu merk etmiştim oda sadece bana seksi olmasını tercih ederim falan gibi bir kaç bişey söyledi o kadar :)

Back
X