ama erkekler seksı olsun dıye bakmıyorlar benceee napayım erkekler kulubu diye bir site yok ki bende hem cinslerime sorayım dedim
mesela neydi o bi adam var kediciklerSeksiligini kullanan yani goze sokan kadini ben tercih etmezdim.
Erkek olsam guzel ve zeki kadin tercihim olurdu..
Seksi olmak cok da zor degil bence. İstenildiginde olabilir. Etrafta seksi şempanze gibi gezmek igrenc..
Seksiligini kullanan yani goze sokan kadini ben tercih etmezdim.
Erkek olsam guzel ve zeki kadin tercihim olurdu..
Seksi olmak cok da zor degil bence. İstenildiginde olabilir. Etrafta seksi şempanze gibi gezmek igrenc..
Burda zaten erkek üye yasakmesela neydi o bi adam var kedicikler
onların seksi oldugunu düşünmüyorum ama adamlar ne düşünüyor bilmem ki
mesela neydi o bi adam var kedicikler
mesela neydi o bi adam var kedicikler
İşte sen bu yüzden araştırmaya başlamışsın benceben mesela erkek arkadaşıma sordugumda güzellikte önemli ama benim kadınım bana seksi olmalı herkese değil cevabını vermişti :)
O zaman Allah vergisi özellik hangisiyse erkekler için de o önemlidiree napayım erkekler kulubu diye bir site yok ki bende hem cinslerime sorayım dedim
seksi kadın bence.Merhaba kızlar...
Merak ettiğim şu ki sizce erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı? Yani bir kadını kadın yapan şey sadece güzellik midir yoksa seksilik olmazsa güzellik beş para etmez mi ? Gercekten bu konu hakkında arkadaş ortamımızda cok tartışma oldu dün ve bende sizin fikrinizi almak istedim. Evet sevgili kadınlar kulubunun güzeller güzeli hanımları sizce bir erkek için önemli olan hangisidir??
Fikirlerinizi bekliyorumm öptümm xxx
acmayacaksınben mesela erkek arkadaşıma sordugumda güzellikte önemli ama benim kadınım bana seksi olmalı herkese değil cevabını vermişti :)
hadi canım ciddimi?Ay Adnan Oktar. Aynen ben de asla dusunmuyorum. Neyse onlardan konusmak yasak hemen dava aciyorlarmis, hic ugrasamam
Benim eşim ne der acaba? Akşam bir sorayım merak ettimben mesela erkek arkadaşıma sordugumda güzellikte önemli ama benim kadınım bana seksi olmalı herkese değil cevabını vermişti :)
Bence samimi ve doğal olan kadınlar daha fazla dikkat çeker. güzellik göreceli denir .bence güzellik doğallıktadir. doğallık sıfır makyaj anlamında değil tabi ama boya küpü gibi de değil bana göre. Seksilik her zaman ise yaramaz diye düşünüyorum
İşte sen bu yüzden araştırmaya başlamışsın bence
ay ben kocama soramam oyle seylerBurda zaten erkek üye yasak
Herkes kocasına mı sorsa ne : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?