Anket Seksi kadın mı? Güzel Kadın mı?

Erkekler sizce seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?

• Ankete Katılan
    135
Bence güzel kadının altında - alımlı kadın diye bir seçenek daha olmalı.
Güzellik ve seksilik görecelidir dediğin gibi bu yüzden göreceli şeylerde bu anket doğru sonuca götürmez.
Tanımı olan ve buna göre seçenekler konulursa istediğin cevabı alırsın.

Her güzel kadın seksi değildir.
Her seksi kadın güzel değildir.
Kadının bir albenisi olmalı, erkekler bunu tercih ediyor

Seksiligini kullanan yani goze sokan kadini ben tercih etmezdim.
Erkek olsam guzel ve zeki kadin tercihim olurdu..
Seksi olmak cok da zor degil bence. İstenildiginde olabilir. Etrafta seksi şempanze gibi gezmek igrenc..

ee napayım erkekler kulubu diye bir site yok ki bende hem cinslerime sorayım dedim
ama erkekler seksı olsun dıye bakmıyorlar bence
yoksa zayıf( bana gore zayıflar seksı degıl :) ) kadınlar evlenemezdi ki
ben olsam benim için mesala gögüsler muhim olurdu ama kıza bakarken neyi düşüneceğim önce bilemem
zor olabilirdi bulmak

Seksi olmak cok da zor degil bence. İstenildiginde olabilir. Etrafta seksi şempanze gibi gezmek igrenc..
mesela neydi o bi adam var kedicikler
onların seksi oldugunu düşünmüyorum ama adamlar ne düşünüyor bilmem ki

çok farklı açıdan cevapladın ya hiç bu şekilde düşünmemiştim tesekkürler:)

işyerinde bi kız var duru bi güzelliği var zarif hiç makyaj yapmaz.tesettürlü değil ama çoğu türbanlıdan kapalı giyinir.ama takıp takıştırmayı sever.o kızda bişey var çözemiyorum :)

Erkeklerin cok cirkin tabirleri var.Mesela 'nefes alsin yeter' gibi.Seksilige ve guzellige bakildigini sanmiyorum artik.Misal karsidaki kisi baklavalari olan kusursuz bir Kivanc Tatlitug degilse benden de Adriana olmami bekleyemez.O yuzden kadinlarin illa bu iki nitelikten biri olmak zorunda olduguna da katilmiyorum.Zekasi olmayan bebeksi insani napalim yani vitrine koyup sevemeyiz ki.Demem o ki zeka,karakter,espri anlayisi daha onemlidir bence.

mesela neydi o bi adam var kedicikler
onların seksi oldugunu düşünmüyorum ama adamlar ne düşünüyor bilmem ki

ben mesela erkek arkadaşıma sordugumda güzellikte önemli ama benim kadınım bana seksi olmalı herkese değil cevabını vermişti :)

Bence samimi ve doğal olan kadınlar daha fazla dikkat çeker. güzellik göreceli denir .bence güzellik doğallıktadir. doğallık sıfır makyaj anlamında değil tabi ama boya küpü gibi de değil bana göre. Seksilik her zaman ise yaramaz diye düşünüyorum

ee napayım erkekler kulubu diye bir site yok ki bende hem cinslerime sorayım dedim
O zaman Allah vergisi özellik hangisiyse erkekler için de o önemlidir
Seksi ama çirkin bir kızla hangi erkek evlenir?

seksi kadın bence.

ben mesela erkek arkadaşıma sordugumda güzellikte önemli ama benim kadınım bana seksi olmalı herkese değil cevabını vermişti :)
acmayacaksın
acılacak gıbı olacak ama acılmayacak ben oyle frapan bı kadın degılım yanı goguslerım agzımda gezmıyorum ama mesela ya askım duscek gıbı olsa, ya dugmem cıktı cıkacak ya degajem acıldı acılacak
yoksa kocam keser benı zaar

Benim eşim ne der acaba? Akşam bir sorayım merak ettim

[

İşte sen bu yüzden araştırmaya başlamışsın bence

evet asıl nedeni oydu en son ona sordum oda böyle cevap verince düşündüm bende hani evli kadınlar burda daha cogunlukta oldugu için o yüzden konu açtım sonuçta eşleri var ve eşlerinin bir kadından nasıl beklentileri oldugunu bildikleri için soru yönelttim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…