• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seksi kadın mı? Güzel Kadın mı?

Erkekler sizce seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?

• Ankete Katılan
    135

BBlair

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.848
15.209
208
32
Merhaba kızlar...

Merak ettiğim şu ki sizce erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı? Yani bir kadını kadın yapan şey sadece güzellik midir yoksa seksilik olmazsa güzellik beş para etmez mi ? Gercekten bu konu hakkında arkadaş ortamımızda cok tartışma oldu dün ve bende sizin fikrinizi almak istedim. Evet sevgili kadınlar kulubunun güzeller güzeli hanımları sizce bir erkek için önemli olan hangisidir??

Fikirlerinizi bekliyorumm öptümm xxx :KK16:

Bunu neden tartışıyoruz önce onu merak ettim
birde soru kopuk mu acaba?

benim bir kız arkadaşım var ama cok güzeldir kendisi fakat erkek arkadaşı ona seksi olmadıgını biraz cilveli olmasını istemiş konu burdan açılmıştı ve bizde dün arkadaşlarla tartışmıştık bende merak ettiğim için sizlerede tanışmak istedim :)

Bunun bence bir tanımı olamaz cünkü bana göre güzellik ve seksiliğin anlamı herkes için aynı olamayabilir herkesin kafasında güzelliğin ve seksiliğin bir tanımı kendince vardır.
Herkesin kafasinda guzelligin ve seksiligin bir tanimi varsa, erkeklerin tercihi su yonde olur diye bir genelleme yapmak mantiksiz olur. Yanlis miyim

Herkesin kafasinda guzelligin ve seksiligin bir tanimi varsa, erkeklerin tercihi su yonde olur diye bir genelleme yapmak mantiksiz olur. Yanlis miyim

evet bingo dogrusun ama konu neyin dogru oldugu değil zaten iki seçenekten birini seçmek isteseniz hangisini seçmek zorunda kalırdınız ?

Soruna cevap veremıyorum

Ben derimki seksi kadın dediğin 34 beden olmaz.

gögüsü olacak ,poposu olacak, gobegı dumduzde olabilir ama ayva gobegıde olabilir , belinde gamzesi olacak , köprücük kemikleri belirgin olacak , rujsuz gezmeyecek :D Saçları uzun ama toplu dagnık olacak

bana göre sırf güzel olmanın bi faydası yok bazen ben bile yahu ne kadar alımlı kız dıyorum erkekler nasıl goruyor bılemıcem ama bana gore seksı ve guzel kadının tanımını yukarıda yaptım.

evet bingo dogrusun ama konu neyin dogru oldugu değil zaten iki seçenekten birini seçmek isteseniz hangisini seçmek zorunda kalırdınız ?
Tamam ,
Mesela Bana göre çağla şikel güzel bir kadın değil
Ben yinede olacaksam güneşin kızları selin olurdum

Seksi kadini secerdim. Cunku seksi kadinin guzel kadindan zeki olma ihtimali daha fazla.

Tamam ,
Mesela Bana göre çağla şikel güzel bir kadın değil
Ben yinede olacaksam güneşin kızları selin olurdum

he evet canım duymak istediğim böyle bişeydi sağolasın bana görede çağla şikel güzel değil bu arada :KK52:

Soru ; "Erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı"
Ama soruyu kadınlara soruyorsun,sence de bir tuhaflık yok mu?

ee napayım erkekler kulubu diye bir site yok ki bende hem cinslerime sorayım dedim :21:

Soruna cevap veremıyorum

Ben derimki seksi kadın dediğin 34 beden olmaz.

gögüsü olacak ,poposu olacak, gobegı dumduzde olabilir ama ayva gobegıde olabilir , belinde gamzesi olacak , köprücük kemikleri belirgin olacak , rujsuz gezmeyecek :KK70: Saçları uzun ama toplu dagnık olacak

bana göre sırf güzel olmanın bi faydası yok bazen ben bile yahu ne kadar alımlı kız dıyorum erkekler nasıl goruyor bılemıcem ama bana gore seksı ve guzel kadının tanımını yukarıda yaptım.

yani şu koskoca sitede bir sana derdimi anlatabilmişim insanlara soru soruyosun soruya soruyla cevap veriyolar alt tarafı hemcinlserimin gözünden seksi kadının nasıl olması gerektiğini ogrenmek istedim ne var ki bunda :)

Back
X