Seks yaparken konusma (dirty talk)

Inanmiyorsunuz ama gerçekten konusamiyorum ataerkil toplumdan olsa gerek hep ayıp diye islenmis kucuklukten zihnimize maalesef
Yani ben de çok açık şeyler söyleyemem belki bahsettiğiniz sebepten ama onu arzuladığımı o anın çok hoşuma gittiğini falan söylerim. İmsan bunları çeşitlendirebilir yani

Tavsiye verenlere ısrarla “Mesela ne diyeyim?” diye soruyorsunuz. Ne yazalım istiyorsunuz, “S** beni de.” mi diyelim, ne diyelim ahahshjshd
Djsjsjs mantikli saka bi yana arkadadlar cidden yapamadigim yapmadigim ama yapmak istedigim bisey bu yuzden yazdim buraya birde yeni dogum yaptım sanki daha ice kapandim düzeltmeliyim gini hissediyorum birşeyleri

Inanmiyorsunuz ama gerçekten konusamiyorum ataerkil toplumdan olsa gerek hep ayıp diye islenmis kucuklukten zihnimize maalesef
Ben sizin samimiyetinize inanıyorum. Hani bilmediğiniz bir konuda bir anda böyle konuşmaya başlasanız belki eşiniz yadırgar ama o talep etmiş zaten.
O yüzden rahat olun. Ben mesela ilişkinin zirvesinde bir yerinde eşimin kulağına "Seni seviyorum" dedim.
Enerjisini tahmin bile edemezdim. Yani biraz övgüyle, biraz pohpohlamayla, biraz duygularla gelişebilir zamanla. Ne bileyim, sevdiğiniz bir temas şekli varsa, bunu yapman çok hoşuma gidiyor, buraya dokunmana bayılıyorum benzeri cümleler karşınızdaki erkeğe kendini iyi hissettirir. Yatakta kendini iyi hisseden erkek de size kendinizi iyi hissettirecektir. Mis gibi alışveriş.
İlla müstehcen cümleler kurmanıza gerek yok.

Siz ufak ufak bi kac kelime ile baslayin bence, baktiniz hosunuza giderse devam edersiniz. Olmazsa esinize soylersiniz yapamiyorum diye
Yani beni zorladı konus diye söylemeye calistim bie iki kelime ama ses tonu mudur bilmiyorum cok utandim sonra sus tamam dedi yapacağım varsa da o an gitti ama yine bana konusmadan olmuyor dedi yani asmaliyim bunu

Tesekkur ederim geecekten anladiginiz icin beni uygulayacağım cok sagolun

Yani beni zorladı konus diye söylemeye calistim bie iki kelime ama ses tonu mudur bilmiyorum cok utandim sonra sus tamam dedi yapacağım varsa da o an gitti ama yine bana konusmadan olmuyor dedi yani asmaliyim bunu
Sus mu? Zaten çekiniyorum demişsiniz. Hevesinizi neden kırıyor. O konuşuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…