- 2 Temmuz 2022
- 192
- 148
- 34
-
- Konu Sahibi elifim343434
Inanmiyorsunuz ama gerçekten konusamiyorum ataerkil toplumdan olsa gerek hep ayıp diye islenmis kucuklukten zihnimize maalesefBir kelime edememek ne ya konuşmayı mı unutuyorsun o anda. İlla argo açık seçik olmasına gerek yok insan der yani bir şeyler
Açık açık yazılabilecek şeyler değil bence bunlar en azindan benim soylediklerimYeni uye degilim 1 yıla yakin uyeligim eski konularima bakip fake olmadigimi anlayabilirsiniz. Acik açık yardim istiyorum bir konuda en dogal olan platformda :))
Yani ben de çok açık şeyler söyleyemem belki bahsettiğiniz sebepten ama onu arzuladığımı o anın çok hoşuma gittiğini falan söylerim. İmsan bunları çeşitlendirebilir yaniInanmiyorsunuz ama gerçekten konusamiyorum ataerkil toplumdan olsa gerek hep ayıp diye islenmis kucuklukten zihnimize maalesef
Djsjsjs mantikli saka bi yana arkadadlar cidden yapamadigim yapmadigim ama yapmak istedigim bisey bu yuzden yazdim buraya birde yeni dogum yaptım sanki daha ice kapandim düzeltmeliyim gini hissediyorum birşeyleriTavsiye verenlere ısrarla “Mesela ne diyeyim?” diye soruyorsunuz. Ne yazalım istiyorsunuz, “S** beni de.” mi diyelim, ne diyelim ahahshjshd
Özelden yaz ben sana yardım ederimYeni uye degilim 1 yıla yakin uyeligim eski konularima bakip fake olmadigimi anlayabilirsiniz. Acik açık yardim istiyorum bir konuda en dogal olan platformda :))
Siz ufak ufak bi kac kelime ile baslayin bence, baktiniz hosunuza giderse devam edersiniz. Olmazsa esinize soylersiniz yapamiyorum diyeInanmiyorsunuz ama gerçekten konusamiyorum ataerkil toplumdan olsa gerek hep ayıp diye islenmis kucuklukten zihnimize maalesef
Ben sizin samimiyetinize inanıyorum. Hani bilmediğiniz bir konuda bir anda böyle konuşmaya başlasanız belki eşiniz yadırgar ama o talep etmiş zaten.Inanmiyorsunuz ama gerçekten konusamiyorum ataerkil toplumdan olsa gerek hep ayıp diye islenmis kucuklukten zihnimize maalesef
Yani beni zorladı konus diye söylemeye calistim bie iki kelime ama ses tonu mudur bilmiyorum cok utandim sonra sus tamam dedi yapacağım varsa da o an gitti ama yine bana konusmadan olmuyor dedi yani asmaliyim bunuSiz ufak ufak bi kac kelime ile baslayin bence, baktiniz hosunuza giderse devam edersiniz. Olmazsa esinize soylersiniz yapamiyorum diye
Tesekkur ederim geecekten anladiginiz icin beni uygulayacağım cok sagolunBen sizin samimiyetinize inanıyorum. Hani bilmediğiniz bir konuda bir anda böyle konuşmaya başlasanız belki eşiniz yadırgar ama o talep etmiş zaten.
O yüzden rahat olun. Ben mesela ilişkinin zirvesinde bir yerinde eşimin kulağına "Seni seviyorum" dedim.
Enerjisini tahmin bile edemezdim. Yani biraz övgüyle, biraz pohpohlamayla, biraz duygularla gelişebilir zamanla. Ne bileyim, sevdiğiniz bir temas şekli varsa, bunu yapman çok hoşuma gidiyor, buraya dokunmana bayılıyorum benzeri cümleler karşınızdaki erkeğe kendini iyi hissettirir. Yatakta kendini iyi hisseden erkek de size kendinizi iyi hissettirecektir. Mis gibi alışveriş.
İlla müstehcen cümleler kurmanıza gerek yok.
cok teşekkür ederim biraz fikir edindim cok sagolunÇok sert ıımmm harikaaa daha hızlı süpersin. Benim içim nasıl diye sorabilirsino anlatır sen dinlersin harika harika süper oh ahh bitti gitti
Sus mu? Zaten çekiniyorum demişsiniz. Hevesinizi neden kırıyor. O konuşuyor muYani beni zorladı konus diye söylemeye calistim bie iki kelime ama ses tonu mudur bilmiyorum cok utandim sonra sus tamam dedi yapacağım varsa da o an gitti ama yine bana konusmadan olmuyor dedi yani asmaliyim bunu
Sorun bir isik açabiliyor muyum hic :) yuzume bakma orama bakma bueama bakmaIşık kapalıda deniyebilirsiz daha az utanırsınız
Yardım vakfı mı kocasıÇok iyisin falan deyin
OhoooSorun bir isik açabiliyor muyum hic :) yuzume bakma orama bakma bueama bakma
Evet sus dedi yani hevesimde kirildi o konuşuyor cogu kez ama ben susunca gorev gibi olmaya basladi sanirim o da daha cok susuyor artıkSus mu? Zaten çekiniyorum demişsiniz. Hevesinizi neden kırıyor. O konuşuyor mu