- 21 Aralık 2022
- 4.630
- 20.563
- Konu Sahibi elifim343434
Kendinizi kasmayın, utanmayın da. Akışa bırakın kendinizi, eşinizin söylediklerine cevap vermeye başlayın, sonra bülbül gibi şakırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi rahat olamıyor sanıyordum iyi bari benden beterleri varmışSorun bir isik açabiliyor muyum hic :) yuzume bakma orama bakma bueama bakma
Siz mi diyorsunuz böyle orama bakma burama bakma diyeSorun bir isik açabiliyor muyum hic :) yuzume bakma orama bakma bueama bakma
Yanında en rahat olacağınız kişi eşinizdir, bunu kendinize hatırlatın hep. O zaman utanma, sıkılma benzeri şeyler düşünmezsiniz. Ondan da biraz anlayışlı ve sabırlı olmasını isteyebilirsiniz. Zaman versin, sıkboğaz etmesin sizi. Olmayacak şey değil, tüm dünyanın seks dediği kavrama bizim toplum aşna fişne diyor, bence bizim toplumun kadınları bu konuda daha cilveli ve bilinçli. Oynaşmak diye bir şey hiç duydunuz mu yabancılarda? Varsa da bizden çalmışlardır kıskançlarTesekkur ederim geecekten anladiginiz icin beni uygulayacağım cok sagolun
Ben şahsen yapmak istediğim ama çekindiğim şeyleri o anda değil de normal zamanda konuşuyorum. Siz de konuşun çekiniyorum yavaş yavaş yapabilirim sen de o anda hevesimi kırma falan deyin. Zamanla arkası gelir. Bir de litfen ay çekindim utandım ay ben yapamam bahanelerinin arkasına saklanmayınEvet sus dedi yani hevesimde kirildi o konuşuyor cogu kez ama ben susunca gorev gibi olmaya basladi sanirim o da daha cok susuyor artık
Bizim yatak odası ışığı ayarlanabilen ışığın düzeyi ayarlanıyor kısık ve yüksek olmak üzere siz de öyle bir avize edininSorun bir isik açabiliyor muyum hic :) yuzume bakma orama bakma bueama bakma
Konusmanizi istiyorsa sizi cesaretlendirmesi gerekmiyor mu, ki cekindiginizi biliyordur. Belki soylediklerinizi yapay buldu, icten gelerek soylemediginizi dusunmus olabilir. O yuzden yavas yavas icinizden gelen sekilde soyleyin bence. Kendim de konusmak istiyorum dediginiz icin bu sekilde soyluyorum, yoksa zorla olacak seyler degil bunlar bana göre.Yani beni zorladı konus diye söylemeye calistim bie iki kelime ama ses tonu mudur bilmiyorum cok utandim sonra sus tamam dedi yapacağım varsa da o an gitti ama yine bana konusmadan olmuyor dedi yani asmaliyim bunu
Ne diyor olabilirsin ki yav maddeler halinde yaz ahsjhsjsAçık açık yazılabilecek şeyler değil bence bunlar en azindan benim soylediklerim
Konu sahibi isikta sevismemis hic, belki ordan baslamasi lazım Yani mevzu derin, utanc konusunda konusmaktan otesi de varYanında en rahat olacağınız kişi eşinizdir, bunu kendinize hatırlatın hep. O zaman utanma, sıkılma benzeri şeyler düşünmezsiniz. Ondan da biraz anlayışlı ve sabırlı olmasını isteyebilirsiniz. Zaman versin, sıkboğaz etmesin sizi. Olmayacak şey değil, tüm dünyanın seks dediği kavrama bizim toplum aşna fişne diyor, bence bizim toplumun kadınları bu konuda daha cilveli ve bilinçli. Oynaşmak diye bir şey hiç duydunuz mu yabancılarda? Varsa da bizden çalmışlardır kıskançlar
Bu bize özgü, mayamızda var. İyi ki de var. Bakmayın toplumun baskısına, ataerkil düzene. Onlar kadını sözde dışarıdaki tehlikeden koruyor. Hikaye yani.
Cok mantikli söylediğiniz evet bunu yapabilirim tesekkur ederimBizim yatak odası ışığı ayarlanabilen ışığın düzeyi ayarlanıyor kısık ve yüksek olmak üzere siz de öyle bir avize edinin
Evet onu da gördüm, ama bu konu domino taşı gibi bence. Birini yıktı mı hepsi peşinden gelir.Konu sahibi isikta sevismemis hic, belki ordan baslamasi lazım Yani mevzu derin, utanc konusunda konusmaktan otesi de var
Evet bu acidan bakmamıştım hic ama hakli olabilirsinizKonu sahibi isikta sevismemis hic, belki ordan baslamasi lazım Yani mevzu derin, utanc konusunda konusmaktan otesi de var
Ya yerim tesekkur ederim cesaretlendim valla sayenizde ilk bie kac sey oluştu kafamda denemeye baslayacagimEvet onu da gördüm, ama bu konu domino taşı gibi bence. Birini yıktı mı hepsi peşinden gelir.
Ben elifime inanıyorum başaracak.
Ve ışıkta sevişmek beni de rahatsız ediyor ama sebebi ışık hassasiyeti.Konu sahibi isikta sevismemis hic, belki ordan baslamasi lazım Yani mevzu derin, utanc konusunda konusmaktan otesi de var
Evet yapaydi yani ben bile farkerrim bunu cok zorlama oldu benimkiKonusmanizi istiyorsa sizi cesaretlendirmesi gerekmiyor mu, ki cekindiginizi biliyordur. Belki soylediklerinizi yapay buldu, icten gelerek soylemediginizi dusunmus olabilir. O yuzden yavas yavas icinizden gelen sekilde soyleyin bence. Kendim de konusmak istiyorum dediginiz icin bu sekilde soyluyorum, yoksa zorla olacak seyler degil bunlar bana göre.
Işığı açtırmamazlık yapmayın lütfenCok mantikli söylediğiniz evet bunu yapabilirim tesekkur ederim
Bilmem ki, o sekilde bi hassasiyetim yok benim. Gunduz sevismisligimiz de coktur yani. Konu sahibinin durumu farkli olarak dusundum ben.Ve ışıkta sevişmek beni de rahatsız ediyor ama sebebi ışık hassasiyeti.
O nedenle yatak odamda çeşitli aydınlatmalar var. Spotlar, LED ışıklandırma, gece lambası, tuz lambası, okuma lambası. Az ışık bence daha gizemli bir hava katıyor ayrıca.
Sevişmek dokunarak yapılan bir eylem neticede, tamamen karanlık demiyorum tabii ama insan bedeni az ışık altında daha seksi durur. Erotizm de bu değil mi zaten, olanı alenen göstermektense, gizlemek.
Ay iyi ki yazdim buraya yataj odamda besik yatak ve gardrop var sanırım koklu degisim yapmalıyımVe ışıkta sevişmek beni de rahatsız ediyor ama sebebi ışık hassasiyeti.
O nedenle yatak odamda çeşitli aydınlatmalar var. Spotlar, LED ışıklandırma, gece lambası, tuz lambası, okuma lambası. Az ışık bence daha gizemli bir hava katıyor ayrıca.
Sevişmek dokunarak yapılan bir eylem neticede, tamamen karanlık demiyorum tabii ama insan bedeni az ışık altında daha seksi durur. Erotizm de bu değil mi zaten, olanı alenen göstermektense, gizlemek.
Yani denesemde cok utanırımyeni dogim yaptım gobegim var sanki begenmez gibi hissediyorumIşığı açtırmamazlık yapmayın lütfen