Seks oyuncakları

Bir de ben taktik vereyim size 😜
Eğer bir alet kullanacaksanız kondoma geçirmeyin,yazık çok para kondomlar, beyaz eldivenler oluyor ya onun orta parmağına sokun gerdirerek bağlayın ya da baglamasaniz da olur, maliyeti daha düşük en azından 😜
Kız seni cerrahiye geçti diyolardı doğruymuş meğer :KK70: :KK70:

Ah dolar kuru boyle olmasa... fiyatlar inanilmaz iyi. 19 birim paraya neler neler var. Bunlar gizli kargoyla gelmez tabi. Nal gibi yazarlar. Ptt kargo açip bakiyor diye biliyorum bir de.
Yok acip bakmiyor. Bana gelen hiçbir paket acik degildi. Xraye falan sokuyorlarsa bilemem ama uğraşmazlar bence.
Kargo konusu riskli ama nal gibi SEX TOY yazarlar falan :KK70: benim masumane sutyen askima lace bra yazip gondermislerdi :KK70:

Kıiiizz bu masaj aletini biliyordum da bunun kablosu falan pek kısa kolum kadar anca biz üçlü prize sokuyoruz yatağa üçlü priz mı taşıyacaklar bide :rolleyes: :KK53: konu güzel konu hoojjjtiiir konu süper.... işte böyle konular gelsin gözümüz gönlümüz açılsın uykumuz genişlesin :21:

Kıiiizz bu masaj aletini biliyordum da bunun kablosu falan pek kısa kolum kadar anca biz üçlü prize sokuyoruz yatağa üçlü priz mı taşıyacaklar bide :rolleyes: :KK53: konu güzel konu hoojjjtiiir konu süper.... işte böyle konular gelsin gözümüz gönlümüz açılsın uykumuz genişlesin :21:
Benim masaj aleti pilli, kabloluya bir şey diyemem, gerekirse 3lü çekersin artık

40 yılın başında özel bölgeleri açık jartiyerli vücut çorabı gibi bir şey aldım, kırmızı, eşim buna para mi verdin bir de dedi ,beni kırmamak için başka bir şey demedi ama anında çıkardı üst kısmı sadece çorap kaldı 😄 vücut çorabı sevmeyen bir adamla evliyim arkadaş 🙄

40 yılın başında özel bölgeleri açık jartiyerli vücut çorabı gibi bir şey aldım, kırmızı, eşim buna para mi verdin bir de dedi ,beni kırmamak için başka bir şey demedi ama anında çıkardı üst kısmı sadece çorap kaldı 😄 vücut çorabı sevmeyen bir adamla evliyim arkadaş 🙄
Seninki vücut çorabını çıkarmış benimki direk jartiyeri çıkardı, gereksizmiş o 🤣🤣🤣🤣 her kostüm her adama olmuyor demek ki

X