- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
jdjdlsls libidodan gözüm kararmışKorkuyorum küçük ev aletlerine de örnek vereceksiniz diye
Titreyen küçük ev aletim var mi diye şöyle bir düşündüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jdjdlsls libidodan gözüm kararmışKorkuyorum küçük ev aletlerine de örnek vereceksiniz diye
Şeffaf rengi de var hemşireOff bende istedim simdi oyuncak ama kullanırken oyle pempe pempe gorsem gulesim gelir
Bu tedirginlikten dolayı gizli kargo gönderimi oluyor. Urun bilgisi kutu dışında olmuyor.Birde hep merak etmişimdir insanlar nasıl alışveriş yapıyor cinsellik ürünleriyle alakalı. Kargocuyla yüzyüze gelme anı iş yeri desen büyük cesaret, ev desen komşuya kargo teslimi
Orda şey vardı böyle ruj şeklinde titreşim aleti çantaya atıyorsun kimse çakmıyorBöyle şeyleri Aliexpresste çok gördüm ben bir de titreşim istiyorsan titreşimli diş fırçası başlığı yerine yumuşak bir şey sararak da denenebilir(denemedim sadece öneri) ama bence en orijinali fışkiyeli duş başlığı
Her sitede mi böyle?Bu tedirginlikten dolayı gizli kargo gönderimi oluyor. Urun bilgisi kutu dışında olmuyor.
Her sitede böyle, kayganlaştırıcı bile gizli paket geiyor.Her sitede mi böyle?
Çamaşır makinesi biraz irice kaldıpamuk musun nesin bacım dusundum benim evde ne olur diye. Gözüme hemen yerinden sıkma modunda zıplayıp salona dek giren çamaşır makinesi çarptı. En güzel o titriyor emektar makinem benim.Onun da boyutu uymadi be bacım.
Üstüne otur sen de salona doğru zevk içinde yol al ay ne güldüm yapamuk musun nesin bacım dusundum benim evde ne olur diye. Gözüme hemen yerinden sıkma modunda zıplayıp salona dek giren çamaşır makinesi çarptı. En güzel o titriyor emektar makinem benim.Onun da boyutu uymadi be bacım.
Gizli gönderim yapanlar fotoğraf ekliyorlar gizli kargo diye. Belirtiyorlar. Çoğunlukla cinsel urunler gizli gelirm aksi durumda kullanicilar yoruma yaziyor.Her sitede mi böyle?
Sex salıncağı/ tavan askıları var. Hamilelik nedeniyle kullanmıyoruz, ikimizin de en sevdiği oyuncağımızdı. Onun dışında masaj aleti vs farketmez titreşimli her şey denenebilir…Herkese selam Sizden öneriler almaya geldim.
Bir süredir cinsel hayatımızı renklendirmek için farklı ne yapabiliriz diye araştırıyorum. Seks oyuncakları, fantezi kostümler satin almaya karar verdim.
Daha önce titreşimli masaj aletiyle müthiş bir gece yaşamıştım. Bundan yola çıkarak penis halkası almaya karar verdik.
Sizden isteğim, satin alıp kullanan, titreşiminden memnun kalan varsa burada linkini paylaşabilir mi?
Ayni sekilde memnun kalmayanlardan da beklerim.
Tırtıklı penis kılıfları gördüm. Deneyen beğenen var mı?
Halka haricinde şu oyuncağı da dene çok keyifli diyenler olursa tadından yenmez.
o hho yas 42 bunu söylüyorsun hayat yeni başlıyorİşyerindeki bilgisayardan bana açtırdığınız zımbırtılara bakın!
İzleniyorsam yakarım hepinizi!
Yaşlanmışım ayol ben.
Sevişip sarılıp uyumak bize yetiyor.
neden canım oda insan . el vaarrr gün varr can var çeker. ihtiyactanBu konuyla çok benzer biraz magazinsel bir konu okumustum. Isim vermek istemiyorum. Damat, bakanlık bilgisayarindan amazona girip bu halkanin siparisini vermis. Açığa çıkmış falan ay rezil olmuşlar. Sizin bu yorumuzu görünce aklima o geldi
Tabii ki oyle. Göz önünde bir insan olunca boyle komik bulunuyor.neden canım oda insan . el vaarrr gün varr can var çeker. ihtiyactan
Kendimi feriştah yenge gibi hissettim herkes şaşkın tepkiler verincedaha neler duyacagız hadi bakalim
İhtiyaç duymik ki verecek cevabımız yokkimse de yazmıyo ki cahallığımız gede
Niye ihtiyaç duymuyorsunuz? Kocanizin penisinde titreşim ayarı mı var?İhtiyaç duymik ki verecek cevabımız yok