Herkesin yaşam tarzı farklı tabi saygı duyarımBen ilk çocuğumu 32 de doğurdum tabii.
Ay ama siz çocukmuşsunuz ya. Gençlik yaşamadan çocuk için acele etmeniz çok akıllıca değilmiş. Ben o yaşta evlenmem de evlenseydim de on sene çocuk yapmazdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin yaşam tarzı farklı tabi saygı duyarımBen ilk çocuğumu 32 de doğurdum tabii.
Ay ama siz çocukmuşsunuz ya. Gençlik yaşamadan çocuk için acele etmeniz çok akıllıca değilmiş. Ben o yaşta evlenmem de evlenseydim de on sene çocuk yapmazdım.
kiz onu demiyorum, o kadar cocuktan sonra heves meves istek takat kalmaz insanda iste onu diyorum, adamin gozunde bambaska birseye donustunuz artikYa hanımlar yapmayın böyle seks cocuk yapmak için mi o 5 dk lik iş zaten mesele zevk alabilmek canlı kalabilmek
İşte bende bunu düzeltmeye çalışıyorum bacım ya az destek ol bana sen yaparsın de eskisi gibi olursunuz de kadın dayanışması biraz plsskiz onu demiyorum, o kadar cocuktan sonra heves meves istek takat kalmaz insanda iste onu diyorum, adamin gozunde bambaska birseye donustunuz artik
Tedaviyle anne olanlar ikinciye çok çabuk hamile kalıyor, etrafımda böyle çok aile var aman dikkatli ol. Nasıl bir kısmetse ışığı gören gelmeye kalkışıyor. Allah yardımcın olsunAy bizim de bitti galiba bee kardes filan bile yapamam ben buna daha.
evimin gadini cocuklarimin anasi seyinden cikarmamiz lazim seni evet, cocuklar kac yasinda?İşte bende bunu düzeltmeye çalışıyorum bacım ya az destek ol bana sen yaparsın de eskisi gibi olursunuz de kadın dayanışması biraz plss
Gırgır miLeoparlı tayt ve gırgır öneren oldu mu?
Şaka bir yana, çocuklar küçük daha. Biraz büyüsünler, düzene girersiniz.
9 yaşında ve 19 aylik kızlarım oğlum da 5 aylikevimin gadini cocuklarimin anasi seyinden cikarmamiz lazim seni evet, cocuklar kac yasinda?
Sevişebilirsek dikkat ederimTedaviyle anne olanlar ikinciye çok çabuk hamile kalıyor, etrafımda böyle çok aile var aman dikkatli ol. Nasıl bir kısmetse ışığı gören gelmeye kalkışıyor. Allah yardımcın olsun
Buna katılıyorum ilk cocugum tedaviyle değil ama bir sürü zorlukla oldu ne zaman sonra. İkinci düşündük nasılsa uzun sürer dedim tak hamile kaldımTedaviyle anne olanlar ikinciye çok çabuk hamile kalıyor, etrafımda böyle çok aile var aman dikkatli ol. Nasıl bir kısmetse ışığı gören gelmeye kalkışıyor. Allah yardımcın olsun
Bu kanıya nereden vardınız mesela kadın gayet anonim bi kimlikle hiç tanımadığı insanalrın olduğu bi yere belki fikir almak belki kendi gibi olanları görüp rahatlamak için yazdı? Hem eşinin yaptıkları nispete ihtiyaç duyulmayan her kocanın minimum maksimum yapması gerekli şeyler bunu nispet olarak algiliyorsaniz sizde eksikliğini hissettiğiniz bisiler olduğu içindir. Bebeklerimin gece uyanmalari babadadır, alt acar ev supurur oz bakımlarını yapar evlatlarının bana fayda olsun diye degil babalık yaptığı için mesela? Ve bu benim onun adına sevindiğim bi durum her yerde anlatacağım bi nispet vakası degil :)))Sanki bu konuyu nispet yapmak için açmış :)
Ya kızlar böyle demeyin vallahi yaşama enerjinizi emer bu düşünce tarzı3 cocuk 2si bebek Evliliğin büyük kısmı hamile gecmistirBasın hic mi agrımıyo ablacım hala özlüyorm diyosn aksjsjssdj
Seni alkışlıyorumBu kanıya nereden vardınız mesela kadın gayet anonim bi kimlikle hiç tanımadığı insanalrın olduğu bi yere belki fikir almak belki kendi gibi olanları görüp rahatlamak için yazdı? Hem eşinin yaptıkları nispete ihtiyaç duyulmayan her kocanın minimum maksimum yapması gerekli şeyler bunu nispet olarak algiliyorsaniz sizde eksikliğini hissettiğiniz bisiler olduğu içindir. Bebeklerimin gece uyanmalari babadadır, alt acar ev supurur oz bakımlarını yapar evlatlarının bana fayda olsun diye degil babalık yaptığı için mesela? Ve bu benim onun adına sevindiğim bi durum her yerde anlatacağım bi nispet vakası degil :)))
Tesekkur ediyorumBaşlığa kahkaha attim resmen
2 bebekle cok normaldir diye tahmin ediyorum cocugum yok ama...
Bir sure sonra normale doner.
Buna boyle dertlenip solugu burda aldiginiza gore siz tuttugunuzu koparirsiniz inaniyorum
Böyle bisey bir yakınımın başına geldi zorluklarla ilk cocuklari oldu çok uğraştılar daha sonra aradan 10 yıl kadar geçti ikinci cocuklari oldu tam bizim çocuklar zor oluyor derken 3.ye hamile kaldı şimdi en küçüğü anaokuluna gidiyorBuna katılıyorum ilk cocugum tedaviyle değil ama bir sürü zorlukla oldu ne zaman sonra. İkinci düşündük nasılsa uzun sürer dedim tak hamile kaldım
Bende hep çok gülerdim ya yanlışlıkla nasıl cocuk oluyor iş yaparken bunun yanlışlığı mi olur diye ama oluyormuş işte kendim de yaşadım gördümBuna katılıyorum ilk cocugum tedaviyle değil ama bir sürü zorlukla oldu ne zaman sonra. İkinci düşündük nasılsa uzun sürer dedim tak hamile kaldım