Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Ben ilk çocuğumu 32 de doğurdum tabii.
Ay ama siz çocukmuşsunuz ya. Gençlik yaşamadan çocuk için acele etmeniz çok akıllıca değilmiş. Ben o yaşta evlenmem de evlenseydim de on sene çocuk yapmazdım.
Herkesin yaşam tarzı farklı tabi saygı duyarım

İşte bende bunu düzeltmeye çalışıyorum bacım ya az destek ol bana sen yaparsın de eskisi gibi olursunuz de kadın dayanışması biraz plss 😂
evimin gadini cocuklarimin anasi seyinden cikarmamiz lazim seni evet, cocuklar kac yasinda?

Tedaviyle anne olanlar ikinciye çok çabuk hamile kalıyor, etrafımda böyle çok aile var aman dikkatli ol. Nasıl bir kısmetse ışığı gören gelmeye kalkışıyor. Allah yardımcın olsun
Buna katılıyorum ilk cocugum tedaviyle değil ama bir sürü zorlukla oldu ne zaman sonra. İkinci düşündük nasılsa uzun sürer dedim tak hamile kaldım 😁

Sanki bu konuyu nispet yapmak için açmış :)
Bu kanıya nereden vardınız mesela kadın gayet anonim bi kimlikle hiç tanımadığı insanalrın olduğu bi yere belki fikir almak belki kendi gibi olanları görüp rahatlamak için yazdı? Hem eşinin yaptıkları nispete ihtiyaç duyulmayan her kocanın minimum maksimum yapması gerekli şeyler bunu nispet olarak algiliyorsaniz sizde eksikliğini hissettiğiniz bisiler olduğu içindir. Bebeklerimin gece uyanmalari babadadır, alt acar ev supurur oz bakımlarını yapar evlatlarının bana fayda olsun diye degil babalık yaptığı için mesela? Ve bu benim onun adına sevindiğim bi durum her yerde anlatacağım bi nispet vakası degil :)))

Başlığa kahkaha attim resmen
2 bebekle cok normaldir diye tahmin ediyorum cocugum yok ama...
Bir sure sonra normale doner.
Buna boyle dertlenip solugu burda aldiginiza gore siz tuttugunuzu koparirsiniz inaniyorum😂

Bu kanıya nereden vardınız mesela kadın gayet anonim bi kimlikle hiç tanımadığı insanalrın olduğu bi yere belki fikir almak belki kendi gibi olanları görüp rahatlamak için yazdı? Hem eşinin yaptıkları nispete ihtiyaç duyulmayan her kocanın minimum maksimum yapması gerekli şeyler bunu nispet olarak algiliyorsaniz sizde eksikliğini hissettiğiniz bisiler olduğu içindir. Bebeklerimin gece uyanmalari babadadır, alt acar ev supurur oz bakımlarını yapar evlatlarının bana fayda olsun diye degil babalık yaptığı için mesela? Ve bu benim onun adına sevindiğim bi durum her yerde anlatacağım bi nispet vakası degil :)))
Seni alkışlıyorum 👏👏👏👏

Buna katılıyorum ilk cocugum tedaviyle değil ama bir sürü zorlukla oldu ne zaman sonra. İkinci düşündük nasılsa uzun sürer dedim tak hamile kaldım 😁
Böyle bisey bir yakınımın başına geldi zorluklarla ilk cocuklari oldu çok uğraştılar daha sonra aradan 10 yıl kadar geçti ikinci cocuklari oldu tam bizim çocuklar zor oluyor derken 3.ye hamile kaldı 😂 şimdi en küçüğü anaokuluna gidiyor

3 çocukluyum, benim biri bebek (2buçuk yaş o da) diğerleri büyük.
Sizin ikisi bebekmiş.Daha yorucu günlük yaşam.
Geçer bu günler 😊
Eşinizle aranız iyiymiş, bu konuda da şakalaşın, zaman ve enerji bulamamaktan yakının falan. İletişimi koparmayıp birbirinizi yıpratmazsanız yeniden normale dönmesi kolay olur.
Bu hep böyle gitmeyecek dert etmeyin ama çok da salmayın 😃

Bende hep çok gülerdim ya yanlışlıkla nasıl cocuk oluyor iş yaparken bunun yanlışlığı mi olur diye ama oluyormuş işte kendim de yaşadım gördüm 😂

X