Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

3 çocukluyum, benim biri bebek (2buçuk yaş o da) diğerleri büyük.
Sizin ikisi bebekmiş.Daha yorucu günlük yaşam.
Geçer bu günler 😊
Eşinizle aranız iyiymiş, bu konuda da şakalaşın, zaman ve enerji bulamamaktan yakının falan. İletişimi koparmayıp birbirinizi yıpratmazsanız yeniden normale dönmesi kolay olur.
Bu hep böyle gitmeyecek dert etmeyin ama çok da salmayın 😃
Tesekkur ederim güzel yorumlarınız için 🙏

Merhaba 😊
3 çocuk annesiyim ve bende plansız 4.bebegime hamileyim. Eşimle biz de anlattığınız gibiyiz şu an. Eşim ev işlerini yapar,ben günlük yemek vs.
Çocuklarla ilgileniriz. Ama biz uykudan fedakarlık ediyoruz vakit geçirebilmek için. Çocukları yatırıp rahat bir 3,4 saat geçiriyoruz beraber ve gerçekten çok iyi geliyor. Tabi dördüncü bebeğimi kucağıma aldığımda büyük ihtimalle bu kadar vakit geçiremeyiz ama bir düzene girince yine yaparız bir şeyler. Bu geçici bir süreç siz de düzene girdiğiniz de emin olun çocuklarınızla birlikte daha da aşkla baglanacaksiniz birbirinize. Biz de öyle oldu çok şükür. . . ❤
Kısaca vereceğim tavsiye çocukları gece yaptırıp düzene sokunca eşinizle çırılçıplak girin yatağa 🤭 Bir şey yasamaniza gerek yok,ten teması bile o kadar iyi geliyor ki. Uykuya yenik düşmeyin bir seferlik,kahve yapın karşılıklı sohbet edin 1saat. Böyle böyle kısa zamanlarda iletişimi koparmamaya çalışın. Bir ömür boyu çocuklarınızla mutluluklar diliyorum 💐

Bu kanıya nereden vardınız mesela kadın gayet anonim bi kimlikle hiç tanımadığı insanalrın olduğu bi yere belki fikir almak belki kendi gibi olanları görüp rahatlamak için yazdı? Hem eşinin yaptıkları nispete ihtiyaç duyulmayan her kocanın minimum maksimum yapması gerekli şeyler bunu nispet olarak algiliyorsaniz sizde eksikliğini hissettiğiniz bisiler olduğu içindir. Bebeklerimin gece uyanmalari babadadır, alt acar ev supurur oz bakımlarını yapar evlatlarının bana fayda olsun diye degil babalık yaptığı için mesela? Ve bu benim onun adına sevindiğim bi durum her yerde anlatacağım bi nispet vakası degil :)))
Evet eksiklik hissediyorum o yüzden yazdım bunu haklısınız. Tanımadığınız kadın hakkında yorum diyorsunuz, siz de tanımadığınız bir kadın hakkında eksiklik etiketini yapıştırıyorsunuz. Başlığa bakınca ciddi bir problemi var sandım. Herşey yolunda, harika hayatım var da sadece az sevişiyoruz diye dertlenmiş birini gördüm sadece. Ki bunun nedeni de zaten belli, geçici bir dönem yaşanılan yorgunluk...

Son düzenleme:
Merhaba 😊
3 çocuk annesiyim ve bende plansız 4.bebegime hamileyim. Eşimle biz de anlattığınız gibiyiz şu an. Eşim ev işlerini yapar,ben günlük yemek vs.
Çocuklarla ilgileniriz. Ama biz uykudan fedakarlık ediyoruz vakit geçirebilmek için. Çocukları yatırıp rahat bir 3,4 saat geçiriyoruz beraber ve gerçekten çok iyi geliyor. Tabi dördüncü bebeğimi kucağıma aldığımda büyük ihtimalle bu kadar vakit geçiremeyiz ama bir düzene girince yine yaparız bir şeyler. Bu geçici bir süreç siz de düzene girdiğiniz de emin olun çocuklarınızla birlikte daha da aşkla baglanacaksiniz birbirinize. Biz de öyle oldu çok şükür. . . ❤
Kısaca vereceğim tavsiye çocukları gece yaptırıp düzene sokunca eşinizle çırılçıplak girin yatağa 🤭 Bir şey yasamaniza gerek yok,ten teması bile o kadar iyi geliyor ki. Uykuya yenik düşmeyin bir seferlik,kahve yapın karşılıklı sohbet edin 1saat. Böyle böyle kısa zamanlarda iletişimi koparmamaya çalışın. Bir ömür boyu çocuklarınızla mutluluklar diliyorum 💐
Yaaa çok tatlısınız gerçekten teşekkürler yatağa çıplak gitmek mantıklıymis ben nasıl düşünemedim bunu 😂 gün içinde evde olduğu zamanlar elbet kahvemizi çayımızı içiyoruz muhabbetimizi ediyoruz tabi ama kısa sürüyor işte 😅

Evet eksiklik hissediyorum o yüzden yazdım bunu haklısınız.
Sizin düşüncenize öküz altında buzağı aramak derler konunun sadece o kısmına dikkat çekmissiniz halbuki benim derdim eşimle aramdaki muhabbeti minik bebeklerime rağmen nasıl koruyabilirim çabası

Yaaa çok tatlısınız gerçekten teşekkürler yatağa çıplak gitmek mantıklıymis ben nasıl düşünemedim bunu 😂 gün içinde evde olduğu zamanlar elbet kahvemizi çayımızı içiyoruz muhabbetimizi ediyoruz tabi ama kısa sürüyor işte 😅
İki küçük bebeğin var çok normal kısa sürmesi 🥰
O kadar zor geçiyor ki hamileliğim ağrılar,erken doğum riski vs. Eşime öyle sarılınca vücudumdaki ağrılar bile diniyor inanır mısın? Bulduğun her fırsatı değerlendir ikinize de çok iyi gelir

Sizin düşüncenize öküz altında buzağı aramak derler konunun sadece o kısmına dikkat çekmissiniz halbuki benim derdim eşimle aramdaki muhabbeti minik bebeklerime rağmen nasıl koruyabilirim çabası
Zaten korumuşsunuz o muhabbeti. Merak etme muhabbetinize birşey olmaz. Allah nazarlardan saklasın. Amin..

İki küçük bebeğin var çok normal kısa sürmesi 🥰
O kadar zor geçiyor ki hamileliğim ağrılar,erken doğum riski vs. Eşime öyle sarılınca vücudumdaki ağrılar bile diniyor inanır mısın? Bulduğun her fırsatı değerlendir ikinize de çok iyi gelir
Maşallah size rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallah ömür boyu mutlu olun 🙏🥰🥰🥰

Evet ve yardım edenim yok bebem çok hareketli 😩 Sürekli ilgi istiyor kucak istiyor uyurken bile sarılır pozisyonda uykuya dalıyor sadece
Bosver o zaman bebenle uyumanın tadını çıkar bu zamanları geri gelmez bak ilk bebeğiniz daha kucaklasip uyuyun ailecek bana ilk cocugumda çok baskı yaptılar yanına alıştırma kucağına alıştırma kokuna alisirsa bida gitmez şimdi kızımla aramdaki o eksik kalan bagi çoğaltmaya uğraşıyorum minik kızım da oğlum doğana kadar koynumuzda uyudu simdi kendi yatağında uyuyor oğlum da aynı şekilde kucağımda uyuyor geceleri bebekler için güvenli kol çok önemli

Bosver o zaman bebenle uyumanın tadını çıkar bu zamanları geri gelmez bak ilk bebeğiniz daha kucaklasip uyuyun ailecek bana ilk cocugumda çok baskı yaptılar yanına alıştırma kucağına alıştırma kokuna alisirsa bida gitmez şimdi kızımla aramdaki o eksik kalan bagi çoğaltmaya uğraşıyorum minik kızım da oğlum doğana kadar koynumuzda uyudu simdi kendi yatağında uyuyor oğlum da aynı şekilde kucağımda uyuyor geceleri bebekler için güvenli kol çok önemli
Aynen zaten emeklemeye başlayınca kucağa gelmeyecek ki...

Bir derdin varsa paylaş kardeşim böyle toksik konuşmalar güzel şeyler değil hem kendinin hemde etrafındaki insanların enerjisini emer
Toksik mi? Beni niye bu kadar ciddiye aldınız? Gülün geçin. Size ve çocuklarınıza sağlıklı bir ömür diliyorum...

İki bebekle nefes alman mucize :KK70: davşan gibi olduğunuzu konudan anladık hdhdj Bence bir süre sevişmemen yararına hxhshs

X