Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

valla bence 3 çocukla 2 haftada bir bana gayet ideal geldi 🙃
Ben çocuktan önce hafta da bir
Tek çocuğumuz var 6 aylık şimdi de ayda bir mesela 🤣🤣🤣
Ben libodosu düşüklerdenim o ayrı ama bence sizin tavşanlık yerinde niyet var fırsat yok belli ki kreş döneminde kaldığınız yerden devam artık iyice özleşmiş olursunuz balayı gibi gelir size 🤣
Bu arada libidosu yüksek kadınlara hayranım 👏
Teşekkürler yorumunuz için 🥰

valla bence 3 çocukla 2 haftada bir bana gayet ideal geldi 🙃
Ben çocuktan önce hafta da bir
Tek çocuğumuz var 6 aylık şimdi de ayda bir mesela 🤣🤣🤣
Ben libodosu düşüklerdenim o ayrı ama bence sizin tavşanlık yerinde niyet var fırsat yok belli ki kreş döneminde kaldığınız yerden devam artık iyice özleşmiş olursunuz balayı gibi gelir size 🤣
Bu arada libidosu yüksek kadınlara hayranım 👏
Teşekkürler yorumunuz için
Ayy 3 çocuğum olsa kazara 4 olabilir diye kocamı görmek istemezdim sanırım
Cesaretinize hayran kaldım 😂😂
O konuda sıkıntı yok artık istesekde olmaz 😊

Sizi buldum 🤭
FD1787F3-603D-4D0E-9D65-B98F7585494A.jpeg

Bacım sizin cinsel hayatınız bitmez korkma iki libido elbet yükselir 😀
Tavşan gibi olduğunuz belli, adam ceketini atmış habire hamile kalmışsınız maşallah 😀😀
İkisi küçükmüş zaten 5 dkda arka odada ekşınlı olur aman ha artık korunun 😀
Ahahaha 😄😄 ya yorumlara kahkaha atıyorum artık evet korunuyoruz artık dont panic 😅

Yaa gerçekten mi deneyimli birileri lazım bana 😅 tek çocuk kolaydı ama 3 cocuk çok zorlanıyorum eşimi de çok özlüyorum ama yorgunluktan adamı göremiyorum artık 🤦‍♀️
Benim şöyle bir tavsiyem olabilir. Çocuklarınıza uyku düzenini sağlayın 8 dediğinizde uyusunlar mesela. İlk zor olur alıştırması ama sonrası çok rahat olur. Uyku düzeninde ilk başlarda zorlanan çevremde çok insan var, kaldıki erken uyumaları da gerekiyor sağlıklı büyümek için sonra kendinize vakit ayırın işte. Bu arada eşiniz çalışsa veya deseniz olsa daha rahat atlatırsın süreci.

Benim şöyle bir tavsiyem olabilir. Çocuklarınıza uyku düzenini sağlayın 8 dediğinizde uyusunlar mesela. İlk zor olur alıştırması ama sonrası çok rahat olur. Uyku düzeninde ilk başlarda zorlanan çevremde çok insan var, kaldıki erken uyumaları da gerekiyor sağlıklı büyümek için sonra kendinize vakit ayırın işte. Bu arada eşiniz çalışsa veya deseniz olsa daha rahat atlatırsın süreci.
Teşekkürler yorumunuz için 😊

İlk okuyunca bende 5 çocuk varmış gibi algıladım,e o kadar çocuğa normaldir yani diyecektim 😂
Ki bence yine normal 3 çocukla uğraşıp,evin işini yapmak kolay değil.

Bebe 3 tane ama siz yaşça gençsiniz. Üç numara gece düzenli uykuya geçti mi tamamdır, biter siZin derdiniz kalmaz😂

İlk okuyunca bende 5 çocuk varmış gibi algıladım,e o kadar çocuğa normaldir yani diyecektim 😂
Ki bence yine normal 3 çocukla uğraşıp,evin işini yapmak kolay değil.
Herkes öyle sanmış 😄 yalnız değilsin gerçekten karışık yazmışım biraz

Bebe 3 tane ama siz yaşça gençsiniz. Üç numara gece düzenli uykuya geçti mi tamamdır, biter siZin derdiniz kalmaz😂
İkinci bebe için 7 yıl bekledik büyük kızımız biraz büyüsün dedik şimdi o 9 yaşında yas farkları çok bence biz 1 cocugumuz daha olsun dedik rabbim 2 verdi nasip işte hamile oldugumu 3 aylik olunca farkettim 3.de

Sanki bu konuyu nispet yapmak için açmış :)
Kime mesela burdaki kimseyi tanımıyorum tanıdığım kimse de burayı kullandığını sanmıyorum etrafımda yakınlarıma açamadığım konuyu burda sormak istedim benimle aynı durumda olan var mı diye ayrıca eşim yapması gerekeni yapıyor bence bu bir meziyet değil artık günümüzde değil mi

X