- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.036
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gerçekten güzel yorumlar aldım burdan herkese teşekkür ediyorum benim düzen bozulunca tabi içimde bir panik havası oluştu ama bu günler geçecek inşallah yorumlarınız için teşekkürlerÇok normal bu süreç belli zaman sonra düzene geçecek. Tek cocukla bile belli zaman sonrayken sizde de gayet normal. Üzülmeyin aşk sevgi bitmez öyle hemen . Sarılıp öpün birbirinizi şimdilik 2 haftada bir de 2 çocuğa göre yerinde bence
teşekkürler yorumunuz içinBu konuda kimse bisey yapamazki en ufak en az iki yasina geldiginde cocuklarin hepsini erken yatip erken kalkmaya alistirdiginizda gece size vakit kalir o sekilde olur amca baska yapcak bisey yok yani
İlki dokuz yaşında iki tane yeni bebek ve hala bu istek varsa cidden tebrikler.Ya gerçekten güzel yorumlar aldım burdan herkese teşekkür ediyorum benim düzen bozulunca tabi içimde bir panik havası oluştu ama bu günler geçecek inşallah yorumlarınız için teşekkürler
Korunsaydın bacım keşkeHanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Iste aradığım yorum adres veriyorum hemen burdan yardım etmek demeyelim de yalnız kaldigimi düşündüğüm bir konu diyelim çünkü etrafimdaki insanlardan ve ailemden destek alamıyorum cocuklara bakma konusunda şu zamanda bir bebek bakmak bile çok zorken biz 2 bebek bakmak için uğraşıyoruz eşimle haliyle biraz yorulduk burası terapi gibi geliyor insanaBurdan nasıl yardım ediciiiz? Gelip çocuklara bakalım ,çifte kumrular başbaşa kalsın.
Belki bizde de yaş ilerledikçe durum değişir bilemiyorum henüz yasimiz 30 ve 32 erken evlendik birazİlki dokuz yaşında iki tane yeni bebek ve hala bu istek varsa cidden tebrikler.
Bizimki 5 yaş, 37 be 38 yaşındayız. On sene önceli isteğimiz yok. Yani haftada 3-4 tam karar geliyor. Öylr tavşanlığımız kalmadı. Enerjimiz yok. Gerçekten şaşırdım ya oğlum 9 yaşına geldiğinde bende bu kadar istek hayıflanma olmaz sanırım. Ki biz de libidosuz değilizdir hani.
Bu muhteşemsi yorum için teşekkür ediyorum ama Tek atışta tutacağını tahmin edemedik allahin isi işte çevremde korunuyor olmalarına rağmen çocukları olanlar da varKorunsaydın bacım keşke
İşte bu noktada her gün seks yapmamanıza hayıflanmanızı tuhaf buldum ben ya.Iste aradığım yorum adres veriyorum hemen burdan yardım etmek demeyelim de yalnız kaldigimi düşündüğüm bir konu diyelim çünkü etrafimdaki insanlardan ve ailemden destek alamıyorum cocuklara bakma konusunda şu zamanda bir bebek bakmak bile çok zorken biz 2 bebek bakmak için uğraşıyoruz eşimle haliyle biraz yorulduk burası terapi gibi geliyor insana
Tamam adres alayım hemenÇocukları bize bırakın
Başka türlü nasıl bir yardım önerebilirim bilemedim
Ben ilk çocuğumu 32 de doğurdum tabii.Belki bizde de yaş ilerledikçe durum değişir bilemiyorum henüz yasimiz 30 ve 32 erken evlendik biraz
Elbette soylediginizde haklısınız ama maalesef bizim böyle bir imkanımız yok yani cocuklari bir gün birine bırakalım da dışarı bi yere gidelim diyebileceğimiz kimse yok etrafımızda o kadar yalnız kaldık kafa dinleyebileceğimiz 1 gün bile olmadı son 1 yıldırİşte bu noktada her gün seks yapmamanıza hayıflanmanızı tuhaf buldum ben ya.
Ne bileyim biz çocukları anneme sepetleyelim bi bara gidelim, bi otele gidelim kafa dağıtırız diyoruz. İkimizin de izni cuma. Çocuğu okula bırakıyoruz. Onda bile bi hafta dışarda sevgili gibi takılıyorsak bi hafta evde kalıp sevişelim diyoruz. Hani her cuma dur ev boş sevişelim demiyoruz. Bizim herhalde libidomuz düşmüş ya kendimi sorguladım ben de ki bizim de iyidir seks hayatımız. Yani nitelik aynı kalsın diye sayı düşürdük bundan da rahatsız değiliz ondam garipsedim açıkçası. İlk senelerdeki tempo bir ömür süremez neticede eninde sonunda azalacak. Önemli olan her gün aynı tempoyu yakalamak değil de gerçekten arzu edip güzel bir birliktelil yaşamak. 50-50ta daha da düşecektir çünkü sayı
Teşekkürler yorumunuz içinEnerjiniz temiz, sakin ve güçlü. Hoşuma gitti konu sahibi.
Karı koca birbirine aşık, bebeklerine maddi manevi bakabildiklerini söylüyor. Adam gayet babalık bilincinde, kadın mutlu. Kkda ben çok az gördüm böyle aile.
Birbirine aşık ve mutlu bir çiftin yapabileceği en güzel şeyi yapmışsınız. Mutlu çiftlerin bebekleri çoğalsın dilerim. Seks konusunda söyleyeceğim şu; libido yaratılıştandır. Bebekler biraz büyüyünce uykuları düzene girince çılgın atılır yine hahah. Ayaküstü bile sevişilir ya. Aşk olsun yeter.
Ya hanımlar yapmayın böyle seks cocuk yapmak için mi o 5 dk lik iş zaten mesele zevk alabilmek canlı kalabilmekkulucka makinesine baglamissiniz daha ne seksi allasen