Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Bu yoğunlukta sex hayatınız eskisi gibi olsaydı,çok şaşırtıcı olurdu.Güle güle büyütün çocuklarınızı.En güzel zamanlar çocuk öncesi 😍.3 çocuklu bir anne olarak söylüyorum daha da büyüyüp herşeyin farkında olduklarında sex hayatı sekteye ugrayabiliyor 🤫

Çocuklar küçük olduğu için normal yorgunluk uyku ağır basar. Zamanla düzene girecektir telaş etmeyin.

Bizim evlilik 6.5 seneyi geçti ufaklık 2 yaşında oldu neredeyse yani özellikle son 6 7 aydır yeni evli gibiyiz o konuda :KK53:

Bazisina göre 3 cocuk çok. Bizim yakin akrabalarin birinde 3 cocuk var mesela o kişiden bahsederken hep "cok cocuklu vardi ya hani ya da 3 cocuklu" diye bahsederiz adi aklimiza gelmeyince. Ortamlarda adı 3 cocuklu 😂
Cunku kimsede o kadar cocuk yok co cocuklu diyince herkesin aklina o geliyor. 😬

Bu arada konu sahibi 3 cocukla tavşan olamamak normal eve dadi, yardimci vs almiyorsaniz.
Cocuklar aşkımızı öldürmesin kızlar ya öyle demeyin 😁

ayy ikiz neyyse de üç tane ne yahuu nasıl bakılı ki üç küçük bebeğe Allah yardımcıları olsun
Büyük çocuk da 2.5 yaşındaydı üçüzler doğduğunda. Şimdi üçüzler 3 oldu herhalde.

Annane babanne bakıcı herkes seferber olmuştu çocuk bakımına :)

Bi akrabamızın karşı komşusu da ilk hamileliğinse 4üz oldu hem de normal tüp bebek falan değil.

Çocuklar küçük olduğu için normal yorgunluk uyku ağır basar. Zamanla düzene girecektir telaş etmeyin.

Bizim evlilik 6.5 seneyi geçti ufaklık 2 yaşında oldu neredeyse yani özellikle son 6 7 aydır yeni evli gibiyiz o konuda :KK53:
Maşallah size 🥰

Bu yoğunlukta sex hayatınız eskisi gibi olsaydı,çok şaşırtıcı olurdu.Güle güle büyütün çocuklarınızı.En güzel zamanlar çocuk öncesi 😍.3 çocuklu bir anne olarak söylüyorum daha da büyüyüp herşeyin farkında olduklarında sex hayatı sekteye ugrayabiliyor 🤫
Yapma ya üzüldüm simdi😔

BEnce zaman tanıyın.
Yoruluyoruz diyorsunuz siz kendiniz. E adama da enerji lazım, malum o işte erkek efor sarfediyor belki de yoruluyor adam.
Duyduğum çoğu çift bu durumlardan geçiyor. Meraklanmayın. Bazen aşk sadece yanyana oturmakla bile güzel.
Teşekkürler 🥰

X