- 9 Ağustos 2021
- 14.977
- 50.932
ayy ikiz neyyse de üç tane ne yahuu nasıl bakılı ki üç küçük bebeğe Allah yardımcıları olsunBizim bi tanıdık 2.ye niyetlendi ve üçüz oldular ikiye niyet dörde kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ikiz neyyse de üç tane ne yahuu nasıl bakılı ki üç küçük bebeğe Allah yardımcıları olsunBizim bi tanıdık 2.ye niyetlendi ve üçüz oldular ikiye niyet dörde kısmet
Cocuklar aşkımızı öldürmesin kızlar ya öyle demeyinBazisina göre 3 cocuk çok. Bizim yakin akrabalarin birinde 3 cocuk var mesela o kişiden bahsederken hep "cok cocuklu vardi ya hani ya da 3 cocuklu" diye bahsederiz adi aklimiza gelmeyince. Ortamlarda adı 3 cocuklu
Cunku kimsede o kadar cocuk yok co cocuklu diyince herkesin aklina o geliyor.
Bu arada konu sahibi 3 cocukla tavşan olamamak normal eve dadi, yardimci vs almiyorsaniz.
Büyük çocuk da 2.5 yaşındaydı üçüzler doğduğunda. Şimdi üçüzler 3 oldu herhalde.ayy ikiz neyyse de üç tane ne yahuu nasıl bakılı ki üç küçük bebeğe Allah yardımcıları olsun
Henüz yaşım genç doktorlar 40 yasi gecmedikten sonra onermiyorlar malum hayat bu ne olacağı belli olmazKeşke 2'de bağlatsaydınız tüpleri:))
Maşallah sizeÇocuklar küçük olduğu için normal yorgunluk uyku ağır basar. Zamanla düzene girecektir telaş etmeyin.
Bizim evlilik 6.5 seneyi geçti ufaklık 2 yaşında oldu neredeyse yani özellikle son 6 7 aydır yeni evli gibiyiz o konuda
Yapma ya üzüldüm simdiBu yoğunlukta sex hayatınız eskisi gibi olsaydı,çok şaşırtıcı olurdu.Güle güle büyütün çocuklarınızı.En güzel zamanlar çocuk öncesi .3 çocuklu bir anne olarak söylüyorum daha da büyüyüp herşeyin farkında olduklarında sex hayatı sekteye ugrayabiliyor
TeşekkürlerEn çok kocayı takdir ettim valla gül gibi adam he.
İstemedkten sonra doktor karışamaz ki buna,karar bana ait çünkü.Henüz yaşım genç doktorlar 40 yasi gecmedikten sonra onermiyorlar malum hayat bu ne olacağı belli olmaz
Maşallah bilmiyordum hocam kusura bakmayınHem adamı hem kocaman çocuğu var doktorumun..
Yok gelemez artık dükkanı komple kapattıkBoşverin biraz uzak kalın ki 4. gelmesin vallahi birbirinizin yüzünü göremezsiniz o zaman .
Bilmeyince normal zaten..Maşallah bilmiyordum hocam kusura bakmayın
Yoğun bakımda sizinkiCocuklar aşkımızı öldürmesin kızlar ya öyle demeyin
Bilmiyordum utandım şimdiAy facia bi temenni oldu evli birine demeseydiniz öyle iyiydi
Doktor karışmıyor zaten önermiyor sadece elbette karar bize ait ama insan nerden bilebilir tek atışta cocuk çıkacağını değil miİstemedkten sonra doktor karışamaz ki buna,karar bana ait çünkü.
Mesela 2.çocuktan sonra diye bağlatma işi:))Doktor karışmıyor zaten önermiyor sadece elbette karar bize ait ama insan nerden bilebilir tek atışta cocuk çıkacağını değil mi
Nazar yükleniyor...Esim bana çok yardımcı olur yemekleri ben yaparım o evi toplar siler süpürür ben çöpleri toplarım o çamaşır serer toplar ben toz alırsam o bulaşıkları toplar yani her şeyi paylaşıyoruz yatak hariç
Allah korusunNazar yükleniyor...
TeşekkürlerBEnce zaman tanıyın.
Yoruluyoruz diyorsunuz siz kendiniz. E adama da enerji lazım, malum o işte erkek efor sarfediyor belki de yoruluyor adam.
Duyduğum çoğu çift bu durumlardan geçiyor. Meraklanmayın. Bazen aşk sadece yanyana oturmakla bile güzel.