Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Benimde korkum bu zaten

Uc çocukla ne güzel dusunuyorsunuz libidonuza sağlık
Iki çocukla birisi bebek hiç aklıma gelmiyor vallahi

Bacım sizin cinsel hayatınız bitmez korkma iki libido elbet yükselir
Tavşan gibi olduğunuz belli, adam ceketini atmış habire hamile kalmışsınız maşallah
İkisi küçükmüş zaten 5 dkda arka odada ekşınlı olur aman ha artık korunun

Hay maşallah ya ne güzel rabbim cennetin kapıları açmış size bu dünyada
Inşallah öyledir hayırlı olsunlar da konunuza yorumum bizim de farkımız yok günün sonunda yorgunluktan taş gibi düşüyoruz zaten gecelerde cirr pirt uyanıyoruz öncelikler hep değişti

Bana normal geldi açıkçası, hem bir daha kaza olmasın diye ,doğal bir ara vermeniz de iyi olmuş gibi.Çocuklar büyüsün düzene girer

valla bence 3 çocukla 2 haftada bir bana gayet ideal geldi
Ben çocuktan önce hafta da bir
Tek çocuğumuz var 6 aylık şimdi de ayda bir mesela
Ben libodosu düşüklerdenim o ayrı ama bence sizin tavşanlık yerinde niyet var fırsat yok belli ki kreş döneminde kaldığınız yerden devam artık iyice özleşmiş olursunuz balayı gibi gelir size
Bu arada libidosu yüksek kadınlara hayranım

Inşallah öyledir hayırlı olsunlar da konunuza yorumum bizim de farkımız yok günün sonunda yorgunluktan taş gibi düşüyoruz zaten gecelerde cirr pirt uyanıyoruz öncelikler hep değişti
Yalnız değilmişim bu konuda ona sevindim en azından bakalim zaman ne gösterecek biraz rahatladım iyiki yazmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…