Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Ceycey 3 çocugum olsa beni deliler hastanesine yatırırlardı ha.
Yemin ediyorum takdir ediyorum ben.
seks mi ? o da ne derdim zaar :)
Valla pek öyle olmuyor ordan seks bağımlısı gibi mi gözüktüm acaba bilemiyorum ama bütün kadınlar değer görmeyi hak eder ayrıca iyi bir seks bütün evliliklerin vazgeçilmezi bence günümüzde çoğu evlilik bu yüzden bitiyor erkekler kadınların ne istediğini anlamıyor bana göre kendi şeyleri rahat etsin yeter onlar için ama kadınlar için durum farklı hepsi bir anlam yükler erkeğin sevgisine ihtiyaç duyarlar en azından eşini seven kadınlar

Valla ne onerelim bilmiyorum. Kedi yavrusu degil ki bunlar, sahiplendirin diyelim. Büyütene kadar idare edeceksiniz.

Temizlik islerini minimumda yapin. Robot supurge alin. Toz icin kutulu mendillerden alin. Yemekleri 2 günlük yapin sonraki güne artsın.
👍 teşekkürler

Valla pek öyle olmuyor ordan seks bağımlısı gibi mi gözüktüm acaba bilemiyorum ama bütün kadınlar değer görmeyi hak eder ayrıca iyi bir seks bütün evliliklerin vazgeçilmezi bence günümüzde çoğu evlilik bu yüzden bitiyor erkekler kadınların ne istediğini anlamıyor bana göre kendi şeyleri rahat etsin yeter onlar için ama kadınlar için durum farklı hepsi bir anlam yükler erkeğin sevgisine ihtiyaç duyarlar en azından eşini seven kadınlar
Hayır bana çok sevimli geldiniz.
seksi sevmenizden doğal ne olabilir.
Ben kendimi bu konuda yetersz gören biriyim.,
Hoşuma da gitmiyor hiç.

Hayır bana çok sevimli geldiniz.
seksi sevmenizden doğal ne olabilir.
Ben kendimi bu konuda yetersz gören biriyim.,
Hoşuma da gitmiyor hiç.
Güzel yorumlarınız icin teşekkürler
Hoşunuza gitmesini sağlayacak bir adam bulmanızı temenni ediyorum başka ne diyebilirim bilemedim 🥰

3 cocugu var 13 degil.

Bazisina göre 3 cocuk çok. Bizim yakin akrabalarin birinde 3 cocuk var mesela o kişiden bahsederken hep "cok cocuklu vardi ya hani ya da 3 cocuklu" diye bahsederiz adi aklimiza gelmeyince. Ortamlarda adı 3 cocuklu 😂
Cunku kimsede o kadar cocuk yok co cocuklu diyince herkesin aklina o geliyor. 😬

Bu arada konu sahibi 3 cocukla tavşan olamamak normal eve dadi, yardimci vs almiyorsaniz.

Çok normal değil mi😄😄
İkisi bebek olmak üzere üç çocuk. Söylerken yoruldum😄😄
Bizim tek bir tane var bir yaşını doldurana kadar içimizden gelmedi. Şimdi de kırka merdiven dayadık artık haftada üçü geçsek öf ne seviştik beee diyr hayret ediyoruz😄😄
50den sonra hele ayda üç yapsak öf deriz bence. Gayet normal bence

Tebessüm ettim resmen. Bu durumda olmaniz normal. Bebeklerle ilk sene zor. Birbirinize günde 10 dakika olsa bile zaman ayirmaya bakin. Ilerde iliskiniz zaten normale döner. Kendinizi fazla sıkmayın. Saglikla büyütün bebeklerinizi

Bazisina göre 3 cocuk çok. Bizim yakin akrabalarin birinde 3 cocuk var mesela o kişiden bahsederken hep "cok cocuklu vardi ya hani ya da 3 cocuklu" diye bahsederiz adi aklimiza gelmeyince. Ortamlarda adı 3 cocuklu 😂
Cunku kimsede o kadar cocuk yok co cocuklu diyince herkesin aklina o geliyor. 😬

Bu arada konu sahibi 3 cocukla tavşan olamamak normal eve dadi, yardimci vs almiyorsaniz.
2den sonrasi akillara zarar 😁

Hanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Ay maşallah ne güzel eşiniz yardım ediyormuş beceremeyenlerde var
3 çocuk gerçekten zor herşeye sil baştan başlamak iyi cesaret
Evde çocuk çok olunca işte çok olur haliyle işleri salıp çocuklarında yorulmasını sağlayıp birşeyler yapabilirsiniz
Onun dışında zor gibi

X