Bizde macuna pek gerek kalmıyor birbirimizi bulamıyoruz evin içi çok kalabalıkDavşan mı gibiydiniz? En sevdiğim hayvan Macun falan yiyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde macuna pek gerek kalmıyor birbirimizi bulamıyoruz evin içi çok kalabalıkDavşan mı gibiydiniz? En sevdiğim hayvan Macun falan yiyin
4 değil 3 ikisi daha bebekayy dört çocukla insan kafayı yerrrr
en alt katta bir komşum var tam 10 çocuğu var valla.torunlarla düşün sen nüfusuuuayy dört çocukla insan kafayı yerrrr
pardon ben 4 sandımm4 değil 3 ikisi daha bebek
ayy onların derdi tasası bitmez ya iki en en fazla üç iyien alt katta bir komşum var tam 10 çocuğu var valla.torunlarla düşün sen nüfusuuu
BEnce zaman tanıyın.Hanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
8 tane de düşmüş ya da ölmüşşş desemm pekii?ayy onların derdi tasası bitmez ya iki en en fazla üç iyi
Esim bana çok yardımcı olur yemekleri ben yaparım o evi toplar siler süpürür ben çöpleri toplarım o çamaşır serer toplar ben toz alırsam o bulaşıkları toplar yani her şeyi paylaşıyoruz yatak hariçTövbesteyşın.
3 çocugum olsa kocamla seks en son aklıma gelecek şey olurdu belkide herşeye yetişmekten.
Takdir ettim, bedeniniz, ruhunuz, libidonuz ne güzel diri ve heyecanlı
Zamanla düzelir.
Bebeler ufak kolay degil.
Konu sahibesi şaka bir yana konunuzu okurken parmak hesabı yapayım dedim en az 5 çocuk cıkardım o an ajkdhafbhavaf
maşallah asıl tavşan onlarmış8 tane de düşmüş ya da ölmüşşş desemm pekii?
Ama bacımsu kolay degil.Esim bana çok yardımcı olur yemekleri ben yaparım o evi toplar siler süpürür ben çöpleri toplarım o çamaşır serer toplar ben toz alırsam o bulaşıkları toplar yani her şeyi paylaşıyoruz yatak hariç
ilk önce helal olsun maşallah size Rabbim vermiş yokluğunu göstermemiş sağlıklı evlatlarınız olmuş inşallah vatana millete ailesine de hayırlı evlat olur . isteksizlik değildir bence yorgunluktur benim çocuğum yok ama yorgun olunca veresim gelmiyor yani yapasım gelmiyor yatağa yatıyorum hop uyumuşum anında bence çocuklarınızı büyütün biraz daha anlayışlı kocanız varsa cinselliği çok şey yapmayın bence biraz çocuklar kendine gelsin büyük çcocuklarınız bakar ilgilenir yine siz kocanızla eski günlere dönersiniz.Hanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Ahahaha yaaa çok tatlısınız teşekkürlerAma bacımsu kolay degil.
2 si de bebek.
Çok normal böyle olması.
Çeşme degil adamceyiz, yoruluyor.
Eskiden bülbülmüş şimdi yolunmuş horoza dönmüş adam.
Az bebeler büyüsün hele bi :)
bebişleri güle güle büyütün ama yapmayın başka çocuk.valla maddi manevi çok zor bakmasıı.şimdi evdeler de farkında değilsiniz
ilk önce helal olsun maşallah size Rabbim vermiş yokluğunu göstermemiş sağlıklı evlatlarınız olmuş inşallah vatana millete ailesine de hayırlı evlat olur . isteksizlik değildir bence yorgunluktur benim çocuğum yok ama yorgun olunca veresim gelmiyor yani yapasım gelmiyor yatağa yatıyorum hop uyumuşum anında bence çocuklarınızı büyütün biraz daha anlayışlı kocanız varsa cinselliği çok şey yapmayın bence biraz çocuklar kendine gelsin büyük çcocuklarınız bakar ilgilenir yine siz kocanızla eski günlere dönersiniz.
Ceycey 3 çocugum olsa beni deliler hastanesine yatırırlardı ha.bebişleri güle güle büyütün ama yapmayın başka çocuk.valla maddi manevi çok zor bakmasıı.şimdi evdeler de farkında değilsiniz
Yok zaten 3. Arkadaş yanlışlıkla olunca başka bir yanlışlığa mahal vermemek için tüpleri bağlattimbebişleri güle güle büyütün ama yapmayın başka çocuk.valla maddi manevi çok zor bakmasıı.şimdi evdeler de farkında değilsiniz
Şükür nazYok zaten 3. Arkadaş yanlışlıkla olunca başka bir yanlışlığa mahal vermemek için tüpleri bağlattim