Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Seks yapmaktan çocuklarına bakamamış yani o insanlar

Kadınlar kulübünde bile kadının cinsel hayatının sekteye uğramasından yaptığı şikayet linçleniyorsa bu ülkede cinsellik tabu olmaktan asla çıkamaz. Yazık vallahi.

Ah ben bunu nasıl düşünemedim evet haklısın evime yabancı bir bakıcı bulmalıyım hemde yatılı en düşük ücret 8 binden başlıyor para derdimiz yok dedik alnımızda enayi yazıyor demedik

Ah ben bunu nasıl düşünemedim evet haklısın evime yabancı bir bakıcı bulmalıyım hemde yatılı en düşük ücret 8 binden başlıyor para derdimiz yok dedik alnımızda enayi yazıyor demedik
Tek çocukla enerjisi olmayan yeteneksiz, maddi geliri iyi olup yardımcı alan kadın enayi. Ne güzelmiş ya hayata bakışınız

Hem çatır çatır seviseyim hem param gitmesin hem çocuklar büyüsün iyiymis sizinki de yani. Ne diyeyim belinize kuvvet başka yorum yapmayacağım.

Sabotajcılar 20 sayfa kadar geç kalmıştı zaten hoş gelmişler
Ben bu siteyi yıllardır biliyorum üyelik almıştım ama aktif olarak hiç kullanmamistim Google a bisey sorunca en başta çıkıyor hep zannediyordum ki burada kadınlar birbirlerinin dertlerini dinliyor varsa çözüyor yoksa destek oluyor ne bileyim instagramda Twitter da olduğu gibi insanları linç etmiyorlar sanıyordum hani adi üzerinde ya kadınlar kulübü diye seks üzerinden de linç edildiğime inanamıyorum şaka gibi yani öyle yorumlar varki sanki tek derdim sevişmek haftada 1 gün yapamiyorum diye derde düşmüşüm burda bir kez daha anladım ki hiç birimizin sorunu kişisel değil toplumsal toplumun bize dayattığı hiç bir şeyi yikamiyoruz aykırı olan hiç kimse hiç bir ortamda sevilmiyor istenmiyor ve ülke olarak bu sorunları asla cozemeyecez anlaşıldı

Kuru ekmek makarna neyinize yetmiyor da 20 bini çar çur ediyorsunuz(?)

Şaka bir yana, sözüm meclisten de dışarı, maalesef çoğu insan gırtlağına iki lokma sokmayı çocuk büyütmek sanıyor.

Maalesef canım, konusuna göre değişen linç ekiplerimiz ve cımbız ustalarımız mevcut, sen çok iyi savuşturdun çoğunu, bundan sonra bu tarz bir konu açacağın zaman cinsellik forumunda aç, oraya daha az uğruyorlar.

Şimdi size Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisinden tutun da sağlıklı bir evlilik için iyi bir cinsel hayatın olması gerektiğine kadar anlatırdım da değmez. Anlamazsınız çünkü.

Şimdi size Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisinden tutun da sağlıklı bir evlilik için iyi bir cinsel hayatın olması gerektiğine kadar anlatırdım da değmez. Anlamazsınız çünkü.
konu sahibine cinsel hayatın sıklığı konusunda linç gelmedi ki benden öyle değil en azından.elbette ki ihtiyaç isteyecek.ama kendisi yufkacıya kaçan 2 eltiye kadar yazdı.neymiş kadınlar az ilişki yaşarsa doyurulmazsa evden kaçarlarmış esra erol a düşerlermiş.biz kadınlar bu kadar mı basitiz aciziz?tek vasfımız bu mu diye kızdımm.konuyu saptıran gene konu sahibi kusura bakmasınn.

Benim sözüm size değildi. Konu sahibinin cinselliğe olan düşkünlüğünden yola çıkılarak anneliğine laf edilmesi hoş olmamış. Sizin aranızdaki muhabbeti ve evveliyatını bilmiyorum

Benim sözüm size değildi. Konu sahibinin cinselliğe olan düşkünlüğünden yola çıkılarak anneliğine laf edilmesi hoş olmamış. Sizin aranızdaki muhabbeti ve evveliyatını bilmiyorum
bir buna tepki verdim bir de 4 5 çocuğum olsaydı dedi ona.sadece maddi değil menevi olarak da yetemez 1 anne.saldım çayıra mevlam kayıra devirleri bitti.bizi sokağa salarlardı akşama kadar oynardık elimize de bir ekmek verirlerdi üstüne bir şey sürülmüş tmm.şimdi ilgilenilmeyen çocukların okul başarısı bile bambaşka maalesef.yoksa cinselliğini elbette yaşasınn doya doya.

Gerçekten mi çok sevinirim cahil tarafıma geldiyse demek ki düşünememişim. Gayet sağlıklı bir evliligim var bu arada odak noktası cinsellik olmayan, farklı paylaşımlarda bulunabildigimiz.
Benim ayrıca kimsenin cinselligiyle de derdim yok.Kendi gibi sevisgen olmayan canlıları kınayan konu sahibinin üslubuna atıfta bulundum desem siz de bunu anlamazsınız şimdi

Ben cinsel hayatları kötü diye kaçtılar demedim genelleme olarak söyledim kadınların çoğu bu yüzden kaçıyor yada eşini aldatıyor sadece bunu söyleyemiyorlar hiç kimse ve söylendiği zaman sapık muamelesi görüyor işte benim gibi ki birebir yaşadığım olaylar var ailemde kadınların hepsi bu konuda susuyor cinsel isteksizlik karsilanamayan arzu kadına gereken değeri ve sevgiyi yatakta veremeyen adam birazcık bir başkasından güzel soz ilgi duyduğu an o tarafa yöneliyor bunu ben söylemiyorum istatistik kurumları söylüyor araştırmalar söylüyor bu söylediklerim kadinlarj mutlu eden şeyler inkar eden yalan soyler zaten örnek verdiğim o iki elti de acizdir seks hayatları olmadığı için kaçtılar demedim zaten geneli böyle dedim ki doğru olduğunu da biliyorum siz bana seks bağımlısı deyin ne biliyim 3 çocukla cinsel hayatın dan bahsediyor deyin deyin de deyin yani ha illa cinsel hayatla yürütülen evlilikler de var demiyorum seks hayatını küçümsemeyin tü kaka demeyin kendinize değer verin mutlu hissedjn mutlu anneler ancak mutlu evlatlar yetiştirirebilir diyorum ama dediklerimi kim anladı kim anlamadı onu bilemiyorum artık haydi selametle

burada her çeşit kadın var farklı yorumlara açık olmalısınız.herkes size katılmak zorunda değil haydi selametle falan sözü de hiç hoş değil.o kadınlar sex azlığından evden kaçmıyorlar ki .evde insanca muamele görmüyorlar hizmetçi yerine konuluyorlar hem fiziksel hem de psikolojik şiddet görüyorlar.sonra da netten bir adamla tanışınca onun güzel laflarını aşk sevgi sanıyorlar ama yanıldıkalrını 2 ayda anlıyorlar maalesef.erkekler de sadece cinsellikte mutsuz olduğundan evden gitmiyor ya da başka kadına yönelmiyor.ne dört dörtlük kadınlar aldatılıyorlar .adamın karekteri zayıfsa kalbi bozuksa bağlasan durmaz zaten durmasın da.yani ne sizin dediğiniz tam doğru ne de benim.ilişkilerde tek doğru olmaz.herkesin evlilik sevgililik dinamiği farklıdır.bu siteye üye olduysanız konu da açtıysanız saygı çerçevesinde her türlü fikrin yazılmasını kabulleneceksiniz kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…