Kimseyi sevismiyor diye kinamadim hanımefendi siz öyle anladıysananiz bisey diyememGerçekten mi çok sevinirim cahil tarafıma geldiyse demek ki düşünememişim. Gayet sağlıklı bir evliligim var bu arada odak noktası cinsellik olmayan, farklı paylaşımlarda bulunabildigimiz.
Benim ayrıca kimsenin cinselligiyle de derdim yok.Kendi gibi sevisgen olmayan canlıları kınayan konu sahibinin üslubuna atıfta bulundum desem siz de bunu anlamazsınız şimdi
Herkese saygı çerçevesinde cevap verdim cizgimi hiç bozmadım anneligime laf edildi maddi durumum hakkında yalan soyledigime dair ithamlarda bile bulunuldu hiç birine kötü bir söz söylemedim çocuklarımın sadece karnini doturdugumu onlara yeterli sosyal olanak saglayamadigjmj bile ima ettiler cevap vermedim bence sizin o kelimeye alinmanjz biraz abartı olduburada her çeşit kadın var farklı yorumlara açık olmalısınız.herkes size katılmak zorunda değil haydi selametle falan sözü de hiç hoş değil.o kadınlar sex azlığından evden kaçmıyorlar ki .evde insanca muamele görmüyorlar hizmetçi yerine konuluyorlar hem fiziksel hem de psikolojik şiddet görüyorlar.sonra da netten bir adamla tanışınca onun güzel laflarını aşk sevgi sanıyorlar ama yanıldıkalrını 2 ayda anlıyorlar maalesef.erkekler de sadece cinsellikte mutsuz olduğundan evden gitmiyor ya da başka kadına yönelmiyor.ne dört dörtlük kadınlar aldatılıyorlar .adamın karekteri zayıfsa kalbi bozuksa bağlasan durmaz zaten durmasın da.yani ne sizin dediğiniz tam doğru ne de benim.ilişkilerde tek doğru olmaz.herkesin evlilik sevgililik dinamiği farklıdır.bu siteye üye olduysanız konu da açtıysanız saygı çerçevesinde her türlü fikrin yazılmasını kabulleneceksiniz kusura bakmayın
tartışacak birbirimizi kıracak bir konu bile değil bu.hepimiz kadınız hepimiz hassasız.siz istemeyerek kırdıysam özür de dilerim sorun değil.Herkese saygı çerçevesinde cevap verdim cizgimi hiç bozmadım anneligime laf edildi maddi durumum hakkında yalan soyledigime dair ithamlarda bile bulunuldu hiç birine kötü bir söz söylemedim çocuklarımın sadece karnini doturdugumu onlara yeterli sosyal olanak saglayamadigjmj bile ima ettiler cevap vermedim bence sizin o kelimeye alinmanjz biraz abartı oldu
Konunun başından beri hiç kimseyi kırmamak için elimden geleni yaptım hayatım boyunca da böyle şeylere hep dikkat ettim çünkü bu dünyanın hesap günü var belki öte tarafta bu insanla karşılaşsam bana hakkını helal etmez diye korkarım ben elbette sizi de kırmak istemedim kırdıysam da hakkınızı helal edin dediğiniz gibi hepimiz kadınız hepimiz hassas insanlarıztartışacak birbirimizi kıracak bir konu bile değil bu.hepimiz kadınız hepimiz hassasız.siz istemeyerek kırdıysam özür de dilerim sorun değil.
Vallahi 3 cocuklu hayat çok zormuş ya yaşıyoruz bakalim inşallah düzelecekSizin bitmeyecek de kimin bitsin
Kabul edelim ki zor 3 çocuk
Zaman içinde anca oturur
ateşiniz sönmesin yeter ki ☺
yok rica ederimmm.aslında sizin şahsınıza değil sorumsuzca çocuk yapan kadınlara kızgınım ben.okulda görüyorum haberleri yok çocuklarının psikolojisinin bozuk olduğundan ya da ders başarısızlıklarından.hele o kaçan kadınlara ne denir ki.kaçtıkları evdekinden bin beter.umarım sorununuz çözülür.sevgilerKonunun başından beri hiç kimseyi kırmamak için elimden geleni yaptım hayatım boyunca da böyle şeylere hep dikkat ettim çünkü bu dünyanın hesap günü var belki öte tarafta bu insanla karşılaşsam bana hakkını helal etmez diye korkarım ben elbette sizi de kırmak istemedim kırdıysam da hakkınızı helal edin dediğiniz gibi hepimiz kadınız hepimiz hassas insanlarız
Düzelir düzelirVallahi 3 cocuklu hayat çok zormuş ya yaşıyoruz bakalim inşallah düzelecek
Ahhahahah bayıldımGenel hatlariyla okudum
1- konu sahibi sevisgen oldugu icin kiskanilmis
2- fakirler cok cocuk yapamaz yapmasin biktik gibi bi anlayis var sanki issiz kaldik filan deyince burdan Linc gelmis , fakirsen 3 cocuk yapma diye
3-herkes gereksiz yukselmis
4-bence herkes tavsan gibiyiz lafina gicik olmus
Benim yorumum: hayirlisi olsun.
Öncelikle 2 sene öncesine kadar bu kadar cocugum yoktu büyük kizimiza bir kardeş olsun dedik ama bir anlık dikkatsizlik sonucu 3.cocugumuz oluverdi allahin takdiri diyelim o konuya 2.bebegimiz ilk cocugumuzdan 7 yıl sonra doğdu yani biz dedik ki kızımız büyüdü okula gidiyor artık bir kardeşi olsun istedik başımıza bunlar geldi işte ve korunuyoruz merak etmeyin artık cocugumuz olmaz çünkü tüpleri baglattimSize güzel geliyor sevişmek ve cocuk yapmak için ama çocuklarınız için değilkimse inkar etmesin asla az çocuklu ailedeki ilgi alaka çok cocuklu ailede yok.Gün 24 saat istediğini yap yetemezsin çocuklara. Lütfen çocuklarınızı düşünün korunun. Bunu cok cocuklu ailede büyüyen biri olarak söylüyorum. Çok kızıyorum aileme yüzlerine de söyledim, onlar da pişman oldular. Çocuklar sevimli küçük kalmıyorlar her birinin ayrı derdi oluyor
Benim yazmadığım cümleyi siz yazmışsınız. Elinize sağlık. Dünyada herkes tek tip olmak zorunda bazılarına göre.Şimdi size Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisinden tutun da sağlıklı bir evlilik için iyi bir cinsel hayatın olması gerektiğine kadar anlatırdım da değmez. Anlamazsınız çünkü.
Ya orada genel, biraz da eğlence amaçlı bir örnek vermişti konu sahibi cımbızlandı. Kabul edelim şimdi bu yüzden boşanan ya da aldatan hem erkek hem de kadın mevcut. Neden olmasın ki ilkel benliğin ihtiyaç önceliği herkeste aynı değil. Kiminde açlık kiminde barınma kiminde libido, baskın ihtiyaç giderilmezse insanlıktan çıkanı bile var. Oruçlu yani aç olduğu için karısının kafasına sıcak tava fırlatan hayvan tanıyorum ben, bunun libido versiyonu da pekala mevcut. Ki onu da duydum, hayor dedi diye gece vakti karısını sokağa atanı var. Tabi kadınlarda örnekleri bu kadar görünür veremiyoruz çünkü toplumsal baskı varkonu sahibine cinsel hayatın sıklığı konusunda linç gelmedi ki benden öyle değil en azından.elbette ki ihtiyaç isteyecek.ama kendisi yufkacıya kaçan 2 eltiye kadar yazdı.neymiş kadınlar az ilişki yaşarsa doyurulmazsa evden kaçarlarmış esra erol a düşerlermiş.biz kadınlar bu kadar mı basitiz aciziz?tek vasfımız bu mu diye kızdımm.konuyu saptıran gene konu sahibi kusura bakmasınn.
Olmaması sizin için daha iyi sanki ama yinede siz bilirsiniz tabii.Hanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Benim libido diplerde olduğu için değişik geldi derdinizHanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Ah ya bu çok iyiymiş randevu çok tatlıOoo biz eşimle artık randevulasiyoruz.bak şu gün birliktelik olsun diye.mesela o gün bugündü ama küçük bebegimi ancak uyuttum.Buyuk kızım erken uyudu.Şuanda eşim uyudu tüm günün yorgunluğu.
yarına Allah kerim.Yanliz değilsiniz yani.
ama ben hep bu zamanların süreç olduğunu düşünüyorum
Size güzel geliyor sevişmek ve cocuk yapmak için ama çocuklarınız için değilkimse inkar etmesin asla az çocuklu ailedeki ilgi alaka çok cocuklu ailede yok.Gün 24 saat istediğini yap yetemezsin çocuklara. Lütfen çocuklarınızı düşünün korunun. Bunu cok cocuklu ailede büyüyen biri olarak söylüyorum. Çok kızıyorum aileme yüzlerine de söyledim, onlar da pişman oldular. Çocuklar sevimli küçük kalmıyorlar her birinin ayrı derdi oluyor
Benimde bahsettiğim konu genel olarak bu toplumsal baskı kendi aile içimde meydana geldi dayım ve yengem hatta ve hatta bu yüzden yengem evi terk etti 2 yıl gelmedi sorunun kaynağı ortaya çıkınca elbette kimse tarafından hoş karşılanmadi özellikle benim annem tarafından ki kendisinin 3 çocuğu var kadin adam yatağa gelmiyor diyor ben kendimi kadin değil evde yemek yapan hizmetçi gibi hissediyorum diyor ve buna inanılmaz büyük tepkiler verildi kendisini evlendikten sonra anladım hatta evlendikten 5 yıl sonra falan anlayabildim ki benim evliligim üzerinde de ciddi bir mobing vardı ailem tarafından beni adamın yanına gondermemek için türlü çeşitli oyunlar yapıyorlardı sonradan kafa çalıştı tabi bu duruma ve eşimle sürekli tartışıyorduk ben mevzuya uyanınca evliliğimizde seks hayatımız da muthisko oldu bi anda bende haliyle bu durum bozulsun istemiyorumBenim yazmadığım cümleyi siz yazmışsınız. Elinize sağlık. Dünyada herkes tek tip olmak zorunda bazılarına göre.
Ya orada genel, biraz da eğlence amaçlı bir örnek vermişti konu sahibi cımbızlandı. Kabul edelim şimdi bu yüzden boşanan ya da aldatan hem erkek hem de kadın mevcut. Neden olmasın ki ilkel benliğin ihtiyaç önceliği herkeste aynı değil. Kiminde açlık kiminde barınma kiminde libido, baskın ihtiyaç giderilmezse insanlıktan çıkanı bile var. Oruçlu yani aç olduğu için karısının kafasına sıcak tava fırlatan hayvan tanıyorum ben, bunun libido versiyonu da pekala mevcut. Ki onu da duydum, hayor dedi diye gece vakti karısını sokağa atanı var. Tabi kadınlarda örnekleri bu kadar görünür veremiyoruz çünkü toplumsal baskı var
O nasıl mobbin öyle ya, ne garip şeyler varBenimde bahsettiğim konu genel olarak bu toplumsal baskı kendi aile içimde meydana geldi dayım ve yengem hatta ve hatta bu yüzden yengem evi terk etti 2 yıl gelmedi sorunun kaynağı ortaya çıkınca elbette kimse tarafından hoş karşılanmadi özellikle benim annem tarafından ki kendisinin 3 çocuğu var kadin adam yatağa gelmiyor diyor ben kendimi kadin değil evde yemek yapan hizmetçi gibi hissediyorum diyor ve buna inanılmaz büyük tepkiler verildi kendisini evlendikten sonra anladım hatta evlendikten 5 yıl sonra falan anlayabildim ki benim evliligim üzerinde de ciddi bir mobing vardı ailem tarafından beni adamın yanına gondermemek için türlü çeşitli oyunlar yapıyorlardı sonradan kafa çalıştı tabi bu duruma ve eşimle sürekli tartışıyorduk ben mevzuya uyanınca evliliğimizde seks hayatımız da muthisko oldu bi anda bende haliyle bu durum bozulsun istemiyorum