O kadar ev işine yorgunluğa beyin yorgunluğuna mu öter elbet duzelirsiniz kafaniz rahatlayinca sıkmayın canınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar ev işine yorgunluğa beyin yorgunluğuna mu öter elbet duzelirsiniz kafaniz rahatlayinca sıkmayın canınızı
Açıkcası sekse olan düşkünlüğüne istinaden araya sıkıştırılmış bir laf olarak düşünüdüm gerçekten öyle mi düşünüyor bilmiyorum.Ne farkeder ki kimin kaçtığı evliliğini sevismezsek kaçarız mantığı ile yürütüp üç çocuk yapmak benim için tartışılacak bir konu değil maalesef.
Niye kadınlar cinsellik isteyemiyorBiraz çocuklarınızla ilgilenmeyi deneyin bence enerjinizi onlara harcayın zira üç çocuğa hakkıyla baksaydıniz aklınıza bu kadar cinsellik düşmezdi.
Ayrıca cinselligi bu kadar odak noktanız yapmayın yani çok sevişmezseniz başkasına kaçacak bir kocadan üç çocuk yapmak da ne bileyim fazla ütopik geldi.kocaniza başka vasıflarınız olduğunu da gösterin gitmez bir yere merak etmeyin.
Herkes kendine göre haklı bu konuda elbette bu zamanda cocuk bakmak daha doğrusu bir insan yetiştirmek zorluklarla dolu benim inancım o ki rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez yeteneksiz demem doğru olmamış evet o konuda katılıyorum sanaNaz çocuk bakmak sadece maddiyat işi değil.
işyerimize nice zengin suriyeli işçi olarak çalışmaya geldi.
Kiminin 6 çocugu vardı, kiminin 4-5
Onca zenginlik bir gecede tarumar olmuş.
Psikolojik olarak hem kendileri, hem bebeleri yıprandı.
Yani bakacak durumunuz elbette vardır ama 4-5 deyince gözlerim bir açılmadı değil.
Psikolojik olarak yıpranır insan.
Dünyaya geliş amaçlarımız anne-baba olmak değil sadece.
Yetebilmek.
Ben yeterim diyene inanmıyorum çünkü bu devirde imkansız.
Eskiden de imkansızdı ama saldım çayıra mevlam kayıra bir de mahalle kültürü denilen bir şey vardı.
Sabah sokaga çıkar akşam eve girerdik.
Tek çocuğu olanlar bana kızmasın onların yeteneksizliği demişsin ama bu bir yetenek değil.
Anlıyorum libidon yüksek, gayette normal.
Bebelerin ufak hatta büyüyünce düzelir de dedik.
Lakin bu bizim yeteneksizliğimiz değil, hayat şartları + yorgunluk.
En azından benimki öyle.
Kocam elimden kaçacak diye cinsellige duskun değilim siz konuyu çok yanlış anlamışsınız ben eşimi özlediğimden bahsettim genel olarak ona vakit ayiramamaktan çocuklarla ilgilenmekten yani 3 cocugumuz var diye sene de bir kere mi sevişelim çocuklarımız komple hayatımızı işgal mi etsin bu mudur insanlığımızdan mi çıkalım hiç seks yapmayıp da derdimiz sadece yemek temizlik oyun mu olsun ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadımBiraz çocuklarınızla ilgilenmeyi deneyin bence enerjinizi onlara harcayın zira üç çocuğa hakkıyla baksaydıniz aklınıza bu kadar cinsellik düşmezdi.
Ayrıca cinselligi bu kadar odak noktanız yapmayın yani çok sevişmezseniz başkasına kaçacak bir kocadan üç çocuk yapmak da ne bileyim fazla ütopik geldi.kocaniza başka vasıflarınız olduğunu da gösterin gitmez bir yere merak etmeyin.
Bizim ülkemizde cinsellik deyince akla sadece sapik fikirler geliyor zannımca bilemiyorum yani ben kendi aile ve arkadaş ortamında anlatamadığım derdimi belki bir yolunu bulurum diye burda konuşmak istedim ama burda da kafalar aynı yani ben bunun genel bir psikolojik sorun olduğunu düşünüyorum artık cinsellige düşkün musun ooooo sen sapıksin o zamanBu da agır olmuş ama.
Neden hakkıyla bakmasın ki çocuklarına.
Cinsellik istemesi en dogal hakkı.
Seviyordur ne var bunda ?
İşsiz kaldığı dönemde tek cocugumuz vardı ikinciye hamileydim ayrıca eşimin tek çocuk olduğunu belirttim yani ailesi varlıklı insanlar sonuçta tek cocuklari eşim ne varsa onun yaniBeni de tırmaladı ama açıkçası ne diyim kendi tercihleri o yönde diye düşündüm.
İşsiz kaldıgı dönem olmuş nasıl geçindiler açıkcası bilmiyorum.
ne konuda yardim edelimHanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Sonunda biri derdimi anlamışNiye kadınlar cinsellik isteyemiyor
erkek istese adam haklı elinde tut derdik dimi toplumca
anne olunca kadın olmayı unutmak mı lazım
Kocamin kacacagini dusunseydim 2.cocugumu 8 sene sonra yapmazdım diye düşünüyorum ayrıca 3 çocuğu olan herkesi bu şekilde yaftalamaniz hiç doğru değilNe farkeder ki kimin kaçtığı evliliğini sevismezsek kaçarız mantığı ile yürütüp üç çocuk yapmak benim için tartışılacak bir konu değil maalesef.
Bizim eve de 20 civarında geliyor. Kiramız yok. Ufak şehirde yaşıyoruz genel anlamda ucuz da bir şehir. Toplu taşıma masrafımız yok şehir merkezindeyiz. Benzin masrafımız da az sayılabilir.aynen konu sex e düşkünlüğü değil bu gayet doğal.ama ben 4 5 çocuk da isterdim diyor maddiyatımız iyi diyor bana da inandırıcı gelmedi.kadın çalışmıyor adam 23 lerinde evlenmiş ne zaman kariyer yaptı ya da ticarette ilerledi de zengin oldu?5 kişiye 10.000 geliri falan refah sanıyorsa zaten yanılıyor.benim evime 20 bine yakın para giriyor çocuğumu koleje bile gönderemiyorum anca yetiyor geçinmeye borç ödemeye vs.sonu ne olacak iyi okul kazanabilecek mi iş bulabilecek mi diye kara kara düşünüyorum 11 yaşındaki çocuğa bile.sadece okula gidip gelme masrafı bile ayda 700 tl yahuu devlet okulunda.hayatı pek bir toz pembe görüyor konu sahibi.
Konu gerçekten bambaşka yerlere gitmiş bizim milletimizde bu bir huy olmuş artık bir mevzuya girince herkes öküz altında buzağı arar olmuş neyse iyi niyetle yazanlara teşekkür ediyorum yazılanlara cevap vermicem artıkher konuda bir şeye kıskanıyorsunuz yazıyorlar benim de içimden geldi
sevişemediğiniz için kıskanıyorsunuz konu sahibiniiii
istediğin şey ve endişelenmen çok normal benceKonu gerçekten bambaşka yerlere gitmiş bizim milletimizde bu bir huy olmuş artık bir mevzuya girince herkes öküz altında buzağı arar olmuş neyse iyi niyetle yazanlara teşekkür ediyorum yazılanlara cevap vermicem artık
Bu bahsettiğiniz paralar bizim için dert değil hele para hiç bir zaman derdimiz olmadı farkettiysenjz maddiyatla ilgili hiç bisey yazmadım sadece eşimin bir süre işsiz kaldığını söyledim bu kadar yani keşke onuda yazmasaydım pişman oldumBizim eve de 20 civarında geliyor. Kiramız yok. Ufak şehirde yaşıyoruz genel anlamda ucuz da bir şehir. Toplu taşıma masrafımız yok şehir merkezindeyiz. Benzin masrafımız da az sayılabilir.
Çocuğu koleje verdik, taksitleri başladı. Daha Ağustosta servis, kırtasiye, üniforma masrafları var. Kenara nereye gittiğimiz belli değil para atalım diyoruz çok zorlanıyoruz.
Hele çocuk büyüdükçe iyi gelirden kasıt neyse az kalıyor. Bu ay oğlumu matematik etkinliğine yazdırdım aylık 250, geçen bir müzede etkinlik vardı 50. Yarın tiyatroya gideceğiz 200. Geçen ay iki kere sinema dedi 150. Daha eşim yoğun olduğu için iki kişi gidiyoruz. Üç çocuk olsa bir sinema 500. Dışarda hamburger yiyoruz bir çocuğa alıp kendimize ortaya pizza söylüyoruz ona rağmen 200 ödüyoruz. Ayda iki kere gitsen 3 çocukla 1000 lira sırf canları çekti diye gidilen hamburger sinema parası.
Ama bende öyleyim gerçekten ben 30 esim 33 1 tane oglan var bide köpeğimiz evin işi gücü oglanin bakimi kopegin bakimi yemek bulasik derken aksama kadar zaten benim pilim bitiyor eşimde agir işte çalışıyor sabah 7 aksam 7 eve geliyor ayakta zor duruyor bi hafta sonu neredeyse haftada 2 oda zoru zoruna yorgunluktan sizin bide cocuk sayınız fazla benim iki katim yoruluyosunuzdur gayet normal bence hiç üzülmeyin boşu boşuna kafaniz rahat olunca denersiniz çocuklar uyuyunca denersiniz ama bi yerden başlarsınız bunda uzulcek birsey yokki
benim evim de kira ayrıca benzin çok tutuyor büyük şehirde eşimle toplam 2000 tl ye yakın ödüyoruz kira da 2000 aidatla 2300 mutfak 4000 deterjan vs ile.dışardan yemek yemek aynen ayda 1500 en az.kıyafet sağlık evde bozulan eksik gedik derken bitiveriyor para.o eskidenmiş birbirlerinin kıyafetleriyle büyüyüp okuyan çocuklar.okumak ciddi bir para artık.biz sadece üniversite için 1 yıl dershaneye giderdik.şimdi herşeyin kursu dersanesi özel dersi vs var.bir spor ayakkabı en az 500 tl gel de çok çocuk yapp.evler milyondan arabalar 300 den başlar oldu binilebilecek.eşin sex olmazsa evden kaçma ihtimali en son sırada gelmeli valla insanlarda.zaten hangi parayla kaçacaklar ayoll?Bizim eve de 20 civarında geliyor. Kiramız yok. Ufak şehirde yaşıyoruz genel anlamda ucuz da bir şehir. Toplu taşıma masrafımız yok şehir merkezindeyiz. Benzin masrafımız da az sayılabilir.
Çocuğu koleje verdik, taksitleri başladı. Daha Ağustosta servis, kırtasiye, üniforma masrafları var. Kenara nereye gittiğimiz belli değil para atalım diyoruz çok zorlanıyoruz.
Hele çocuk büyüdükçe iyi gelirden kasıt neyse az kalıyor. Bu ay oğlumu matematik etkinliğine yazdırdım aylık 250, geçen bir müzede etkinlik vardı 50. Yarın tiyatroya gideceğiz 200. Geçen ay iki kere sinema dedi 150. Daha eşim yoğun olduğu için iki kişi gidiyoruz. Üç çocuk olsa bir sinema 500. Dışarda hamburger yiyoruz bir çocuğa alıp kendimize ortaya pizza söylüyoruz ona rağmen 200 ödüyoruz. Ayda iki kere gitsen 3 çocukla 1000 lira sırf canları çekti diye gidilen hamburger sinema parası.
E o kadar dert değilse yatılı bakıcı alın o zaman bu dertlerin hiç biri olmaz. Yani dediğiniz kadar maddi kaygısı olmayan her kadın dışardan destek alır. Kocam temizlik yapar ben yemek yaparım demez. Bahsettiğiniz zenginlikteki kişiler vardiyalı çalışmaz evde temizlik hiç yapmaz. Zengin ama evde temizlik yapan biri ben hiç duymadım zira. Dışardan firma getirir, yatılı bakıcısı yoksa gündelik bilemedim iki güne bir gelen yardımcısı olur zaten. O zaman enerjiniz de kalır hem sekseBu bahsettiğiniz paralar bizim için dert değil hele para hiç bir zaman derdimiz olmadı farkettiysenjz maddiyatla ilgili hiç bisey yazmadım sadece eşimin bir süre işsiz kaldığını söyledim bu kadar yani keşke onuda yazmasaydım pişman oldum
Ne alakası var, sekse ihtiyaç duyan kadından anne olamaz mı yani. Belki o sevişince dinleniyor, mutluluk hormonuna ihtiyacı var. Çocukları avazı çıktığı kadar bağırırken ya da açlıktan ölürken sevişmiyordur siz merak etmeyin. Anne olunca sevişmek haram falan mı oluyor. Ayrıca konu sahibi kocası kaçar korkusundan açmamış konuyu, hiç öyle bir şey yazmamış.Biraz çocuklarınızla ilgilenmeyi deneyin bence enerjinizi onlara harcayın zira üç çocuğa hakkıyla baksaydıniz aklınıza bu kadar cinsellik düşmezdi.