- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.307
Evet zaten doğursa o çocuk nasıl sağlıklı bir şekil de büyürdü ki?Neyse ki öyle oluyor. Yazdıklarını gerçekten yaşıyorsa hamile kalamaması şans kendisi için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zaten doğursa o çocuk nasıl sağlıklı bir şekil de büyürdü ki?Neyse ki öyle oluyor. Yazdıklarını gerçekten yaşıyorsa hamile kalamaması şans kendisi için.
Tecavüze bile iç geçiren Ferhans için sorun olacağını sanmıyorum birinin musallat olmasının. Yazdıkları gerçekse karşımızda normal bir insan yok ki, endişeleri de o yönde olsun.İnsan zevkine kürtaj olur mu ya çok mantıksız. Evlenmek, ciddi ilişki istenen konularda hep var zaten şuan bulunduğu yerde yüzüne bakanlar seks için bakıyor çok yazık gerçekten. Hele hastane dedikodusu öyle bir oluyor ki bine bin katılır, ister küçük ilçe hastanesi olsun ister kocaman şehir hastanesi. Bunca insan içinden manyak biri çıksa musallat olur diyede korkmuyor.
Ohaa tecavüze iç geçirmek mi. Karşımızda tam bir psikolojik vaka var o zaman. Ben ilk konularını falan bilmiyorum tabiTecavüze bile iç geçiren Ferhans için sorun olacağını sanmıyorum birinin musallat olmasının. Yazdıkları gerçekse karşımızda normal bir insan yok ki, endişeleri de o yönde olsun.
Beni ancak Ferhansin tüm konularına, yorumlarına hakim olanlar anlar.
Ferhans konusunda mantık aramayacaksın yoksa anlayamazsın.İnsan zevkine kürtaj olur mu ya çok mantıksız. Evlenmek, ciddi ilişki istenen konularda hep var zaten şuan bulunduğu yerde yüzüne bakanlar seks için bakıyor çok yazık gerçekten. Hele hastane dedikodusu öyle bir oluyor ki bine bin katılır, ister küçük ilçe hastanesi olsun ister kocaman şehir hastanesi. Bunca insan içinden manyak biri çıksa musallat olur diyede korkmuyor.
Bu kişi erkek üye yada trol olabilir o zaman seks bağımlısı olanların bile belirli bir sınırı varFerhans konusunda mantık aramayacaksın yoksa anlayamazsın.
Erkek değil; yönetim açıklama yapmıştı daha önce.Bu kişi erkek üye yada trol olabilir o zaman seks bağımlısı olanların bile belirli bir sınırı var
Erkek değil, yönetim onu onayladı. Trol olduğunu da sanmıyorum, yıllardır burda, bu kadar uzun süreli trol olmaz.Bu kişi erkek üye yada trol olabilir o zaman seks bağımlısı olanların bile belirli bir sınırı var
Ya isteksiz bir eş olursa?Bence evlen kör topal artık kim denk gelirse evlen. Bir miktar durulursun tek eşli olmaya çalışırken.
Şaka gibi gerçekten bu zamana kadar bu şekilde yaşayarak başına iş gelmemesi büyük şansErkek değil, yönetim onu onayladı. Trol olduğunu da sanmıyorum, yıllardır burda, bu kadar uzun süreli trol olmaz.
Hastanede sevişirken yakalanıp açığa alınmaması daha büyük şans.Şaka gibi gerçekten bu zamana kadar bu şekilde yaşayarak başına iş gelmemesi büyük şans
Helal olsun beybiVan'da 574 bin erkek varmış. Doğu taraflarında insanlar bol çocuk yapar, toplam 418 bin çocuk varmış, bunun yarısı erkek olsa 209 bin. 574-209 365 bin. E bunların belli bi yaş üstünü kabul etmiyosundur diye düşündüm, 49'dan üstünü almasan 170 bin de oradan elendi, kaldı 195bin. Günde 3-4 kişi, 2'si rutin 2'si yeni kişiler olsa haftada 14 hadi yuvarlayalım 15 kişi, ayda 60 kişi. Yaşın 30, 18'inde fafenke başlamış olsan 12 sene, 144 ay, 144x60'dan 9 hadi yuvarla 10 bin yeni kişi girmiş hayatına bu yaşına kadar
Yani daha 185 bin kişi var sıradan geçirilecek, daha var bunu dert etmene Ferhan.
Bende şimdi sana soracaktım gerçek mi diyeErkek değil, yönetim onu onayladı. Trol olduğunu da sanmıyorum, yıllardır burda, bu kadar uzun süreli trol olmaz.
çok güvenme benceişin garip tarafı millet 30 yıllık kocasıyla seks yapıp cinsel hastalık kapıyor.ben günde 3,4 kişi deviririm. Tertemizim.korunan yok.