- 5 Nisan 2023
- 3.453
- 10.284
Değilmiş, erkekte değilmiş yönetim onaylamışBu şahıs troll mü? Bazilari ciddi ciddi cevap yazmışlar öneride bulunmuşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değilmiş, erkekte değilmiş yönetim onaylamışBu şahıs troll mü? Bazilari ciddi ciddi cevap yazmışlar öneride bulunmuşlar.
Makul kaderine yok teselli2 gün yeni kişi bulamasam bu psikolojiye giriyordum çünkü o zamanlar.eee hergün yeni birini bulmak da mümkün değil tabi.daha sonradan isteklerimi daha makul seviyelere indirdim.
Sen öyle san. Gaziantep bile Van’dan büyük olmasına rağmen her alanda namı alıp yürüyen insanlar var. Herkes bir şekilde biliyor o tipleri. Evine günde 3-4 erkek girip çıkacak da hakkında konuşulmayacak. Böyle bir şey imkansız. Sadece sana yansıtmıyordur o takıldıkların. Belki huzursuz olursun falan, bedava seksi kaybetme riskini göze alamıyorlardır. Vazgeçemiyorsun bari parayla yap bu işi. Hiç değilse ek gelir olur sana da.Van o kadar küçük bir yer değil ki.kim tanıyacak da bilecek?
Merhaba.benim bir sorunum var.seksi aşırı seviyorum.buradaki çoğu kadın seviyordur ama ben resmen 1 gün bile geçiremiyorum seks yapmadan.içimde çok rahatsız edici bir huzursuzluk hâli oluyor.resmen içim içimi yiyor, yerimde duramıyorum.tuhaf bir enerji oluyor.bazen memlekete gidiyorum 3 günden sonra uyutmamaya başlıyor o enerji.gece gece dört dönüyorum.durup dururken nefes alışverişim falan değişiyor.kendi kendime orgazm olmaya başlıyorum resmen.başka hiçbirşey düşünemez oluyorum.bir dönem biraz normale döner gibi oldum ama o zaman da resmen depresyondaydım.birazcık normale döneyim hemen bu hâle geri geliyorum.eee seviyorsan yap diyeceksiniz ama bir şeye bu kadar muhtaç olmak da sıkıntıya sokuyor insanı.resmen sevişemeyeceğim ortamlarda kalamıyorum.memlekete gidiyorum en fazla 4 gün kalabiliyorum.ne olacak halim bilmem.böyle olmak istemiyorum.acaba nasıl düzelir? Tecrübesi olan var mı?
içinde bir boşluk var muhtemelen
İlerleyen yaşlarda jigolo tutmak için şimdiden birikim yapmalı bence de.Sen öyle san. Gaziantep bile Van’dan büyük olmasına rağmen her alanda namı alıp yürüyen insanlar var. Herkes bir şekilde biliyor o tipleri. Evine günde 3-4 erkek girip çıkacak da hakkında konuşulmayacak. Böyle bir şey imkansız. Sadece sana yansıtmıyordur o takıldıkların. Belki huzursuz olursun falan, bedava seksi kaybetme riskini göze alamıyorlardır. Vazgeçemiyorsun bari parayla yap bu işi. Hiç değilse ek gelir olur sana da.
Ferhansın pıttığı vanlılara kurban olsunAynen pıttığı boş kalmayacak hiç. Pıttık boş kalınca duramıyor.
Para olmaz. Şikayet edilirse memuriyet nanayto.Sen öyle san. Gaziantep bile Van’dan büyük olmasına rağmen her alanda namı alıp yürüyen insanlar var. Herkes bir şekilde biliyor o tipleri. Evine günde 3-4 erkek girip çıkacak da hakkında konuşulmayacak. Böyle bir şey imkansız. Sadece sana yansıtmıyordur o takıldıkların. Belki huzursuz olursun falan, bedava seksi kaybetme riskini göze alamıyorlardır. Vazgeçemiyorsun bari parayla yap bu işi. Hiç değilse ek gelir olur sana da.
Bu konu gerçek mi ? Zira öyleyse çok gariplik varGün içinde sırayla.biri gidip diğeri geliyor
Niye evlenemrmekten şikayetçisin o zaman a Ferhans'ım?Heyecan tutku bitmiyor da yine de farklı tatlar istiyorum.
Kız oyle demekorunmazsan bir gün sen de hastalık kaparsın. Çok eşlilik kanser ve enfeksiyonların ana nedeni. Sağlıkçısın diye biliyorum.
Aaa doğru. O kısmı unuttum.Para olmaz. Şikayet edilirse memuriyet nanayto.
Ferhansın pıttığı vanlılara kurban olsun
O kadar güvenme kendinede karşındaki adamlarada,bir hastalık kapsan ne yapacaksın.işin garip tarafı millet 30 yıllık kocasıyla seks yapıp cinsel hastalık kapıyor.ben günde 3,4 kişi deviririm. Tertemizim.korunan yok.
Para olmaz. Şikayet edilirse memuriyet nanayto.
Evet belki de testosteron oranım fazla.
Hastanede hemde.Memur mu bi de
Hastanede hemde.