Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilim değil ama bana saygı, sevgi duyan insanlar.ten uyumu var, iyi anlaşıyoruz.beni sevdiklerini de hissediyorum.seksin de dahil olduğu güzel bir arkadaşlık gibi.saat yönetimine gelince bazen sorun oluyor gerçekten.aynı saatlerde aynı günlerde mesaj atanlar oluyor.ya başan erteliyorum ya da bir öncekini kısa kesmeye çalışıyorum.utanmıyor da değilim aslında da işte.hayat tarzımı değiştiremiyorum da.Bu Kişiler sevgiliniz mi değilse nasıl ikna ediyorsunuz gelmeye ? VEYa saat yönetimini nasıl yapıyorsunuz ?
Valla istiyorsa dna testleri için bütçe ayırsın liste uzunHamile kalmak istiyor ama kalamıyor, Ferhans'ın derin yaralarından biri de o.
Androlojide memurdur belkiHastanede nasıl yapıyorsunuz
Van'da bu kadar saygılı adamı bulmak da marifet.Sevgilim değil ama bana saygı, sevgi duyan insanlar.ten uyumu var, iyi anlaşıyoruz.beni sevdiklerini de hissediyorum.seksin de dahil olduğu güzel bir arkadaşlık gibi.saat yönetimine gelince bazen sorun oluyor gerçekten.aynı saatlerde aynı günlerde mesaj atanlar oluyor.ya başan erteliyorum ya da bir öncekini kısa kesmeye çalışıyorum.utanmıyor da değilim aslında da işte.hayat tarzımı değiştiremiyorum da.
Yapıyormuş.İnş yapmıyodur hastanede. Açığa alınma sebebi.
partnerin yok mu ayşenimi? vardı diye hatırlıyorumMerhaba.benim bir sorunum var.seksi aşırı seviyorum.buradaki çoğu kadın seviyordur ama ben resmen 1 gün bile geçiremiyorum seks yapmadan.içimde çok rahatsız edici bir huzursuzluk hâli oluyor.resmen içim içimi yiyor, yerimde duramıyorum.tuhaf bir enerji oluyor.bazen memlekete gidiyorum 3 günden sonra uyutmamaya başlıyor o enerji.gece gece dört dönüyorum.durup dururken nefes alışverişim falan değişiyor.kendi kendime orgazm olmaya başlıyorum resmen.başka hiçbirşey düşünemez oluyorum.bir dönem biraz normale döner gibi oldum ama o zaman da resmen depresyondaydım.birazcık normale döneyim hemen bu hâle geri geliyorum.eee seviyorsan yap diyeceksiniz ama bir şeye bu kadar muhtaç olmak da sıkıntıya sokuyor insanı.resmen sevişemeyeceğim ortamlarda kalamıyorum.memlekete gidiyorum en fazla 4 gün kalabiliyorum.ne olacak halim bilmem.böyle olmak istemiyorum.acaba nasıl düzelir? Tecrübesi olan var mı?
Hamile kalıp kürtaj olmak istiyor, kürtajı da korunma yöntemi gibi düşünüyor zaten kendisi. Ferhansla ilgli öğrenecek çok şey var.Valla istiyorsa dna testleri için bütçe ayırsın liste uzun
Her şey zihninde olup bitince, bulaş riski de yok tabii.Vay arkadaş nasıl bir bağışıklık.
Kocaeli veya Bursa sanıyordum. Doğu'da da iyi cesaret.Van'da bu kadar saygılı adamı bulmak da marifet.
Evet geleneksel insanlar var ama öyle gelişmemiş kişiler değiller ki.akrabalıklar daha sıkı fıkı o kadar yani.Van'da bu kadar saygılı adamı bulmak da marifet.
O zaman doğum kontrol hapı kullanıyordum.düşündüm ki ondan olmuş.bırakınca aynen devam.depresyon yapıyor ya zaten.Ferho sen bir ara 30yaş depresyonuna girmiştin üst üste konular açıyordun artık hiç yapasım yok falan diyordun ne oldu eski formuna gerimi döndün?
Olabilir sksnsjsAndrolojide memurdur belki
Neyyy seks yaparken şeyiyle beynine mi değdi acaba adamlardan biriHamile kalıp kürtaj olmak istiyor, kürtajı da korunma yöntemi gibi düşünüyor zaten kendisi. Ferhansla ilgli öğrenecek çok şey var.
Van' da evine sürekli gelen adamlar, hastanede yaşadığı iliskiler, hiç sorun yaşamadan hayatına devam ediyor birde bu şekilde. Ferhans farkı.Van'da bu kadar saygılı adamı bulmak da marifet.
Kızım seni bedava o.. olarak görüyolar. Bari tek eşli ol. Sonra sevgili arıyorum adam yok diye yakınıyosun sen yaşadığın yerde nasıl anıldığının farkında mısın? Bu hayat tarzı değil.Sevgilim değil ama bana saygı, sevgi duyan insanlar.ten uyumu var, iyi anlaşıyoruz.beni sevdiklerini de hissediyorum.seksin de dahil olduğu güzel bir arkadaşlık gibi.saat yönetimine gelince bazen sorun oluyor gerçekten.aynı saatlerde aynı günlerde mesaj atanlar oluyor.ya başan erteliyorum ya da bir öncekini kısa kesmeye çalışıyorum.utanmıyor da değilim aslında da işte.hayat tarzımı değiştiremiyorum da.
Erkekler size Musallat olmadan bu işi sürdürebilmeniz başarı gerçekten. duygu bağı olmadan bir meta gibi birbirinizin bedenini kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla ilginç bir hayat tarzı. Konu başlığına gelince bağımlısınız evet.Sevgilim değil ama bana saygı, sevgi duyan insanlar.ten uyumu var, iyi anlaşıyoruz.beni sevdiklerini de hissediyorum.seksin de dahil olduğu güzel bir arkadaşlık gibi.saat yönetimine gelince bazen sorun oluyor gerçekten.aynı saatlerde aynı günlerde mesaj atanlar oluyor.ya başan erteliyorum ya da bir öncekini kısa kesmeye çalışıyorum.utanmıyor da değilim aslında da işte.hayat tarzımı değiştiremiyorum da.
Hastalarla mı yapıyor?Acaba kim ilk önce teklif ediyorYapıyormuş.
Bence tek eşli dayanamaz heyecan tutku biter kısa sürede . Zihnen de bedenen de kendini buna alıştırmış ve benimsemiş .Bence evlen kör topal artık kim denk gelirse evlen. Bir miktar durulursun tek eşli olmaya çalışırken.