Sekreterler,Yönetici Asistanları

Bende hukuk bürosundayım adli tatil ne ola ki bizde hiçde öle bir tatil yok:sinifsinif::gitme:
nasıl olmaz gı ağustosun 1 inde başlar 1 ay boyunca adli tatil adı altında tatil yapılır adliyelerde kapalı olur nöbetçi mahkemeler hariç sositososito
sizin avukatlar gudumet tarzı olanlardan mı gıı :teselli:

hemde nasıl ya bide ben buraya başlayalı 5 ay oldu adli tatil felan bana sökmüüycek(İzine çıkamıyorum:gitme::çok üzgünüm: benim avukatlar çok fena yaaa senesi dolana biel izin verirken bir sürü lagaluga yapıyolar sinir oluyorumkötükedihüso

Günaydın hatunlarkaydirigubbakcemile2
adli tatili bende dört gözle bekliyenlerdenim
Sanırım Temmuzun son haftası adli tatil
bizim patronda ağustosdan eylüle kadar olmaz
Bizde diğer elemanlar dönüşümlü olarak
2 hafta izin yaparız artık
Nede olsa adli tatil oldumu iş filan olmuyorhihoyyyt

var öyle kasıntı tipler pisler yaaaa.lmaz:
rabbime şükür benim iş yerinde olmaz öyle şeyler. zaten patron ve kardeşine asistanlık yapıom diğerlerine dokunmam hiç süprizzzzz

ben eziyet çekmeye devam ediyorum kızlar bu adam salak en sonunda öldürecem onu katil olacam sabah sabah evden çıkmadan bir sürü günaha girdim onun yüzünden küfür ettim ağzıma geleni saydım güne böyle başladım gene ben

bacım başka bi iş neden bakmıyorsun. hiç birşey senden önemli değil nedir bu nazi kampı gibi :gitme:

Son düzenleme:
bacım başka bi neden bakmıyorsun. hiç birşey sendne önemli değil nedir bu nazi kampı gibi :gitme:

akşam arkadaşımla beraberdim sen tut evi ara gittimmi diye bende karısını aradım anlattım salak ya gerizeklaı manyak ya inanın çok kötüyüm işten kaçtığım yok akşam 10 bile buluyor çıkmamız ama adam manyak hem iş hem birde onunla uğraşıyorum

ya çok enteresan ama. sadece seninlemi bu şekilde uğraşıyor yada ilgileniyor. yoks aiş yerind eherkeze ynımı davranıyor. ve eşi ne diyor bu duruma . :1shok:lmaz:
nasıl bir iş anlamadım vallaa -tatlicadiarzu-

nasıl ya,evini nasıl arar gittin mi diye,ona ne ,sen nasıl karısını arayıp anlatıyorsun.Ben anlamadım birşey

ya ben arkadaşlarımla beraberdim beni almaya geldiler neyse ben onlarla beraberken o beni aramış duymamışım eve gitmediğimi bildiği halde evimi aramış beni soruyormuş bende onun evini aradım karısı çıktı hayırdır dedim bizim evi aramışta....bey acaba önemli bişey mi oldu dedim
lazkızı benden başka kız yok işyerinde,böyleliklede uğraşabileceği başka biri yok

ya bu patron beni öldürücek...
bebek tedavisine başlıcaz..2 günde 1 dr gitmem gerektiği için söyledim patrona...anlattım aşılama yapılcak dedimm...senin daha yaşın küçük diyo bende dedim haklısınız ama normal yoldan olmuyo sorun olmasa beklerim ama tedavi olmam lazım dedim..sinir etti beni ya...sanki kendi bakıcak...tabi izin vermek istemiyoya sırf ondan beni düşündüğünden değil...

insan düşüncesiz olmaya görsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…