leslie sıkmadığı ve yere yat-kalk yaptırmadığı için iyi bir tercih yarim..
hadi bakalım iyi başladın
leslie sıkmadığı ve yere yat-kalk yaptırmadığı için iyi bir tercih yarim..
hadi bakalım iyi başladın
kayıtçım emeğine sağlık yine güzel bir liste yapmışsınCanım sen şu içtiğin ballı sirkeli suyu bırak bence ters etki mi yapıyor nedir anlamadım ki:26:
esindrella, 70.1 geçen haftaki kilon mu yoksa en baştaki mi canım? geçen haftayı ve bu haftayı yazıyorum şu an..
Ben seni ilk başlarken de zaten 69 yazmışım ama.. :44: bir bakayım ilk geliş mesajına..
sen de geçen haftaki kilonu da yazarsan listeye alayım
Simorgh galiba öyle oldu ya.. çünkü ballı sirkeli suda kilo aldığını söyleyenler olmuş.. Bir de ben regl öncesi çok iştahlı oluyorum, açlık ve psikolojik olarak iki haftamı alır benim regl dönemim.. :S daha olmadım ama bilmiyorum neden.. Hiç hiç başka bişey yapmasam bile akşamları gerçekten bişey yemiyorum.. Çok acıkırsam yoğurt, domates, 1 hurma gibi şeyler.. 4 gündür de 5 mil yürüyorum leslie ile.. ne olduğunu ben de anlamadım. ramazan da bi geçsin bakalım, olmazsa olmaz ne yapayım ya :)
teşekkürler canım.evde tartı olmayınca ne zaman fırsat bulursam o zaman tartılıyorum bende.bakalım ramazını nasıl kapatıcaz hanımlar.
Başladığım gün 70.1 kg'dım kayıtçım. zaten o sebeple burdayım yatam günlerini hatırlamıyorum ama geçen hafta için 68 yazabilirsin işte bugün de 67.6 kg. yım.Çoook teşekkür ederimm bu arada kendi adıma..ne kadar zarifsin; ayrıntıları bile kaçırmıyor, uğraşıyorsun bizler için de
Canım regl dönemin geçsin her şey rayına oturur.Haftaya çizelgede kayıtın karşında 53 görürsem şaşırmam valla
umarım olurum haftaya 58 bu haftaya çok moralsiz başlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?