canım gerçekten sen önce biraz verdiğin için duraklama geçirmen çok mantıklı, bak sen 5-0 öndesin bizden
hem (iki de bir kendimden bahsediyor gibi oluyorum biliyorum ama :26:) benim gibi olsan ne yapacaktın, kilo almadığına şükret, korumak da vermek kadar zor ve önemlisen verdiğin kiloların keyfini çıkar ve daha bir azimli başla haftaya hadi bakalım haftaya seni de görmek istiyoruz
Başıma gelen komediyi sormayın gülsem mi ağlasam mı..
Daha önce bir defa yazmıştım, bizim evdeki baskül şu taa eskilerden çizgi çizgi olan basküllerden. Kaç zamandır aklımda bir dijital baskül almak vardı. Markete gitmiştik, Ramazan da geldi artık çıkmam çarşıya falan diye marketten bir baskül aldım. Aslında daha iyi bir marka istiyordum ama iki marka varmış, sinbo bitmiş, tek king kalmış. Üstelik sinbo kingden daha ucuzdu. King aldım artık bir tane.
Eve gelip ilk çıktığımda 57.7 gösterdi
Allahım kafayı yiyeceğim, indim çıktım bikaç kez daha, birkaç farklı sayı gösterdikten sonra 56.8 de karar kıldı. Şimdi gittim bir daha tartıldım 56.3 gösteriyor. Ne anladım ben bu işten? Güyagram farklılıklarını da göstermesini istemiştim ama bu hepten sapıtmışÜstelik garibim çizgili baskülüm hala 55 olduğumda ısrarcı :44: Sizce hangisi doğrudur? Sizin kullandığınız basküller nasıl? Sizce bunu iade mi etmeliyim? :26:
Sorularım bu kadar :44:
Canım bizde ilk digital tartı aldığımızda senin yaşadığın şoku bende yaşamıştım normal tartı ile tartılıyordum 50 digital e çıkıyorum(markası arzum) 52 küsür tabi ki başka digital tartılarda da tartıldım yine 52 küsür çıktım ve gerçeği kabullendim yani bizim emektar tartı beni yıllarca kandırmışamaa senin yeni tartı resmen yalancı bir gün içerisinde o kadar değişken rakam olamaz olmaz!. digital tartı üzerindeki tşört bile hesaplıyor ona göre, banyoya koy tartıyı öyle tartıl birde
benimki de o çizgi çizgi olanlardanBaşıma gelen komediyi sormayın gülsem mi ağlasam mı..
Daha önce bir defa yazmıştım, bizim evdeki baskül şu taa eskilerden çizgi çizgi olan basküllerden. Kaç zamandır aklımda bir dijital baskül almak vardı. Markete gitmiştik, Ramazan da geldi artık çıkmam çarşıya falan diye marketten bir baskül aldım. Aslında daha iyi bir marka istiyordum ama iki marka varmış, sinbo bitmiş, tek king kalmış. Üstelik sinbo kingden daha ucuzdu. King aldım artık bir tane.
Eve gelip ilk çıktığımda 57.7 gösterdi
Allahım kafayı yiyeceğim, indim çıktım bikaç kez daha, birkaç farklı sayı gösterdikten sonra 56.8 de karar kıldı. Şimdi gittim bir daha tartıldım 56.3 gösteriyor. Ne anladım ben bu işten? Güyagram farklılıklarını da göstermesini istemiştim ama bu hepten sapıtmışÜstelik garibim çizgili baskülüm hala 55 olduğumda ısrarcı :44: Sizce hangisi doğrudur? Sizin kullandığınız basküller nasıl? Sizce bunu iade mi etmeliyim? :26:
Sorularım bu kadar :44:
Bencede parana yazikparana yazık kayıtçım iade et gitsin
anoooovvv ben yokken neler olmuş be bu yorumlardan anladım ki hassasa dijitale falan hiç gerek yok ne varsa benim emektar tartımda varmış yaşasın eski usül tartı beee
Kendine niye öyle diyosun
ya ben hayatımda hiç zayıf olamadım. nasıl bi duygu çok merak ediyorum var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?