• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şekılsiz olsalrda onlarda patik :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bişeye benzetemeyenle r için açıklama onlarda bebk patıgı

eşleri yok cunku guzel olmadılar yapasım gelmedı :)

kendine haksızlık ediyorsun canım gördüğüm kadarıyla sanırım ipin biraz kalın gelmiş bak bende aynısından yaptım biraz daha ince ip kullanırsan daha da güzel olur ve verilen ilmek sayısını da aynı yap yerimseniben

ayy rezıl oldum evet evt benım yapmkistedıgımde ölebişeydi iştee

niye haksızlık ediyorsun ki kendine .hepside güzel görünüyor.sonuçta emek var işin sonu da .benim için emek sarf edilmiş herşey güzeldir .
emeğine sağlık canım :1hug:

Son düzenleme:
estaffurullah canim kendine niye haksizlik ediyosunki el emegi göz nuru sonucda masallah sana sevgini katarakda örmüssün belliki inan imrendim sana
ellerine emegine saglik canim
ellerin dert görmesin insallah
ve kücük prensesinde güle güle giysin
anne sevgisiyle yapilan hersey cok güzeldir inan bana
yaptikcada düzelir canim

estaffurullah canim kendine niye haksizlik ediyosunki el emegi göz nuru sonucda masallah sana sevgini katarakda örmüssün belliki inan imrendim sana
ellerine emegine saglik canim
ellerin dert görmesin insallah
ve kücük prensesinde güle güle giysin
anne sevgisiyle yapilan hersey cok güzeldir inan bana
yaptikcada düzelir canim

prensesım mı :) henuz yok ama inş rabbım nasıb etsın daha neler yaparı m ona ben agzına sağlık

hep kızlar için hep kızlar için, erkekler için hiçbişii yok :çok üzgünüm: eline sağlık şeker güzel olmuş, gördükçe hevese geliyom ama benimsıpa giymez bunları :roflol:

canım haksızlık etme kendine.. örneğin aynısını yapmışsın ..ufak tefek hata olur tabe birinci böğle olur ikinci daha güzel olur ..daha eli şiş tutamayanlar var canım ..sen heveslenip yaptıkça elin alışır ve muntazam örgüler yaparasın..ben böğle yapamam mesela ...

süper olmus canım emeğine sağlık
kendine haksızlık etme onu yapamayanlarda var
ben gibi kaydirigubbakcemile3

emeğine sağlık ,daha da güzellerini yaparsın canım ,sıkma canını :enbuyukkk: bizler yılmayız
en güzelini yapana kadar devam :))

gönlulden ele dökulen herşey guzeldir canım.. ellerine sağlık a.s.

valla sen aşmışsın güzel olmuşlar.şişle örülende ipin kalınmış belli.ama güzel olmuş tekinide yap..

my.php
[/URL][/IMG]
bunlarda benim yaptıgım ilk patikler 2 sene oluyo yapalı kadriyecim senin yaptıklarında güzel inşallah en kısa zamanda bu patiklerin sahipleride gelir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

my.php
[/URL][/IMG]
bunlarda benim yaptıgım ilk patikler 2 sene oluyo yapalı kadriyecim senin yaptıklarında güzel inşallah en kısa zamanda bu patiklerin sahipleride gelir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy senınkılerde çok şirin olmuşlar kaçakaçyaptın canımm tarıf edermisin

yapılışı: 25 ilmekle başlıyoruz.30 sıra haruşe ördükten sonra 10 sıra kesilirve beyaz iple 4 sıra düz pembe iple 4 sıra ters örüyoruz.9 sıra beyaz 8 sıra pembe olacak sonra kesiyoruz.gösterildiği gibi dikiyoruz.
ben bu tarife göre yaptım kadriye tabi benimkiler kırmızı beyaz

Back