Afiyet olsun canim. Bende yarin baslamis olcam. Çünkü dün doğumgünümdü eşim pasta yaptırmış düne yetismedigi icin bugun akşam kescezKizlar ben kahvaltida sucuklu yumurta patates kziartmasi ve kasar yedim azda ekmek cay. Alisverisre cikcaz yarin daha iyi olucak söz. Guncel kilom 57.500 diyeyim olculerimide yazdim yine 3hafta sonra bakalim ne degiscek .sabahlari ac karnina su ictim ve gobek vakumu yapiyorum sizede fikir olur belki detoxda hazirlarim yarina
Ama onlarda da şeker olduğu icin mecburen dengelemek önemliMeyve limitine uymak çok zor görünüyor kendi adıma. Çilekler kayısılar şeftaliler karpuzlar varken
Göbek vakumu nasıl bişey? Yağları çekip çıkarabiliyor muyuz?Kizlar ben kahvaltida sucuklu yumurta patates kziartmasi ve kasar yedim azda ekmek cay. Alisverisre cikcaz yarin daha iyi olucak söz. Guncel kilom 57.500 diyeyim olculerimide yazdim yine 3hafta sonra bakalim ne degiscek .sabahlari ac karnina su ictim ve gobek vakumu yapiyorum sizede fikir olur belki detoxda hazirlarim yarina
Bende bugün tam olarak baslayamiyorum aksama esim pasta yaptirmis. Yarin tam anlamıyla başlarim
Youtubedan izkerseniz daha iyi anlarsiniz. Gobegimizi icimize cekip bekliyiruz 30 40 sn 3 set halinde yapiyorum ben gunnicinde aklima geldikce devam ediyormGöbek vakumu nasıl bişey? Yağları çekip çıkarabiliyor muyuz?
Ihh cnm afiyet olsunAfiyet olsun canim. Bende yarin baslamis olcam. Çünkü dün doğumgünümdü eşim pasta yaptırmış düne yetismedigi icin bugun akşam kescez
Bende yapayim bunu. Bugun eliptikten once selulit kremimi sürdüm. Unutmasam o da cok fayda saglar aslindaYoutubedan izkerseniz daha iyi anlarsiniz. Gobegimizi icimize cekip bekliyiruz 30 40 sn 3 set halinde yapiyorum ben gunnicinde aklima geldikce devam ediyorm
Evet bende aldim sikilasriri krem cnm yarin duzgunce baslicam insallah kilo vermekten zuyade benim sıkılasmam lazimBende yapayim bunu. Bugun eliptikten once selulit kremimi sürdüm. Unutmasam o da cok fayda saglar aslinda
İhhhh ne kizIhh cnm afiyet olsun
Ben bu gün şeker yemiş oldum, neyse artık yarından itibaren başlayalım, zaten şekersiz beslenirsek hiç acıkmayız, ne kadar çok karbonhidrat alırsa, o kadar çok açlık hissediyor insanBende bugün tam olarak baslayamiyorum aksama esim pasta yaptirmis. Yarin tam anlamıyla başlarim
Bende tam olarak yarin basliyorum. Ama bilerek tarih guncellemesini pazartesi olarak seçtim. Zaten ben temmuza kadar yapmayi düşünüyorumKizlar cok yoruldum yemekle ugrasmaicam valla hamburger yicez kacamakli gunyarini baslangic sayarim artik . Annemde keskek getirmis 1kase ondan yedim oglen . Ben yarin basliyim
Evet yaa. Dun gece kivrandim gecenin 3ünde süt ictim mecburenBen bu gün şeker yemiş oldum, neyse artık yarından itibaren başlayalım, zaten şekersiz beslenirsek hiç acıkmayız, ne kadar çok karbonhidrat alırsa, o kadar çok açlık hissediyor insan
Ben bunu çok tecrübe ettim, bu nedenle karbonhidrat alsak bile sağlıklı olanları tercih etmeliyiz,Evet yaa. Dun gece kivrandim gecenin 3ünde süt ictim mecburen
Ben artik karbonhidrat olarak sadece ekmek yulaf kinoa falan dusunuyorum. Çünkü bulgur bile cok rahatsiz ediyor. Zaten pirinç makarna yok artikBen bunu çok tecrübe ettim, bu nedenle karbonhidrat alsak bile sağlıklı olanları tercih etmeliyiz,
En güzeliBen artik karbonhidrat olarak sadece ekmek yulaf kinoa falan dusunuyorum. Çünkü bulgur bile cok rahatsiz ediyor. Zaten pirinç makarna yok artik
Ohhh yazamasisim ihhh yazmisim pasta yeme efektiİhhhh ne kiz