Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Gozden kacirmisim canim, haydi bismillah diyelim. Eve dun aksam geldim canim alisverise cikcaz bugun belki azcik kahvaltida kacak olur gidocez die peynir falan birakmamistim evde bakicaz artik

Merhaba görünce bu başlık beni çok heyecanlandırdı çünkü ben de bugün şekeri paketli gıdaları keseceğime dair kendime söz verdim 83 kiloyum emziriyorum ilk hedef 70 ben de yerimi alayım burda
Hosgeldin. Kilolarimiz yakin. İnşallah ilk hedeflerimize ulasiriz en kisa surede :)

Günaydın. Güncel kilom 85.5
Ramazana göre yaklaşık 1 kg artiyim. Tabi regl haftasiyla da birlesti. İnşallah cumaya kadar artiyi temizleyip haftaya eksiye geçmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20210517_100011.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 20
Gunaydin hanimlar ilk menumu yaziyorum
Kahvalti 6zeytin ,yarim omlet(tahilli) ,2 -3dilim domates salatalik ,1d.peynir ,cay
Ara espresso

Guncel kilom 61 adetime az kaldigi icin bira fazla ciktim

bende aranıza katılabilir miyiiimmm bugün itibariyle diyete başlamam gerekiyor... Fakat 2 haziran doğum günüm. 1-2 haziranda biraz serbest takılırım. Alkol alımım olur. Yediklerime dikkat ederim. Olur mu ?

Kizlar ben kahvaltida sucuklu yumurta patates kziartmasi ve kasar yedim azda ekmek cay. Alisverisre cikcaz yarin daha iyi olucak söz . Guncel kilom 57.500 diyeyim olculerimide yazdim yine 3hafta sonra bakalim ne degiscek .sabahlari ac karnina su ictim ve gobek vakumu yapiyorum sizede fikir olur belki detoxda hazirlarim yarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…