- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Fiyet olsun canim bugun 2ogun yedim amA agirdi hic yazmiyimm bende yine ulser agrim basladi detoks icicektim yarina kaldiBayram kahvaltısı
Beyaz peynir
1 dilim sucuk
1 dilim kasar peynir
Domates salatalık
Yarim haşlanmış yumurta
Yarim simit yarim pogaca
Arada haşlanmış misir yedim yemekte Allah kerim bakalim neler var
Biz bitirdik ramazanda dikkat etmeye çalıştık tekrar baslicaz:)Merhaba. Şekersiz 21 güne devam ediyor musunuz ? Ben başlamak istiyorum :)
Tebrik ederim :) Sonuçlar nasıldı ? Şeker isteğiniz azaldı mıBiz bitirdik ramazanda dikkat etmeye çalıştık tekrar baslicaz:)
Ben 63 gün yaptim canim ve asiri rahat bi donemdi bittikten sonra dirayetli olmayı öğrendim bende bagimli gibiydim hatta ilk 3 gun bas ağrısı suan kendime hükmedebiliyorum evet kacamak oluyor kendimi serbest bıraktığım seyler oluyor ama geri çevirdiklerim daha fazlaTebrik ederim :) Sonuçlar nasıldı ? Şeker isteğiniz azaldı mı
Ben bağımlıyım resmen şekere elim ayağım titriyor gibi onu durdurmak istiyorum
Kilo olarakta son 21 gün dikkat etmeye başladım 68 den 63 e dustum suan 61 kiloyumTebrik ederim :) Sonuçlar nasıldı ? Şeker isteğiniz azaldı mı
Ben bağımlıyım resmen şekere elim ayağım titriyor gibi onu durdurmak istiyorum
21 günde 5 kilo verdiniz mi gerçekten ? Çok iyi tebrik ederim..Kilo olarakta son 21 gün dikkat etmeye başladım 68 den 63 e dustum suan 61 kiloyum
17 Mayıs'ta tekrar başlicaz.Merhaba. Şekersiz 21 güne devam ediyor musunuz ? Ben başlamak istiyorum :)
Tebrik ederim gerçekten. Peki nasıl oldu zor olmadı mı ? Canınız aşırı istedi mi ?17 Mayıs'ta tekrar başlicaz.
Ramazana kadar 1.5 ay kadar yaptim bende 6.5 kg verdim. Ama ramazan da devam edemedim
O donemde zorlanmadimTebrik ederim gerçekten. Peki nasıl oldu zor olmadı mı ? Canınız aşırı istedi mi ?
Tatli yerine tuketilebilcek alternatifler yaptik ,baslamadan önce sekersiz icin alisvris yapabilirsiniz kuru kayisi ,hurma gibi ,fit tariflerde oyleTebrik ederim gerçekten. Peki nasıl oldu zor olmadı mı ? Canınız aşırı istedi mi ?
Çok teşekkğr ederim. Bende başlayacağım çünkü bağımlılıktan kurtulmalıyımTatli yerine tuketilebilcek alternatifler yaptik ,baslamadan önce sekersiz icin alisvris yapabilirsiniz kuru kayisi ,hurma gibi ,fit tariflerde oyle
Çok teşekkğr ederim. Bende başlayacağım çünkü bağımlılıktan kurtulmalıyım
İlk günler zor oluyormuş evet ama 3 günün sonunda bende alışırım30dk spor yaptim kizlar yediklerimi bari yakiyim
Normalde bende cok seker tuketirim 3gun sonra alistim ,su an cay vekahvedeki şekerim bile yarisina dustu
Sen bugunden baslamissin canim masallahAra ananasli karisik cay (bugun aldim tadi degisikmis) ,yarim dilimden daha az fit kek
30dk spor
Sen bugunden baslamissin canim masallah