- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaslarim. Keyif yapacagim birgün olacak demistim ama olamadi. Kahvalti sonrasi cok rahatsizlandim. Ne var ne yoksa cikardim icimde. Suanda da hala midem deli gibi agriyor.
Bilmiyorumki cnm. Hala agrim var.Gecmis olsun bisey mi dokundu acaba
Geçmiş olsun canım bişeymi dokundu acaba yada üşütmüş olabilirsinSlm arkadaslarim. Keyif yapacagim birgün olacak demistim ama olamadi. Kahvalti sonrasi cok rahatsizlandim. Ne var ne yoksa cikardim icimde. Suanda da hala midem deli gibi agriyor.
Cok gecmis olsun canim. Bende iyi degilim bagirsaklarim bozuldu benimdeSlm arkadaslarim. Keyif yapacagim birgün olacak demistim ama olamadi. Kahvalti sonrasi cok rahatsizlandim. Ne var ne yoksa cikardim icimde. Suanda da hala midem deli gibi agriyor.
Çok guzel bir gün olmuş canim ya bayildim sebzeli krep tarifi alabilir miyizBugunun menusu sabah 1sebzeli krep sarma, cay ,yesillik
Ara activia+murdum erigi
Ara kahve +2kuru kayisi
Aksam yeşil mercimek salatasi (7kasikmercimek+1kasik haslanmis bulgur ,yseillik)
Evet ilk 3 4 gün feci geciyor o yuzden meyve miktarini arttirabilirsin. 1 hurma degil 3 hurma yemen lazim. Şeker kestigin icin vucut alarm veriyorBugünkü menüm kahvaltımı yazmıştım
ara türk kahvesi, 1 hurma
akşam 17:30
1 kase tarhana çorbası
4 köfte
Cacık
3 lt su
bu diyetten dolayı baş ağrısı olabilirmi kıLar çok başım ağrıyor 2 gündür
Son 1 kalmış ondan bide camları siliyodum arada bir ara öğün yaptım yanına bi meyve daha ekleseydim hiç aklıma da gelmediEvet ilk 3 4 gün feci geciyor o yuzden meyve miktarini arttirabilirsin. 1 hurma degil 3 hurma yemen lazim. Şeker kestigin icin vucut alarm veriyor
Bende haftaya maaşta super alisveris yapicam. Ama ben daha cok kis meyvelerini pek sevmedigimden kuru meyve cok yedim. Yaz meyvelerini seviyorum o yuzden sanirim daha cok meyve tercih edicem artikSon 1 kalmış ondan bide camları siliyodum arada bir ara öğün yaptım yanına bi meyve daha ekleseydim hiç aklıma da gelmedi
Yarın çıkınca biraz daha kuru meyve alayım.
zamanla alışıp birdaha istemeyeceksem ağrısın çekerim
Bende yaz meyvelerini daha çok seviyorum kışın bi portakal mandalina severim.Bende haftaya maaşta super alisveris yapicam. Ama ben daha cok kis meyvelerini pek sevmedigimden kuru meyve cok yedim. Yaz meyvelerini seviyorum o yuzden sanirim daha cok meyve tercih edicem artik
Bilmiyormki cnmGeçmiş olsun canım bişeymi dokundu acaba yada üşütmüş olabilirsin
Çok guzel bir gün olmuş canim ya bayildim sebzeli krep tarifi alabilir miyiz
Evet o şekilde kalorisi cok artar omlet şeklinde denerim ya çiğ pişmiş sebze seviyorumTesekkur ederim canim tabii cok kolay cocuklara yaptigim krepten birini ayırdım uzerine minik kirmizi biber ,mantar,cok az kasar serptim kapatip tost makinesine koydum
Eger sebzeleri cig gibi sevmezsen tavada cevirip atincada guzel oluyor ama o zaman borcama dizip firina koyuyorum icine tavuk ,bezelyede eklenebilir ustune kasarda ekleyince harika oluyorda bol kalorili
Evet o şekilde kalorisi cok artar omlet şeklinde denerim ya çiğ pişmiş sebze seviyorum