Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Karatay’daki öyle canım şeker yok ve gerçekten yumurtalıklara iyi geliyor
Evet bi ara bende bir süre yapmıştım karatay. Aynı bu şekilde. Sadece onda ara öğün yok. Meyvede yesen kuruyemişte yesen ana öğünlerinde yiceksin. Yani 2 öğün besleniceksen mesela kahvaltıdan akşam yemeğine kadar sıvı şeyler haric hiçbir şey tüketmemek gerekiyor. İnsülin direncini kırmak için hatta sakız çiğnemek bile, yemeğin tadına bakmak bile leptini bozabiliyormuş 😊

Bugün neler yedim;
Sabah
2 br su ile açtım

Ara
1 fincan yeşil çay
1 avuç çiğ kuru yemiş

kahvaltı
Peynir
Zeytin
Salçalı yumurta
Yeşillik
1 dlm tam buğday ekmeği

ara
Türk kahvesi

ara
1 muz
1 br kefir

akşam
2 pirzola tavuk
Köz patlucan biber salatası
Ayran

sonrası çay su şeklinde gider
Su şuan 2 lt geçik
20 dk zumba

Bugün neler yedim;
Sabah
2 br su ile açtım

Ara
1 fincan yeşil çay
1 avuç çiğ kuru yemiş

kahvaltı
Peynir
Zeytin
Salçalı yumurta
Yeşillik
1 dlm tam buğday ekmeği

ara
Türk kahvesi

ara
1 muz
1 br kefir

akşam
2 pirzola tavuk
Köz patlucan biber salatası
Ayran

sonrası çay su şeklinde gider
Su şuan 2 lt geçik
20 dk zumba
Çok güzel canım tebrikler

İyi akşamlar. Bugun pek aktif olamadım

Sabah 10.00
Yulaf lapasi+ filtre kahve

14.00
Bir kase sütlaç

15.30
1 dilim salcali peynirli ekmek

18.00
1 kase kuru fasulye
1 parça haşlama tavuk(sonra tost makinasinda hafif kizarttim)
Cacık
1.5 dilim tbe

Gün icinde 1 isirik gofret,1 tk pilav oldu. Tattim yani sadece yemesem daha iyiydi.

21.30
3 yk yogurt pul biberli naneli

Evet bi ara bende bir süre yapmıştım karatay. Aynı bu şekilde. Sadece onda ara öğün yok. Meyvede yesen kuruyemişte yesen ana öğünlerinde yiceksin. Yani 2 öğün besleniceksen mesela kahvaltıdan akşam yemeğine kadar sıvı şeyler haric hiçbir şey tüketmemek gerekiyor. İnsülin direncini kırmak için hatta sakız çiğnemek bile, yemeğin tadına bakmak bile leptini bozabiliyormuş 😊
Evet ya öyle 😂😂😂 ama ben 6.5 saat sonrası yogurt vs yiyorum yoksa başım agrıyor

Ben de firaat bulup yazamayan, uyuyakalanlardanim. Dün ve önceki gün hafif kaçamaklı geçse de abartı bir durum yoktu dengelemeye devam. Bugün kaçamaksiz guzel geçti su da en az 2 lt içiyorum yürüyüşe çıkamıyorum evdeki twisterla devam etsem iyi olacak. Bu arada su 5 6 günde bile selulitlerim epey azalmış çok şaşkın ama mutluyum.

Cnm bende katilabilirmiyim size. Pazartesi bende tarti fotomu atarim. Motivasyon icin topiklerden birine baslamam sart oldu cünkü.

Günaydın kızlar. Bakalım bugün nasil geçecek? Kahvaltida kek poğaça kurabiye yerdim simdi sadece geri kalanlari yiyorum kuru meyve ve ceviz yetiyor. Haslanmis yumurta, domates salatalik zeytin peynir.. en fazla 2 dilim kendi yaptigim ekmekten yiyorum. Hafta sonlari geç kahvalti yaptığımızdan öğle yemeği ve ara öğün olmayabiliyor. Ben kendime göre ihtiyaç duyarsam yiyorum tabi. Aksamlari tatli yemiyorum son 2 aydır hayatima giren abur cubur 1 haftadır yok. Tıka basa tokluk hissetmiyorum ama kendimi hafif hissediyorum açlık da hissetmiyorum.

Günaydın kızlar. Bakalım bugün nasil geçecek? Kahvaltida kek poğaça kurabiye yerdim simdi sadece geri kalanlari yiyorum kuru meyve ve ceviz yetiyor. Haslanmis yumurta, domates salatalik zeytin peynir.. en fazla 2 dilim kendi yaptigim ekmekten yiyorum. Hafta sonlari geç kahvalti yaptığımızdan öğle yemeği ve ara öğün olmayabiliyor. Ben kendime göre ihtiyaç duyarsam yiyorum tabi. Aksamlari tatli yemiyorum son 2 aydır hayatima giren abur cubur 1 haftadır yok. Tıka basa tokluk hissetmiyorum ama kendimi hafif hissediyorum açlık da hissetmiyorum.
Çok güzel. Tebrik ederim 😍

Ben dün tatlı yemiş bulundum. 21 gün yine bozuldu. Bu şekilde tamamlamam çok zor görünüyor. Elimden geldiğince yemicem tabiki birakmicam ☺️

Belki deme artik pes etme. Nişan var düğün var diyosun, önümüzde yaz tatili varrr 😍
Ayy sorma arkadasimin ertelenen dugununede gun almislar🤦‍♀️

Alistikca ekmek ve bakliyatlarida dengeleyebilirsin o zamn cok fark ediyor ,gobeginin bile kuculdugunuhemen göreceksin ,alistikca insan daha fazlasini istiyor💪

X