Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Endokronoloji uzmanına mı gittin
yok canım ben nöral terapi yaptırıyorum
kadın hastalıklarım var 7 yıldır bebek tedavisi görüyorum
ama her tedavide 5 kilo aldım
doktorum ömer soyak nöroloji doktoru
kistlerim çok ağrı yapıyordu sayesinde çok iyiyim
nöral terapiyi araştır belki yakınlarından birilerinin ağrılarını dindirir ben çok memnunum

Bakayım ben sağolasın şeker aslında zehir işte bırakınca ne kadar fark ediyor

Süt ve kuru fasülye niye yasak canım. Geçmiş olsun, inşallah bir an önce bebeğin olur.
Benim arkadaş vardı endokronoloji uzmanına gitmişti özel test yaptırıp ona göre bazı besinleri yasaklamıştı mesela onun vücuduna. Bir saat yürüyor üstüne 1,5 yüzüyor ki bildiğin 50 mt havuzda 70 tur arıyordu ama zayıflama yoktu ama o beslenmeden sonra taş olmuştu hala öyle ve yediklerine ona göre dikkat ediyor

Bugün bozdum diyeti onca zaman sonra ama bir başım ağrıdı anlatmam ellerim ayaklarım yanıyor biraz yürüdüm ama yok yarından itibaren tekrar devam şekersiz hayat muhteşemmiş
Geçmiş olsun canım. Vücudu nasıl alıştırırsan sürekli öyle devam etsin istiyor. Su içmeyi de ihmal etme

Ay bizde mi gitsek canım belki bir faydası olur

Geçmiş olsun canım. Vücudu nasıl alıştırırsan sürekli öyle devam etsin istiyor. Su içmeyi de ihmal etme
zaten suya dayadım kendimi şade soda içtim demek alışmış vücûd hemen eror verdi

Ay bizde mi gitsek canım belki bir faydası olur
baya tuzlu bir test canım 600-800 arası galiba aslında bir kere yaptıracaksın sonra beslenmene hep ömür boyu dikkat edecek ama zamanla yapışa değişiyor oda risk yani

Süt ve kuru fasülye niye yasak canım. Geçmiş olsun, inşallah bir an önce bebeğin olur.
inşallah uzun zamandır bana umut veren bir doktorum olmamıştı
Allah nasip ederse bebeğim de olur sağlıkta
ben çok şeyler çektim doktorlardan şifa yememekmiş onu öğrendim
süt ve k.fasülye neden yasak bilmiyorum ama benim bağırsak senromum varmış
birçok kişide de var farkında değil
çok ilaç kullanmak gibi sebeplerden bu diyeti de o yüzden yapıyorum gaps diyeti
otizmli çocukların tedavisini de bu diyetle tedavi ediyorlar mesela

Allah isteyen herkese nasip etsin çoçuk olayı çok farklı Rabbim inşallah nasip etsin tattırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…