benimde yarın seker testim yapılacak...sabah 9da hastanede olucam...12dede doktorumla randeum var...açıkçası endişeleniyorum...aceba yuksek çıkarmı diye...inşallah hersey yolunda gider...
Canim gec gordum yazini simdi yanitlayabiliyorum a.s.
Gercektende haftamizda sekerimizde ayniymis canim.Kaderimiz ayni olsa gerek
Masallah canim ii kilo vermissin.ben kilolu degildim o yuzden bana dieti sadece sekerimi ayarlamak icin uyguluyorlar.simdi nasil gidiyor sekerin?
Bana diet listesi verdiler.ne yemem ne yememem gerekenleri soyluyor ve 3 ana 3 ara ogun olmak uzere gunde 6 ogun yemem lazim.Birde seker aleti verdiler gunde 4 kez sekerimi olcup sonuclarini kaydediyorum bir deftere.
Bu hafta sonuclari gosterdim,gayet iyi gidiyor dedi doktor.eger yukselirse insulin deneyecekler.senin seker nasil gidiyor?olcuyormusun devamli?
canım ben diyete başlayalı yaklaşık 40 gün oldu bende hergün bir kez ölçüyorum Allah'a şükür insülinden yırttın dedi doktor ama tabii diyete ve ölçümlere devam. Sende dikkatli uygularsan diyetini insüline gerek kalmaz diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun kaderdaşım benim :))))
canim bende simdilik insulin yemekten kurtuldum,diyetimide uyguluyorum ama arada bir canimin tatli cekmesi ve gunde 4 defa saati saatine testimi yapip yazmak biktiriyor beni.disarda olsam testi yapacak delik ariyorum:))
peki senin ailede seker war mi canim? benim annemde seker oldugundan ilerdeki zamanda bende kalici olma ihtimali var.insallah sende bu durum yoktur kaderdasim, arkadasim :teselli:
Bende perşembe gidicem drum 2 saatlik açlık yeterli dedi tadı çok kötüymüş. bi sağlık sitesinede okumuştum yanınıza limon alın içine biraz sıkarsınız tadı düzelir biraz yazıyodu tedarikli gidip dra sormak lazım benm tatlıyla aram yok işin kötü yanıkafamçokkarıştı
kızlar ben simdi seker yuklemesinden geldim
aclık sekeri 79
tokluk sekeri 95
yukselmedi bile sınır 100 benim altında cıktı :)))
doktorum süper dedi :)))
ben bugun uc saatlik testi yaptim aksama sonuclari alcam yazarim o zaman
ama 12 defa vuruldu igne bana 12 defa kan aldilar kollarim mos mor oldu yeminle delirdm cok agriyor
sisti sanki uyusturucu kullanmisim gibi
esim diyor ki nettiler sana e dedim kan aldilar adam sok sok oldu ya
deliriyorum cok agriyor
sonra resim cekip koycam kollarim igrenc bi hal oldu cok fena aciyor
uc saat boyunca her yarrim saat gelip durtuller igne of offffffffff