vallaha anlicakmisiniz bilmem cunku turkiyede ki gibi degil sanriim
bende pek anlamadim ama
baska bi yerde okudum burdaki yani fransada deglere gore az fazla olmus benim de
korkuyorum insallah kotu bi sey olmaz
normal da 1.35 mis sinir
ve ben siniri gecmisim 1.49 cikti
insallah 3 saatlik 100g icmem ayyyyyyy
Ben de Salı gunu gitmeyi dusunuyorum seker kontrolune dogrusu ben sadece kan verilicek sanıyodum demek bekliyoruz ama benimki 50 mg.daha kısa suruyo dimi o? nisan 4 te de 2.tetanoz asısını yaptırıcam. Ben de umarım seker yuksek cıkmaz deli gibi yemeye basladım hiç bulamazsam yogurda recel dokup hapur hupur yiyyoruuum :roflol:
Canım 100 gr yükleme yapmazlar diye düşünüyorum. Doktorum bana 140 gebelikte sınır demişti. Diyet verir büyük bir ihtimalle. Bende yarın tekrar gidiyorum. Doktorum 10 günlük bir diyet programı verdi. Eğer şekerini kontrol altına alamazsak insülin tedavisine başlamamız gerkiyor dedi. Benim 50 gr da 196 çıkmıştı. Dua edin.inş. düşmüştür şekerim.
Canım 100 gr yükleme yapmazlar diye düşünüyorum. Doktorum bana 140 gebelikte sınır demişti. Diyet verir büyük bir ihtimalle. Bende yarın tekrar gidiyorum. Doktorum 10 günlük bir diyet programı verdi. Eğer şekerini kontrol altına alamazsak insülin tedavisine başlamamız gerkiyor dedi. Benim 50 gr da 196 çıkmıştı. Dua edin.inş. düşmüştür şekerim.
kızlar benimde 101 çıktı açlık 81 napcaz ben daha doktora göstermedim bilen var mı? ben de sınırı geçtim herhalde
Ben de Salı gunu gitmeyi dusunuyorum seker kontrolune dogrusu ben sadece kan verilicek sanıyodum demek bekliyoruz ama benimki 50 mg.daha kısa suruyo dimi o? nisan 4 te de 2.tetanoz asısını yaptırıcam. Ben de umarım seker yuksek cıkmaz deli gibi yemeye basladım hiç bulamazsam yogurda recel dokup hapur hupur yiyyoruuum :roflol:
Gittim bugun..Aclık 78 seker 137 cıktııı...Daha doktoruma soylemedim sonucu tırsıyorum çook.bbo: Sizce nası yuksek mi yaw 11 kg aldım su ana kadar 49 dum 60 oldum niye yuksek cıktı bu yahu?
kızlar benimde ayın 10unda şeker yüklemesi...
acayip tatlı yiyorum ve nerdeyse 17 kilo aldım.umarım yüksek çıkmaz sonuç.hamile kaldığımda 42 kiloydum.o yüzden normal dediler.çok zayıf olanlar çok kilo alırmış.
yarında 2.tetanoz aşım var.ilkinin ağrısı 4gün sürmüştü,bakalım bu nasıl olacak.
bebişimin sağlıklı olması için herşeye varım.isterse 1ay ağrısın kolum.
artık çok sabırsızlanıyorum.oğluşum bi doğsada kucağıma alsam....
Ah Alleynacım seninle haftamız da aynıymış tıpki gebelik şekerimiz gibi( Bendede çıktı gebelik şekeri :çok üzgünüm: Benim yüklemem 1 ay önce yapıldı hızlı kilo aldığım için (5 aylıken 12 kilo almıştım da) 100'lük yüklemede ilk saatim yüksek çıktı benim hemen diyet başladık ve şimdi 7.5 kilo verdim ve kendimi daha zinde ve hafiflemiş hissediyorum. Bu vesileyle sağlıklı beslenmeyi de öğrenmiş oluyoruz aslında.Sakın sıkma canını dikkat et hiç bir şey olmaz zaten 3 ayımız kaldı herşey bebişler için idare edicez artık. Ben hatta doğumdan sonra bile devam etmeyi düşünüyorum diyete aldığımız kilolardan da hızlıca kurtulmuş oluruz böylece