şeker yüklemesii

Cadı çok geçmiş olsun. Neyse olan olmuş artık. Önemli olan sonuçlar, İnşallah iyi haberler verirsin bize.

canım neden 12 defa ya...ne yapmıslar öyle...benden 1 kere aldılar...o bile agrıdı...çok geçmiş oldun...inşallah sonuclar guzel çıkarda, bu acılara deger...

çorumlucum Geçmiş Olsun Canim Inşallah Sonuçlar Güzel çikar.bende Gerek Görmedi Doktorum Böyle Testlere Hiç Yaptirmadim.inşallahta Yaptirmam.çok Korktummm

corumluuuuuuuuuuu kızz sonuc ne oldu dün akşam alıcaktın:uhm: merak ettirme bizi CADIARZU

Sakın gec kalma erken gelll sakın gec kalma erken gell..:roflol::roflol:

vallaha gorunurde guzel gorunuyor normalin altinda gozukuyor ama bakalim diet doktoru ne dicek
tatildeymis su an cuma gunu aricam diet doktorumu ona solucem ona gore beni takip edecek

canım geçmiş olsun 12 defa çok vurmuşlar iğne yaa 12 defa kanmı alınırr :uhm:neyse sonuçların güzel çıkar inş canım :smiley-cool:alınca yazarsın bizedee...

kızlar ya. benim 152 çıktı şeker. 10 gün sonra 100 gr. lık verilecek. tatlıda yemiyorum çok kiloda almadım. hele bu ay hiç almamışım. nası oldu bilmiyorum. üzgünümsenağlama

kızlar ya. benim 152 çıktı şeker. 10 gün sonra 100 gr. lık verilecek. tatlıda yemiyorum çok kiloda almadım. hele bu ay hiç almamışım. nası oldu bilmiyorum. üzgünümsenağlama

Canım gebelik şekerinin doğrudan ne tatlı yemekle alakası var nede kiloyla bunlar sadece olasılıklardan bazıları ailende şeker hastası varsa buda neden olabilir. Belki 100 gramlıkta normal çıkar bu 10 gün dahada dikkat et yediklerine

saol canım daha dikkatli olucam. sende de çıkmıştı değilmi şeker. sende kaç çıkmıştı?

Kizlar Ya Bende Sevinmiştim şeker Yüklemesi Yapilmiycak Diye Bugün Doktordaydim Bu Hafta Yaptir Dedi.nasil Bişey Amaç Ne Kizlar Yaptiranlar Beni Aydinlata Bilir Mi?;

Kizlar Ya Bende Sevinmiştim şeker Yüklemesi Yapilmiycak Diye Bugün Doktordaydim Bu Hafta Yaptir Dedi.nasil Bişey Amaç Ne Kizlar Yaptiranlar Beni Aydinlata Bilir Mi?;

Canım niye sevindinki yapılmıcak diye yapılması daha iyi en azından gerekli tedirleri alıyosun çünkü önemli bi konu gebelik şekeri. Bebek açısından bazı komplikasyonları var anneye bi zararı yok ama başta iri bebek olması gibi doğduğunda solunum ve sarılık problemleriyle karşılaşabilme riski gibi ve daha kötü olabilecek bazı şeyler( Allah korusun onları yazmak bile istemiyorum) Anlıcan asla ihmal etme 50 gramlık yükleme yaparlar ilk bir bardak glikoz içeceksin(şekerli su) tadı biraz kötü ama yapıcak bişey yok. İnşallah güzel çıkar sonuçların canım

canım sabah aç olarak hastaneye gidiyosun önce damardan kan alıyolar. kan alındıktan sonra 1 bardak şekerli su veriyolar doktorun kaç gram şeker verdiyse ona göre benimki 50 gramlık şeker yüklemesiydi. onu içtikten sonra hiç birşey yemeden 1 saat sonra yeniden kan alıyorlar hepsi bu kadar.... inşallah iyi çıkar canım sonuçların...a.s.
bu arada şekerli suyu içtikten sonra eğer kusma felan olursa test iptal oluyo canım....

canım sabah aç karnına gidiosun hastaneye önce aç karnına alıyorlar kanını sonra bana 50 gr şeker yazmış doktorum onun için 50 gr şekerli su içirdiler 1 saat sonra tekrar kanımı aldılar ikisi arasındaki farka bakıolar çok şükür çıkmadı şekerim:dance:...inşallah seninde çıkmaz...a.s.

Arkadaşlar Hepinize çok Teşekkür Ederim Yaa Ben Bu şekerli Su Falan Ne Bilim Iğrenç Gelmişti O Yüzden Sevindim Dedim.yaa Kizlar Ben Unuttum Ne Zamandan Sonra Yemek Yemiycem.yükleme Için Sadece Sabah Kahvaltisini Mi Yapmadan Gidicem Yoksa Akşamdan Mi Bişey Yemiycem

Benim birkac sabah sinirin ustunde cikti.1 haftadirda gribim.olu gibi yatiyorum.ilacta kullanmadigimdan diyetimi bozdum c vitaminlerine saldirdim.gunduzleri gayet guzelde bazi sabahlari yuksek cikiyor.herhalde pankreansim gece cok calisiyor:)
Sizin sekerleriniz nasil gidiyor kizlar
?

ghaneli canım akşam yiyebilirsin. ama sabah hiç bişey yemeden aç olarak gidiyosun. randevunu erken bi saate al sonra açlık zor oluyo.. insanın midesi kalkıyo açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…