- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugun uc saatlik testi yaptim aksama sonuclari alcam yazarim o zaman
ama 12 defa vuruldu igne bana 12 defa kan aldilar kollarim mos mor oldu yeminle delirdm cok agriyor
sisti sanki uyusturucu kullanmisim gibi
esim diyor ki nettiler sana e dedim kan aldilar adam sok sok oldu ya
deliriyorum cok agriyor
sonra resim cekip koycam kollarim igrenc bi hal oldu cok fena aciyor
uc saat boyunca her yarrim saat gelip durtuller igne of offffffffff
vallaha gorunurde guzel gorunuyor normalin altinda gozukuyor ama bakalim diet doktoru ne dicek
tatildeymis su an cuma gunu aricam diet doktorumu ona solucem ona gore beni takip edecek
kızlar ya. benim 152 çıktı şeker. 10 gün sonra 100 gr. lık verilecek. tatlıda yemiyorum çok kiloda almadım. hele bu ay hiç almamışım. nası oldu bilmiyorum. üzgünümsenağlama
Canım gebelik şekerinin doğrudan ne tatlı yemekle alakası var nede kiloyla bunlar sadece olasılıklardan bazıları ailende şeker hastası varsa buda neden olabilir. Belki 100 gramlıkta normal çıkar bu 10 gün dahada dikkat et yediklerine
saol canım daha dikkatli olucam. sende de çıkmıştı değilmi şeker. sende kaç çıkmıştı?
Kizlar Ya Bende Sevinmiştim şeker Yüklemesi Yapilmiycak Diye Bugün Doktordaydim Bu Hafta Yaptir Dedi.nasil Bişey Amaç Ne Kizlar Yaptiranlar Beni Aydinlata Bilir Mi?;
Kizlar Ya Bende Sevinmiştim şeker Yüklemesi Yapilmiycak Diye Bugün Doktordaydim Bu Hafta Yaptir Dedi.nasil Bişey Amaç Ne Kizlar Yaptiranlar Beni Aydinlata Bilir Mi?;