şeker yüklemesii

benimde yarın seker testim yapılacak...sabah 9da hastanede olucam...12dede doktorumla randeum var...açıkçası endişeleniyorum...aceba yuksek çıkarmı diye...inşallah hersey yolunda gider...

Endiselenme canim biseyin yoktur insallah ama olurda cikarsa da diyetini uygulayip yediklerine dikkat ettikten sonra biseycikler olmaz.
Gecen yolda yururken bir bayanla konusuyordum.bebegine hamileyken insulin kullanmis ve bebek gayet saglikli gorunuyordu,korkmamami soyledi
Allahim daha kotu durumlarla karsilastirmasin insallah.

kafana takma oncacım inşallah herşey yolundadır ve sonuçların ii çıkarr

Canim gec gordum yazini simdi yanitlayabiliyorum a.s.

Gercektende haftamizda sekerimizde ayniymis canim.Kaderimiz ayni olsa gerek:KK43:
Masallah canim ii kilo vermissin.ben kilolu degildim o yuzden bana dieti sadece sekerimi ayarlamak icin uyguluyorlar.simdi nasil gidiyor sekerin?

Bana diet listesi verdiler.ne yemem ne yememem gerekenleri soyluyor ve 3 ana 3 ara ogun olmak uzere gunde 6 ogun yemem lazim.Birde seker aleti verdiler gunde 4 kez sekerimi olcup sonuclarini kaydediyorum bir deftere.
Bu hafta sonuclari gosterdim,gayet iyi gidiyor dedi doktor.eger yukselirse insulin deneyecekler.senin seker nasil gidiyor?olcuyormusun devamli?

canım ben diyete başlayalı yaklaşık 40 gün oldu bende hergün bir kez ölçüyorum Allah'a şükür insülinden yırttın dedi doktor ama tabii diyete ve ölçümlere devam. Sende dikkatli uygularsan diyetini insüline gerek kalmaz diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun kaderdaşım benim :))))

canım ben diyete başlayalı yaklaşık 40 gün oldu bende hergün bir kez ölçüyorum Allah'a şükür insülinden yırttın dedi doktor ama tabii diyete ve ölçümlere devam. Sende dikkatli uygularsan diyetini insüline gerek kalmaz diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun kaderdaşım benim :))))

canim bende simdilik insulin yemekten kurtuldum,diyetimide uyguluyorum ama arada bir canimin tatli cekmesi ve gunde 4 defa saati saatine testimi yapip yazmak biktiriyor beni.disarda olsam testi yapacak delik ariyorum:))
peki senin ailede seker war mi canim? benim annemde seker oldugundan ilerdeki zamanda bende kalici olma ihtimali var.insallah sende bu durum yoktur kaderdasim, arkadasim :teselli:

bugun şeker yuklemem yapıldı...50mg glukoz verildi, sonucum 95 çıktı...doktorum çok iyi dedi...şeker hastalıgı yokmus...hamur işi yeme dedi, yogurt sutu bu aydan itibaren daha fazla alalım dedi...

bakalim sali gunu benim doktor sonuclarim icin ne dicek insallah 3 saatlik testi yapmami istemez orda SIKILIRIM ya ufffff
hemde o kadar sekerli su igrencccccccccc

sewindim oncacımm şekerin çıkmadığına...

canim bende simdilik insulin yemekten kurtuldum,diyetimide uyguluyorum ama arada bir canimin tatli cekmesi ve gunde 4 defa saati saatine testimi yapip yazmak biktiriyor beni.disarda olsam testi yapacak delik ariyorum:))
peki senin ailede seker war mi canim? benim annemde seker oldugundan ilerdeki zamanda bende kalici olma ihtimali var.insallah sende bu durum yoktur kaderdasim, arkadasim :teselli:

Ahhh canım malesef benimde annemde var hatta bu ay artık insüline de başladı annem aynı şeyleri banada söyledi doktor kalıcı olabileceğini onun için doğumdan sonraki 3 ay yine kontrol edeceklerini söyledi. Gerçi canım 3 tane ablam var benim hepside ikişer doğum yaptı ne hamileliklerinde nede şuan şekerle karşılaşmadılar. Ama bizler yinede ailemizde olduğu için şimdi olmasada sürekli risk altındayız. Dur bakalım sağ salim şu doğumu atlatalımda bi an önce inşallah sonrasında da çıkmaz bişey

Bende perşembe gidicem drum 2 saatlik açlık yeterli dedi tadı çok kötüymüş. bi sağlık sitesinede okumuştum yanınıza limon alın içine biraz sıkarsınız tadı düzelir biraz yazıyodu tedarikli gidip dra sormak lazım benm tatlıyla aram yok işin kötü yanıkafamçokkarıştı

ben cumartesi yaptırdım 130 çıktı yüksek geldi bana sınır 140 ama ben 47 kilo hamile kaldım 6 ayda 7 kilo aldım ne tatlıyı abarttım ne hamurişini sürekli salata yedm bol bol meyva yedim ama yine de 100 üzeri çıkmaz dedim 130 çıktı dr. normal dedi ama bence benim bu kadar dikkat etmeme rağmen 130 yüksek.Muayenem 25inde o zaman tekrar konuşucam bu konuyu dr. la.

kızlar ben simdi seker yuklemesinden geldim
aclık sekeri 79
tokluk sekeri 95
yukselmedi bile sınır 100 benim altında cıktı :)))
doktorum süper dedi :)))

Bende perşembe gidicem drum 2 saatlik açlık yeterli dedi tadı çok kötüymüş. bi sağlık sitesinede okumuştum yanınıza limon alın içine biraz sıkarsınız tadı düzelir biraz yazıyodu tedarikli gidip dra sormak lazım benm tatlıyla aram yok işin kötü yanıkafamçokkarıştı

bana da kan alan kız sakın istifra etme ictikten sonra dedi
korktum acıkcası
ama bana sorarsanız kotu hic bir yanı yok tatlı su sadece
meyve suyu iciyorum diye dusunmek lazım ben oyle yaptım:teytey:

kızlar ben simdi seker yuklemesinden geldim
aclık sekeri 79
tokluk sekeri 95
yukselmedi bile sınır 100 benim altında cıktı :)))
doktorum süper dedi :)))

canım süper hadi gözün aydın benimde degerlerim aynı senin gibiydi :dance:

ben bugun uc saatlik testi yaptim aksama sonuclari alcam yazarim o zaman
ama 12 defa vuruldu igne bana 12 defa kan aldilar kollarim mos mor oldu yeminle delirdm cok agriyor
sisti sanki uyusturucu kullanmisim gibi
esim diyor ki nettiler sana e dedim kan aldilar adam sok sok oldu ya
deliriyorum cok agriyor
sonra resim cekip koycam kollarim igrenc bi hal oldu cok fena aciyor
uc saat boyunca her yarrim saat gelip durtuller igne of offffffffff

ben bugun uc saatlik testi yaptim aksama sonuclari alcam yazarim o zaman
ama 12 defa vuruldu igne bana 12 defa kan aldilar kollarim mos mor oldu yeminle delirdm cok agriyor
sisti sanki uyusturucu kullanmisim gibi
esim diyor ki nettiler sana e dedim kan aldilar adam sok sok oldu ya
deliriyorum cok agriyor
sonra resim cekip koycam kollarim igrenc bi hal oldu cok fena aciyor
uc saat boyunca her yarrim saat gelip durtuller igne of offffffffff

canım hadi gecmiş olsun inş. sonuclarında güzel olur bende de öyle olmuştu kollarım mos mor oldu cok kötüydü resmen 1,2 hafta sürdü hemen kaybolmuyor ne yazıkki

ssa51842pp9.th.jpg
:1no2:
ssa51843ia6.th.jpg

ssa51844kq6.th.jpg
bu hale geldi kollarim gozukuyor mu bilmem ama :çok üzgünüm::1shok:

canım geçmiş olsun benimde şeker yüklemesi yapılmadı henüz ama geçen defa kan alan stajer (ben bir de enjektöre bakamıyorum ya görmedimde tabi görsem laf hazırdıda bende neyse...) her zamanki yerden değilde hani şu inceceik mor gibi gözüken kılcal damardan almaya çalışmış .......... çok canım acımışdı

cadı niye o kadar sürdü yaa bende cuma günü gitcem 1 saat diye biliyom korktum kollarını görünce geçmiş olsun canım ee sonucuda yaz ya sonuçta hemen çıkmıyormu

kolunu fena ıncıtmısler canım bence alan hemsıreye baglı bende hıc olmadı...elı hafıftı...benımde 126 cıkmıstı....

X