- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok hızlı kilo aldım 5 ayda. bu durumda şekerimin yüksek çıkma ihtimali yüksek o zaman. tam olarak neye göre yüksek çıktığı hakkında bilgisi olan varmı? duyduğum kadarıyla tatlı yemekle filan ilgisi yokmuş. bende kesin çıkıcak gibi geliyo bereno bu arada diyetin hakkında bilgi verirmisin. yani neler yiyosun kaç öğün yiyosun. teşekkürler şimdiden...
Kizlar Ya Bende Bugün şeker Tarama Testi Yaptirdim Ve 50 Grlik Yüklemede Sonucum 195 Gibi Yüksek Bi Rakam çikti.çok Moralim Bozuldu Kendimi Kötü Hissediyorum.doktor çiktiği Için Sonucumu Gösteremedim.yarin Yanina Gidicez Inşallah.bebeğim Sağlikli Olsun Ona Bişey Olmasinda Ben Herşeye Raziyim...
bu arada nasıl geçti şeker yüklemen kaç gr verdiler açmı gittin. bende bu ay gidicemde .
Canım aç karnına gittim. Doktorum kesinlikle aç olmalısın dedi. Kanımı aldılar sonra 50 gr yüklediler. Yarım saat sonra tekrar aldılar. Bi yarım saat sonra bir daha aldılar. Toplam 3 kere kan aldılar. Tabi bunların bir tanesi sanırım kan sayımım içindi. Tam olarak anlamadım. şeker 80 çıktı. normali 75-110 olması gerekiyormuş. Kansızlığa gelince önceden beri halsizlik, uykusuzluk vardı.. Bunlarda belirtileriymiş zaten.. Ama yeni ilaçlarıma pekmezime üzümüme düzenli olarak başladım. inşallah bir yararı olur..
arkadaslar ben yaptirdigim zaman 26 bitmis olacak gec mi kalmisim sizce ne dersiniz?
ben bugun yaptim ve o kadar igrenc de sayilmazdi oglumda daha beterdi gibi geldi bana cunku ondan sadece sekerli suydu
bunda portakal suyu karisik bisey vardi her neyse
sanirim pek iyi degil sonuclar of neyse ben pek anlamadim doktorumu 8 nisanda gorcem o zaman solerim iyi mi degil mi
kızlar doktorumu değiştirmeye karar verdim.hiç ilgili değil ya.şekerim 195 çıkmıştı ya hani sonucu gösterdiğimde sadece çok yüksek hamurişi kızartma tatlı yemiyorsun dedi.10 gün sonra 200 lük bi yükleme yapacakmış.50 nin akabinde hemen 100 lük bir yükleme yapılmıyor mu?off çok stresliyim ne yapacağımı bilmiyorum.sütte mesela bi kısıtlama varmı ben olduğunca çok içiyorum.sonra meyva ve ekmek ne kadar alınmalı hiç bir bilgim yok.size doktorunuzun tavsiye ettiği ölçü nedir?