seker yüklemem

Ben şeker yüklemesini yaptırmıştım ve şekerimin yüksek olduğunu diyet yapmam gerektiğini bu sayede öğrenmiştim.Diyet yaparak bile hamileliğimde 24 kilo aldım.Ya öğrenmeseydim?İyice şekerim tavan yapacak,bebeğe de zararı olacaktı.
Sizin yapmış olduğunuz test geçersiz sayılır.Hepsini içmek zorundasınız.

Canan karatay önce kendine baksın

Canim neden diyet yapmana ragmen 24 kilo aldin, ben simdi de kiloluyum vermeye calisiyorum da, merak ettim

Canim neden diyet yapmana ragmen 24 kilo aldin, ben simdi de kiloluyum vermeye calisiyorum da, merak ettim
Şekerim varmış ama ben bilmiyordum canım.Sonradan öğrendim hamilelikle birlikte.Valla gece yemelerim felan da çok olurdu yoksa bayılacak gibi oluyordum.Şekerdenmiş meğer.69 ile hamile kaldım 93 ile doğuma girdim.Şimdi 72-73 arasındayım.Gebelikte biraz fazla kilo aldım ama ilk yüklemede normaldi.Kilo çok almaya başlayınca 2.kez 2 aşamalı yükleme yapıldı.onda çıktı.Biraz geç öğrendim anlayacağın.Ama çok şükür doğumdan sonra kalmadı.

Masallah vermişsin canim, ben de 81 kiloyum suan, 60lara inmeden hamile kalmak istemiyorum, zaten hayat boyu fazla kiloyla ugrastim, hamilelikte zaten kilo alinacak, gozum korkuyor iyice

Masallah vermişsin canim, ben de 81 kiloyum suan, 60lara inmeden hamile kalmak istemiyorum, zaten hayat boyu fazla kiloyla ugrastim, hamilelikte zaten kilo alinacak, gozum korkuyor iyice
Hayırlısı olsun inşallah.Verirsin canım ya.Kilolu hamile kalanlar genelde daha az kilo alıyor diyollaa:))
Kızımın doğumdan sonra hastanede yattı 28 gün işe o ara varya hiç bişey boğazımdan geçmedi.11 kiloyu o zaman vermişim.Sadece su içiyordum ve inanılmaz buhranlardaydım.Şimdi çok şükür iyiyim lakin o ara çok su tükettiğimden sanırım şimdi pek su içesim gelmiyiiii :))

Canim simdi iyi olmaniza sevindim. İnsallah veririm kilolari hafiflerim ya, insani bunaltiyor.
Allah bagislasin kuzunu tatlim

arkadaşlar öyle dusunmeyin yaa. hadi sekeriniz varsa o cocukta allah muhafaza körlüge bile sebep olabilir. bir arkadaş israrla yaptirmak istemedi. bayaği sonra ben yaptirdim diye yaptırdı o kadar yuksek cikti ki şuanda yemek listesi kaşıkla ölçülüyor. karatay hocanin yapmiş olduğu hiçbir calisma yok cikip konusuo. eşimde doktor cok araştirdi. ben 50lik sonra 100luk yaptirdim

ben yaptırdım sınırda sakı şeker yeme falan da filan..
neyse ben kilo almadım bebeğim de kilolu doğmadı o yüzden boşu boşuna o kadra şekeri vücuduma yüklettim..
zaten karatay hoca öyle bir beslenme öneriyor ki insülin kullanan insülini bırakıyor..
bence şeker olmasa da bile şekerli gıdaları dikkatli tüketmek gerek..

ama işte gamileyken nefsine hakim olamiyorsun ki. seninkorkutan bisey olmayinca tutamiyorsun kendini. iraden kuvvetliyse tamam ama değilse yaptirmak lazim. ki 25bin gebe üzerinde yapilmiş olan bir takip var. hiç bir olumsuz yani olmamış.

Ben 50 gr yaptirdim ayni gazoz gibiydi. Bende canan karatay in dediklerini doktorumasordum. Doktorum dedi ki bir dilim pasta ile bir bardak meyvesuyunu ictigindede
ayni oranda seker tuetmis oluyorsun
dedi. Hem simdi eger gizli sekerin
varsa onlem alinmazsa bebege o zaman zarari olur dedi. Yaptirdimneyseki birsey cikmadi

bende yaptırmadım şeker yüklemesi zaten 6 sene önce türkiyede tıp dünyasına dahil olmuş bi yöntem o yüzden kendimi riske atmadım.ya 10 sene önceki hamileler ne yapıyodu ..30. haftamda hem açlık hemde tokluk kanda şekerime baktırdım herşey gayet normal aile hekimimde aynı şeye denk geliyor yaptırmadığın iyi olmuş dedi..haa tabi kesinlikle yapılmayacak diye birşey yok benim aile geçmişimdede hiç şeker hastalığı öyküsü yok birazda ona güvenerek yaptırmadım.

Kızlar ya benim haftam geliyor doktor yapalım dedi ben kararsizim aç karnına yüklenmesi.
benm açlık 109 sinirdayken 105 çıktı.
Baya oldu baktirali babam şeker hastası
84 kiloyum napicami şaşırdım

ailenizde şeker öyküsü varsa siz hamileliğinizde çok kilo aldıysanız bebeğiniz haftasına göre kilo fazlalıgı varsa yaptırın bence ..

ailenizde şeker öyküsü varsa siz hamileliğinizde çok kilo aldıysanız bebeğiniz haftasına göre kilo fazlalıgı varsa yaptırın bence ..

Ailem de var ben kiloluyum ama bebegimin kilosu gayet iyi suan 478 gr di 2 nisanda

Şeker yüklemesi bende yaptirmadim.. ailemde olmasına rağmen risk grubunda olmama rağmen yaptirmadim ....kkendime dikkat ediyorum sabah kahvaltı haricinde ekmek tüketmiyorum şeker kullanmıyorum 50 ile gebe kaldım şuan 59 dayım ara ara da şekerime açlık tokluk olarak baktırıyorum ve hergün 1 saat kadar yürüyorum...Sağlıklı Olmak bizim elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…