Seker kokulu parfumler ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi SugarPink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Escada_Sexy Graffiti Ve Chanel Candy..

Ne zaman sıksam herkes soruyo nerdeyse adını :asigim:

Candy ve Caldion bence 10 numara kızlar ve çok kalıcızemuszemus

kizlar hiç ce soir ou jamais diye bir parfum kullanmis veya bilen biri var mi ? bende bayilirim aslinda bu tip parfumlere sekerli yiyecek gibi kokan ama bu parfumu çok merak ettim sandalli zambakli yaseminli sanirim ve baska bi suru daha sey var :S biliyorum azcik alakasiz oldu ama belki biriniz kullanmissinizdir.

escada magnetism, sexy grafitti ve 212 sexy favori tatlı kokularım candyi de severim fakat bir süre onra bayayıyor

escada magnetism aldım bugün dpden küçük boyunu aldım maksat denemek duşumu aldım temiz vücada boca ettim diyebilirim ilk sıktıqımda boğulacak gibi oldum hatta aldıqıma pişman oldum bile diyebilirim ama şuan çok tatlı 2 saattir de üstümde durdukça güzelleşen bayağıda şekerli bir koku tavsiyem ağır kokudan benim gibi hoşlananlar alsın beyendim

ben çok metedilen lolita lempickanın mavi şişeli olanını strawberry den almıştım ve pişman olmuştum,ki hala pişmanımdır.biraz önce yine sıktım ve yine berbat ya diyip yıkadım.bence en güzel koku avonun celebre si ve body shop un neroli jasmini,keşke biraz daha kalıcı olsalar missss missbayanssulusmileama jadore da hayır demem,bu aralar bayılarak kullanıorum.

ben magnetism i pek sevemedim. dün bargellodan escada collection aldım. çok şekerli ama baymıor ve inanılmaz kalıcı. keşke üretimden kalkmasaymış geç keşfettim ama bayıldım kokusuna.
lolita da şekerli güzel bi koku bence.

escada collection aynen öyle bir koku gerçekten. ben de bir dönem kullanmıştım. fakat satılmıyor artık ne yazıkki.
onun dışında lolita lempchika ve angel var ama onların modası çoktan geçti bana göre

bende bargellodan collection alıcam en kısa zamanda
denemiştim bayılmıştım süper güzel ve kalıcı yapmışlar

escada collection şekerli ve harika bi kokudurr zemuszemusama d&p'den alın derim:lepi:

escada collection gerçekten çok güzel bir koku...

şeker kokusu deyinnce burnuma hemen lolita lempicka geliyorr

üniversite yıllarımın kokusu sexy graffiti aklıma geliyor.çileğimsi tatlı meyve kokusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…