• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seker kokulu parfumler ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi SugarPink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle armani gino a18 sekerlı ve super bı kokudur..d&p de denemedgm parfum kalmadı ama armani ginomdan vazgecemıommm sekerlı ve asla baymazz misler gibiiiiiiii

arkadaşlar britney spears fantesy harika bir şekerli kokudur mis gibi kokuyor siddetli tavsiye ediyorum ben kullanmıştım ama bırakmak zorunda kaldım çünkü şekerli kokuları kaldırmıyor tenim beyaz tenliyim bu koku bence esmer tenlilere daha çok yakışıcaktır en azından kalıcı olur ben dpden açığını aldım sıktıqım an estiriyor ama ondan sonra parfümden eser kalmıyor üstümde bilginize esmer tenliler kullanın çok yakışıcaktır yinede zevk meselesi :)

kesinlikle armani gino a18 sekerlı ve super bı kokudur..d&p de denemedgm parfum kalmadı ama armani ginomdan vazgecemıommm sekerlı ve asla baymazz misler gibiiiiiiii

Ben buna bakıcaktım unutmuşum canım iyiki yazmışsın valla en kısa zamanda gidip bakıcam çook merak ediyorummm hihoyyyt

avonda var kullandım ama tam olarak gelmio adı aklıma zaten pek sevmediğim için şeker kokularını sevmedim bide seda sayanın bi parfümü var çıkabn kırmızı şişe oda şeker kokulu avonunki 50 civarı seda sayanınkide 60 civarı sanırım

Son düzenleme:

Ben buna bakıcaktım unutmuşum canım iyiki yazmışsın valla en kısa zamanda gidip bakıcam çook merak ediyorummm hihoyyyt

canımmm bnmm cok sevindim hatırlattıgmaaa vazgecılmeyecek bı koku gercekten ben bayılıyorummmmbayanssulusmilezemuszemus:asigim:

canımmm bnmm cok sevindim hatırlattıgmaaa vazgecılmeyecek bı koku gercekten ben bayılıyorummmmbayanssulusmilezemuszemus:asigim:

Evet çok duydum bunun methini o yüzden çok merak ediyorum hihoyyyt Bi gidebilseydim d&p'ye bakıcam bakar bakmaz da yorumlarımı yazıcam hemen :dance:

beklıyorummm canımmmmkaydirigubbakcemile3 memnun kalcagndan eminim dp de alkol kokusu almadıgım nadir kokulardan biridir..insanın içini ısıtırrrkaydirigubbakcemile3 opuyorumm cok

Alkol kokusu da yoksa oohh daha da güzeldir iyice bi merak ettim bak şimdi en kısa zamanda d&p yolları gözüktü bana kaydirigubbakcemile3Sağol tatlım opuyorumnanaktan

benim severek kullandığım ve herkesin merakla sorduğu şekerli koku
JLO live luxe ayrıca şişeside çok hoş bayanssulusmile

Aquolina Pink Sugar ve Lolita Lempicka'yı buram buram pamuk şeker gibi kokmak isteyenler mutlaka denemelii

victoria's secret- love spell.. bunu sıkınca kendimi yemek istiyoroom

candy mükemmel bir koku hem hafif hem tatlı herke soruyor kokuyu duyunca adı ne dye..

arkadaşlar dieselin bir şekerli kokusu varmış bilen varmı adını acaba yanlışmı duydum

Kesinlikle candy enn şekerli en tatlı enn yiyilesi ennnnn koku işte :)))

carolina herrera 212 sexy adından da belli oldugu gbi çok çapıcıdır yerimseniben

Back
X