Seker kokulu parfumler ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi SugarPink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vala dün gittim candy aldım,bi kendimi yemediğim kaldı sırnaşık şey pamuk şeker gibi böle eski sakız kokuları yada kokulu silgiler varya onlara benziyo.

genelde escadanın kokuları hep şekerli. onun dışında bi de lolita şekerli .angel da öyle ama angel da insanı rahatsız eden bişeyler var. eskiden severdim git gide sıkıldım yakıyor sanki genizimi.

escada sexy grafiiti gittm d&pden aldımmm yaneee süperrrrrrr buram buram kokuyorum kattaaagamyoncuiremsu

candy şeker gibi kokar....senelerdirde kullanırım.

anais anais
lolita lempicka
lou lou
armani white
escada collection
gucci envy me

kesinlikle escade derim lise 1 den beri kullanıyorum 8 yıl oldu hala kullanıyorum :)
amor amor ve angel yazmışsınız bildiğim kokularsa çok aır kokar amoru şuan kullanyıorum hatta arada candy ağır kokar escade magnetizmde böle ara ara tatlı kokar ama ne kokuyo karar veremedim seks bi kokusu var ama

Avon-Urbon of flowers- tokyo
ben kullanmıştım resmen şeker gibi.Roma değil ama Tokyo kızlar.Romayı kullanmadım.

bugün markette she nin pembe renk olanını "fun" olanını kokladım testerini..çok güzeldi ve baymayan türde şekerli bir kokuydu...ama yazın şekerli koku ağır kaçar diye almadım ama kışın almayı düşünüyorum..fiyatı da çok uygun.....

hypnotic poison tek geçerimmmmmm yanık şeker kokusu bayılırımmmmm aklinialirimsmile kullan ama erkeklere dikkat seni kaçırmasınlar aklinialirimsmile

aquLINA PINK SUGAR..yatarken sıkıyor o kokuyla uyuyorm...missssssssssssssssssssss

Ben de d&p'den şekerli bi parfüm almak istiyorum ama hangisi güzel kokuyo d&p'de kızlar? ıç baymayacak şekilde şekerli tabi boshayallersmile Escada magnetism burda baya övülmüş o güzel mi mesela d&p'de de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…