- 7 Eylül 2018
- 302
- 511
- 34
-
- Konu Sahibi Diyabetsevgili123
Çocuk işi nasip Rabbim verirse olur.Tabi ki düşündüm hiç bilmediğin bir şey çocuk sahibi olmana engel olur. Her şey gelebilir insanın başına. Evlenip çocuğunuz olmadı diyelim kader dersin ama olmama ihtimalinin %60 olduğunj bilerek evlenirsen ve çocuğun olmazsa kader diyebilir misin? Hayır bilerek seçmiş olacaksın yine de acıtmayacak mı canını? İlişkinizi bozmayacak mı? Belki doğrudan belki de pasif agresif tavırlara gireceksin çocuk olmamasının bedelini bizzat yaşayınca ... onu dedim ben yoksa tabi ki her şey Allah'tan hastalık da sağlık da ölüm de doğum da
Büyük dayım şeker hastası.
Beslenmesine çok dikkat ediyor ve
gayet sağlıklı.
İki oğlu var,birinden torunu bile var.
Öyle ani öfke parlaması da yok tam tersine sakin ve ılımlı biridir dayıcım.
Yengemle de yıllardır çok güzel geçiniyorlar.
Uzun lafın kısası,her şeker hastası aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey sözkonusu değil.
45 yaşındayım,bu zamana kadar böyle sağlık sorunları nedeniyle evladının gönül ilişkisini bozan üç aileye Allah'ın benzer dertler verdiğini bizzat görüp,yaşadım.
Alma mazlumun ahını,
çıkar aheste aheste demiş büyüklerimiz.
Ayrıca tıp her geçen gün ilerliyor,
yeni ilaçlar ve tedavi yolları bulunuyor.
Yine de içinize sinmiyorsa genç adamı oyalamayın,yoluna baksın.
Bu akşam iftar sofrasında hiç tanımadığım
bu genç adam için dua edeceğim.
Allah şifasını versin inşallah.
Sırf şeker hastası diye birini istememek gerçekten bencilce bir yaklaşım. Aileniz sizi korumaya çalışırken aşırıya kaçmış. Onlara bunun sizin kararınız olduğunu net biçimde anlatıp susturmanız gerek. He sizin de zihninizde bir acaba oluştuysa o ilişkiden bir şey çıkmaz bırakın hayatına baksın.21 yaşındayım erkek arkadaşım ise 22 yaklaşık 10 yıldır şeker hastası.
biz 2 yıla yakındır sevgiliyiz hastalığı başından beri biliyordum hiç sorun etmedim öyle ya hastalık bu herkeste olabilir dedim. ama bu aralar işler ciddileşmeye başladı ailem şeker hastası olmasından dolayı istemiyor ne yapabilirim?
insanoğlunun başına ne geleceği belli değildir, dolayısıyla rahatsızlıktan ötürü istenmemesi doğru değil bence. buna benzer bir olay çevremde yaşandı, istenmiyordu bi rahatsızlık yüzünden , aynısı başına geldi21 yaşındayım erkek arkadaşım ise 22 yaklaşık 10 yıldır şeker hastası.
biz 2 yıla yakındır sevgiliyiz hastalığı başından beri biliyordum hiç sorun etmedim öyle ya hastalık bu herkeste olabilir dedim. ama bu aralar işler ciddileşmeye başladı ailem şeker hastası olmasından dolayı istemiyor ne yapabilirim?