Şeker genetik olabilir mi?

superisi88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
3.085
0
slm herkese
ya dün babamın şekerini ölçtükten sonra kendiminkinide ölçeyim dedim yemek yemiştim 153 çıktı.. sonra bu sabah aç ölçeyim dedim 125 çıktı :KK43:( acaba bi doktora gitmelimiyim.. değerlerle ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar .. bu arada babam yaklaşık 16-17 yıldır şeker hastası.genetik olabilirmii ???

canım genetik olanda var.şekerine bakarak değilde kendini şoyle bir yoklarak karar ver.son zamanlarda aşırı kilo kaybın varmı?sık idrara çıkıyormusun?acıkınca elin ayağın boşalıyormu?eger bu sorulara cevabın evetse doktora git.değilse için rahat olsun.bunlar ilk belirtileri.

ya normalde su çok içmem çok içmeye başladım o yüzden sık sık idrara çıktığımı düşünüyodum..

slm herkese
ya dün babamın şekerini ölçtükten sonra kendiminkinide ölçeyim dedim yemek yemiştim 153 çıktı.. sonra bu sabah aç ölçeyim dedim 125 çıktı :KK43:( acaba bi doktora gitmelimiyim.. değerlerle ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar .. bu arada babam yaklaşık 16-17 yıldır şeker hastası.genetik olabilirmii ???

canm o aletler yanlış bilgi verebiliyor
bizim evde de vardı merak edip ölçerdik tanıdıkları.
sonuç 125 üstü çıkardı.doktora gidip ölçülünce de normal değerde çıkardı
bazen yanıltabilir
ama doktora gitmende fayda var çünkü genetikdir diyabet hastalığı
belki sınırdasındır doktor ona göre bi beslenme şekli verir
eğer sende hastalığın belirtisi yoksa da canını sıkma opuyorumnanaktan
yanlış olmuş olabilir

ya normalde su çok içmem çok içmeye başladım o yüzden sık sık idrara çıktığımı düşünüyodum..

canım ben diyabetle gecen yıl eşimin kardeşinde çıkınca tanıştım.ailede kimsede yok onda var.babanda olunca sende olmayabilirde ama olabilir de ve önlemi varsa almanda en doğrusu.içini rahat etmesi için gidip baktırabilirsin.çok zor bir şey değil yerimseniben ama söyledğin şekerde öle korkulacak birşey yok.şimdiden telaş sıkıntı yapma olumunekankayizsmile inşallah hiç çıkmaz.Allahım sağlıklı ömürler versin sana :Saruboceq:

canm o aletler yanlış bilgi verebiliyor
bizim evde de vardı merak edip ölçerdik tanıdıkları.
sonuç 125 üstü çıkardı.doktora gidip ölçülünce de normal değerde çıkardı
bazen yanıltabilir
ama doktora gitmende fayda var çünkü genetikdir diyabet hastalığı
belki sınırdasındır doktor ona göre bi beslenme şekli verir
eğer sende hastalığın belirtisi yoksa da canını sıkma opuyorumnanaktan
yanlış olmuş olabilir

ayyyy içim rahatladı abimde aletten olabilir dediii:))) çok sağol tatlım yaa :1hug:a.s.

canım ben diyabetle gecen yıl eşimin kardeşinde çıkınca tanıştım.ailede kimsede yok onda var.babanda olunca sende olmayabilirde ama olabilir de ve önlemi varsa almanda en doğrusu.içini rahat etmesi için gidip baktırabilirsin.çok zor bir şey değil yerimseniben ama söyledğin şekerde öle korkulacak birşey yok.şimdiden telaş sıkıntı yapma olumunekankayizsmile inşallah hiç çıkmaz.Allahım sağlıklı ömürler versin sana :Saruboceq:

Allah'ım hepimize sağlıklı ömür versin tatlımmm pazartesi bi gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorumm. çok çok sağol güzelimm :1hug:eek:puyorumnanaktan

Geçmiş Olsun.Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..

Son düzenleme:
X